- 

سلام به همه

نوشته اصلی توسط 
_ARTEMIS_

دیشب طبق حرف مجتبی و سیامک واندر قرار بود تا سطح85بیشتر نره که 4تا واندر با هم بیان بالا!
امروز هم که علی گفت پسورد واندر دستم نبوده و نبودیم یکی واندر اپ کرده بیشتر از 94دیگه نمیره!
خلاصه من نبودم دستم بود ......

خب نیما خان. همه حرف و حدیث و حکایتها رو بگذریم بریم سر دوکلوم حرف حساب. اولا برای من یکی کاملا مشخص بود اهدافتون و نحوه مدیریت و لول کردن و استراتژی تون در اند گیم(نشون به این نشونکه گفتم نیما خان واندر ها یجوری میان بهم).
 و ساید شما بهترین سیاستگذاری رو داشت و همراهی کردن بکس ش.غ هم با لیدراشون.
من دائم حرفم به به بچه های خودمون این بود که تنها سایدی که نگرانم میکنه ش.غ هستش و بچه ها همینجو گازش نگیرین لول کردن و فلان و اینم بگم که واندر اصلی ش.غ واندر خود شماست که بیشترین امار دف اونجاست. پس بدون حواسمون هست.
پس لطفا بهونه مهونه نیارین که ای فلان و ای بیسار. ما هم وایساده بودیم شما قصد صد کردن داشتین بهر قیمتی. منم خواستم که برای بچه های خودمون روشن بشه که شد.
و اتفاقا بنظر شخص خود بنده همونطور که گفتم بهترین استراتژی پیش گرفتین . و اصلا نه نامردی و ازین حرفای درپیت که مد شده در کار نبوده و ایولا هم میارم بابتش اما بدونکه حریفت حواسش هست سالار.
 و تازه جالب شد حالا.
موفق باشین
- - - Updated - - -
همر خوبی بود اولا محاجمین دمشون گرم خسته نباشین دوما و مهمتر دمه بکس ما گرم با این دفی که ریخته شده ابرو داری کردن
. 
Untitled.jpg

ویرایش توسط Ðŕ. Şђǒϯğύŋ : 12-30-2014 در ساعت 08:05 PM

- 

محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن