نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1836

موضوع: سرور d3 انتقام جویان

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط matrix iii نمایش پست ها
    سلام
    نیما جان این راهی که میروی به ترکستان است
    عزیزم چه لول آپ میشد چه نمیشد جنوب غرب تارگت شمال غرب بود و ما هم میدونستیم که از ساید متا میخوریم
    کجای دنیا دیدی واندر 85 صبر کنه تا وندر 65 بهش برسه. 2تا واندر رو 85 بودن و من گفتم واندر خودمو استپ میکنم تا با آرتمیس با هم آپ کنیم. اما خوب حرفتون کاما غیر منطقی بود و فقط فکر این بودید که شمال غرب 100 کنه، ما همر بوتچر رو 0 کردیم که بهتون نخوره ولی شما چون به خواسته هاتون نرسیدید واندر متا رو زدید، غیر از این هست؟
    سلام
    مجتبی جان ما دیشب تا صبح که الکی حرف نمیزدیم شما هم اوکی رو دادین بعد زدین زیر حرفتون غیر از این؟
    مجتبی جان من انالیزور سایدتون رو راضی کن من منابع نداشتم اپ کنم به خاطر این دیر می اومده بالا نه اینکه واندر اصلیه ))) :دی
    خودت دیگه دیشب حرف های من رو شنیدی بقیه رو هم شنیدی تا جایی که تونستم از متا دفاع کردم که متا بتونه بازی رو ببره وگرنه اون واندری که داره تو seمیره بالا پلیراش خیلی برام عزیزن خودتم میدونی.
    من از اول به خاطر اینکه این درگیری ها پیش نیاد همه حرفم واندر مشترک و اتحاد مشترک و ... بود برا واندر ولی هم بچه های خودمون هم ج.غ فقط میخواستن واندر ساید 100بشه نه متا.
    به هرحال بازی دیگه تا یه هفته دیگه تمومه حد اکثر:دی
    ویرایش توسط _ARTEMIS_ : 12-30-2014 در ساعت 10:51 PM