نقل قول نوشته اصلی توسط _ARTEMIS_ نمایش پست ها
سلام
مجتبی جان ما دیشب تا صبح که الکی حرف نمیزدیم شما هم اوکی رو دادین بعد زدین زیر حرفتون غیر از این؟
مجتبی جان من انالیزور سایدتون رو راضی کن من منابع نداشتم اپ کنم به خاطر این دیر می اومده بالا نه اینکه واندر اصلیه ))) :دی
خودت دیگه دیشب حرف های من رو شنیدی بقیه رو هم شنیدی تا جایی که تونستم از متا دفاع کردم که متا بتونه بازی رو ببره وگرنه اون واندری که داره تو seمیره بالا پلیراش خیلی برام عزیزن خودتم میدونی.
من از اول به خاطر اینکه این درگیری ها پیش نیاد همه حرفم واندر مشترک و اتحاد مشترک و ... بود برا واندر ولی هم بچه های خودمون هم ج.غ فقط میخواستن واندر ساید 100بشه نه متا.
به هرحال بازی دیگه تا یه هفته دیگه تمومه حد اکثر:دی

نیما جان من دیشب اوکی دادم؟
نه عزیزم ندادم. بعدشم شما اگر براتون متا مهم بود نمیگفتید 1روز و نیم استپ کن
هیچ عقل سلیمی اینو قبول نمیکنه که 1 روز و نیم استپ کنه که واندر 65 بیاد بشه 85
چرا قبول نکردید که واندر دخانیات و لس آنجلس که هر دو 85 بودن با هم برن بالا؟ ( چون ما نیم ساعت جلوتر بودیم)
چرا قبول نکردید که واندر ماتریکس استپ کنه تا واندر شما بهش برسه و 2 واندر بالاتر باشن و من و شما هم با هم بریم بالا؟
اگر استپ میکردیم و با هم بالا میرفتیم و ما اول بودیم به گفته خودتون باز هم همرهای اون هایی که میگفتید نخاله بازم رو واندر ما میخورد چون واندر اول رو میزدن پس ما باید اصلا اول نمیشدیم که اون 3-4 تا همر به ما نخوره.
عزیزم بچه نیستیم که بخواهید مارو رنگ کنید.
در ضمن به موقع با دلیل ثابت میکنم که شما به فکر این بودید که خودتون 100 کنید
همینجا هم میگم با اتفاقات پیش اومده دیگه متایی در کار نیست چون ثابت کردید که زیر بار متا نمیرید و قصدتون 100 کردن به هر طریقی که شده هست
بالاخرا شمال غرب واندرش اول شد. لول