-

نوشته اصلی توسط
LEO
کتیبش مشکل نداشته جون اول کتیبه ها بود و خیلی از اکانتها زیر گندم داشتن دست پا میزن سری یکی دو تا ده خیلی واجب بود رو دیم دادیم دوستان الان که بیشتر بچه ها انبار زدن ما بغی رو زدیم
کلا لازم هم نیست خودتو معرفی کنی چون سرور های قبلی بد جور خوردی از بچه جون فکر کردی نمی دونم چرا آمدی nw وقتی دوستای شمال شرقت رفتن تعجب کردم چرا یو نرفتی اگرم تا الان چیزی بهت نگفتم چون در حدی نیستی که بخوای کاری انجام بدی
یو هنوز خودم نمیدونی با کجا اتش بس هستیم که اگر با ne بودیم و اتک داده بودی طوری دیگه ادبت میکردم
درسته معرفي لازم نيست چون دقيق ميدوني کدوم اکانت هست
محض اطلاعتون بايد بدونيد آخرين سرور من کلا ايران نبود سرور 5 نروژ بود
و باور کن اومدنم به Nw دست من بود وقتي اکانت رو گرفتم دستم خودش تو شمال غرب بود ديگه نميشد بردش شمال شرق
درسته من در حدي نيستم بهت کار کنم چه از نظر سني و چه از نظر قدرت
ولي دوستاني پيدا ميشن بگن
مثلا همين ZartVam ادعاي بزگي ميکنه هميشه تشويق ميکنه شما
ولي به عرضت برسونم به قول خودش هميشه يه قهرمان بوده تو شمال شرقي که ازش خوشت نمياد
متاسفانه حداقل تو اين سرور از چيزي خبر نداري
فقط اون بالا نشستي به فکر ايني کي ميزندت و کي رو ميخواي بزني
که تا اينجاش موفق ترين بودي بهتون تبريک ميگم
ولي برادر من تنها زدن و دفاع کردن مهم نيست اينجا
خيلي چيزا مهم هستن که ارزششون زياد تره
هدف من man.j و بقيه دوستان و به خصوص ليدر کلمون شما
يه چيزه برنده شدن سايدمون که از الانش مشخصه اينجور ميشه
به نظرت بهتر نيست کنار اين قهرماني يه خاطره خوش از خودت به جا بزاري؟
من از اينش متاسف هستم از بابت شما که از هيچ چيزي خبر نداري حداقل تو اين سرور فقط اسمتون ليدر کل هست مثل بقيه شورا ها که تو پرفايل هاي اتحاد زديد
پيشنهاد ميکنم که اين مشکلات فقط به دست خودتون حل ميشه نه من به مشکلات برسيد واقعا اين رفاقتي که بين بچه هاي سايد رخ داده
يه جذابيت ويژه اي داره
حالا اميدوارم از اين حرفام ناراحت نشيد شما خودتون به مشکلات اصلا توجه نميکنيد حتي شده به طور مستقيم بهتون اعلام کرديم مشکلات رو ولي متاسفانه جوابي شنيده نشده
اما دوست عزيز ZartVam
فکر کنم يه بار درست و پوست کنده جواب بهتون داديم اينجا
و تو آخرين حرفم بهتون اعلام کردم هر کي ميخواي باش وقتي تو اين سرور حضور نداري اظهار نظر نکن
آخرين جمله اي که بهت گفتم رو يادت بنداز هموني که مدير فروم حذفش کرد
آفرين
برو دم خونتون تفنگ بازيتو بکن اينجا کسي بهت رو نميده
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن