نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1836

موضوع: سرور d3 انتقام جویان

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام به همه
    نقل قول نوشته اصلی توسط _ARTEMIS_ نمایش پست ها
    دیشب طبق حرف مجتبی و سیامک واندر قرار بود تا سطح85بیشتر نره که 4تا واندر با هم بیان بالا!
    امروز هم که علی گفت پسورد واندر دستم نبوده و نبودیم یکی واندر اپ کرده بیشتر از 94دیگه نمیره!
    خلاصه من نبودم دستم بود ......
    خب نیما خان. همه حرف و حدیث و حکایتها رو بگذریم بریم سر دوکلوم حرف حساب. اولا برای من یکی کاملا مشخص بود اهدافتون و نحوه مدیریت و لول کردن و استراتژی تون در اند گیم(نشون به این نشونکه گفتم نیما خان واندر ها یجوری میان بهم).
    و ساید شما بهترین سیاستگذاری رو داشت و همراهی کردن بکس ش.غ هم با لیدراشون.

من دائم حرفم به به بچه های خودمون این بود که تنها سایدی که نگرانم میکنه ش.غ هستش و بچه ها همینجو گازش نگیرین لول کردن و فلان و اینم بگم که واندر اصلی ش.غ واندر خود شماست که بیشترین امار دف اونجاست. پس بدون حواسمون هست.

پس لطفا بهونه مهونه نیارین که ای فلان و ای بیسار. ما هم وایساده بودیم شما قصد صد کردن داشتین بهر قیمتی. منم خواستم که برای بچه های خودمون روشن بشه که شد.

و اتفاقا بنظر شخص خود بنده همونطور که گفتم بهترین استراتژی پیش گرفتین . و اصلا نه نامردی و ازین حرفای درپیت که مد شده در کار نبوده و ایولا هم میارم بابتش اما بدونکه حریفت حواسش هست سالار.

و تازه جالب شد حالا.

موفق باشین

- - - Updated - - -

همر خوبی بود اولا محاجمین دمشون گرم خسته نباشین دوما و مهمتر دمه بکس ما گرم با این دفی که ریخته شده ابرو داری کردن.
    Untitled.jpg

2. پسندیدن M3nTaL پسندید