-

نوشته اصلی توسط
ŞђōΨğύŋ
دیییییی
خدا لعنتت نکنه علی. اونقد دوست داشتم میتونستم یک کتک سفتی بزنمت الان

باخت خیلی داشتیم و برد تک و توک. باخت عادت داریم و اونقد که برد جوگیرمون میکنه باختنمون دیگه عادیه. فقط جریان پیش اومده اعصابمون خراب کرد. اون
حماقت و کم هوشی و مطیع حریف شدن. فکر کردن فقط اونا دوست دارن تو ساید حریف. بگذریم گذشت خلاصه
با اون قسمتی که بولد کردم موافقم. آخه چرا براتون تجربه نمیشه ... بابا می خواین بفهمین بازی یعنی چی یه بار تو اس ای رجیستر کنین ...
این برد تک و توک منظورتون اون یکی دو تا سروری بود که تو متا برنده بودین دیگه ؟!!!
و اما در مورد کتک سفت ... اصلا دوس ندارم این نوع کتک رو ... با نرم بیشتر حال می کنم...
هانی جان خسته نباشی دلیل اول 100 شدن ج ش دروغ ها و فحاشی بی اساس مجتبی کسی که امار سایدش رو سرور پیش به ش ش میداد که این سرور هم شد لیدر ج غ و علی چیفری که یه حرف راست این سرور ازش نشنیدیم و خفت و خواری برای خودشون و سایدشون نصیب خودشون کردن.
سلام بر مولچه عظیم ...
مهدی جون خدایی چی دیدین از این جنوب غرب که زرت و زرت باهاشون متا میبندین !!! اونم وقتی که علی چیفر لیدرش باشه ( کیدینگ ) دقت کردین همش اس ای داره با یه سیستم شما رو میبره ؟!! اونم 2-5-3 . کی میگه منسوخ شده ؟!!! داره به این خوبی جواب میده ...
پ ن:علی پاتر فارم بیا ش غ ثبت نام کن بخندیم دور هم تو سرور جدید.
یه خواهش برادرانه ازت دارم ... یه سرور پاشو بیا اس ای بذار این اس ای 100 نکنه ( نیست تبحر خاصی داری تو خراب کردن ساید ... بیچاره شمال غرب ) ... بابا بی مزه شده دژکوب برا جنوب شرقیا ...
دیر گفتی مولچه جون ... من خر ( این من , من شیطانی بودا ) بازم اس ای رجیستر کردم ... عیب نداره . تو هم بیا شمال غرب . با هم تو فروم متا میبندیم ... علی ویسکی و فرشید پاستیلم میگیم بیان بخندیم ... علی نی نی هم بگو بیاد برا رفع کتی داشته باشیم...
چه دورانی داشتیم ... چه شبایی که همینجا کف فروم جفتک نمینداختیم ...
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن