نمایش نتایج: از شماره 1,811 تا 1,820 , از مجموع 1836

موضوع: سرور d3 انتقام جویان

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام به همه

خدا رو شکر که ام ام هام باعث خنده است. مورد پوزخند زشت عام و خاص نی.
    خودم منظورم هم همینه که بخندن و حال کنن و شاد باشن. باور میکنی اول دلم واسه همون نامه نگاری و ام ام تنگ میشه و بعد خود دژکوب. چون من هیچوقت رفاقت و حقیقت و شخصیت و دوستهام رو به هیچ چیز عوض نمیکنم.
    به همین اقا مجتبی تنها بودیم گفت پیمان تک موندیم بریم با فلان جا متا کنیم گفتم مجی من و تو تک هسیم و تا دونه اخرپاپ و نیرو مون همراهت هسم کل اعضای اتحاد خودم هم همراهتن . از چی میترسی فارم هم شدیم ابرو داری میکنیم زیر پرچم کسی نمیریم تمسخرمون کنن.
    ام ام من واسه خنده است اما همون دوستانیکه واندر خودمون استاپ کردین و صد کردن. همونا بخدا که بهتون اعتماد ندارن و میترسن جای دیگه همونا رو به پشیزی عوض کنین.

نمیخواستم جوابتو بدم چون خیلی ازت ناراحتم. تو امین ما و دوال هم بودیم تا دمه اخر. حالا شده اتحاد مجتبی ؟ تو خودت از اک ای سی جدا کنی که هیچی ازت نمیمونه پسر! در ضمن ما تو اتحاد خودمون 10-15 تا عضو داشتیم که اما 10-15 عضو شاخ بدرد بخور و همراه.

این ناراحتم میکنه که همه مسائل از قبل کاملا هماهنگ شده بود. اگر با تو هم نشده بود از شما استفادشون کردن. میدونی از ابرو ریزیش ناراحت شدم. 50 تا نامه اومده بود که واندر بزنن. تو یعنی یککلام نباید بما هم بگی دارین چیکا میکنین. ؟
    این همه ادم خراب شدن تهمت زده شد اون علی رضا ایران خدابیامرز چقد داستان شد و چقد اکانت خراب شد و هک شد. لااقل به احترام اونا نمیرفتین تو اتحاد حریف. تقصیر حریف نداره اقایی. تقصیر خودمون داریم

من اگه از عصبانیت حرفی زدم از مخاطبینم عذر میخوام. اما هیچوقت کارتون یادم نمیره نه من نه اعضای اتحاد اقا مجتبی و بقیه.
    واندر رو دادیم چیف کردی اینجو ابرو همه ببری. تا الان همچین عکسی که گذاشتم از 100 شدن واندرها مزحکترین عکسی هستش که ثبت شده در تاریخ 3ایکس. سابقه نداشته والا همچین چیزی. بد میگم اقایون بگین

بگذریم تموم شد.

2. تشکر Alone تشکر نمود
    پسندیدن Alone پسندید