-

نوشته اصلی توسط
LEO
شما اول اکانت معرفی کن ببینم کی هستی
بعدم همینه هادی رو به رسمیت نمیشناشی خیلی خوش امدی هرکی میخوای باش بفرما بیرون از مجموع هر غلطی دوست داری بکن بعدمون نمیاد الا که هیچ کس تمونده 3 4 تا بچه خورده رو ادب کنیم
در ضمن NW به چز Se با هیچ کس متا نیست
معرفي کردن لازم نيست
شما خودت هنوز نمدوني با کي متا بستيد
se نيست ne هست
شايد هم شما خبر نداريد
وقتي تو اتحاد ها دارن عمومي ميکنن متا داريم نميدونم
هر اتفاق ممکنه رخ بده
در ضمن شما هر کي ميخواي باش
من تو حرفام بهت نگفتم غلط ميکني که دهن باز ميکني واق واق ميکني
حداقل من يکي برا تو بازي نميکنم اينم تو مخچت فرو کن
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
No Game
معرفي کردن لازم نيست
se نيست ne هست
شايد هم شما خبر نداريد
هر اتفاق ممکنه رخ بده
اما فکر کنم شمالشرق در متای با جنوب شرق و جنوب غرب باشه ها. نه با شما. اگه متایی صورت گرفته بگید لطفا.
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Mohammadamin22
اما فکر کنم شمالشرق در متای با جنوب شرق و جنوب غرب باشه ها. نه با شما. اگه متایی صورت گرفته بگید لطفا.
چندی پیش نامه ای ام ام شد که گفتن ما اتش بس میکنیم با seتا قوی بشن اما بعد از اون اکانت های شمال شرق اتحادی درست کردن و متای خودشون رو بهم زدن و تو پروفایل اتحاد نوشتن متا نداریم و الان اسمشون رو به تری دات های مختلف تبدیل کردن که نشون بدن با ما هستن اما الان هم لئو باز تاکید میکنه با sw اتش بس دادیم و نه جای دیگه ای
ماهم منتطریم ببینیم چی شد اخرش
-
-

نوشته اصلی توسط
_slithereen_
چندی پیش نامه ای ام ام شد که گفتن ما اتش بس میکنیم با seتا قوی بشن اما بعد از اون اکانت های شمال شرق اتحادی درست کردن و متای خودشون رو بهم زدن و تو پروفایل اتحاد نوشتن متا نداریم و الان اسمشون رو به تری دات های مختلف تبدیل کردن که نشون بدن با ما هستن اما الان هم لئو باز تاکید میکنه با sw اتش بس دادیم و نه جای دیگه ای
ماهم منتطریم ببینیم چی شد اخرش
انشاالله که خیره :d
-
-

نوشته اصلی توسط
_Slithereen_
فکر می کنم انبار بزرگا ولی کتیبه شون مشکل داره
طرف گرفته انبار بزرگ رو چندروزی بعد الان داره انبار کوچیک رو تو همون دهکده ها می چرخونه

کتیبش مشکل نداشته جون اول کتیبه ها بود و خیلی از اکانتها زیر گندم داشتن دست پا میزن سری یکی دو تا ده خیلی واجب بود رو دیم دادیم دوستان الان که بیشتر بچه ها انبار زدن ما بغی رو زدیم

نوشته اصلی توسط
No Game
معرفي کردن لازم نيست
se نيست ne هست
شايد هم شما خبر نداريد
هر اتفاق ممکنه رخ بده
کلا لازم هم نیست خودتو معرفی کنی چون سرور های قبلی بد جور خوردی از بچه جون فکر کردی نمی دونم چرا آمدی nw وقتی دوستای شمال شرقت رفتن تعجب کردم چرا یو نرفتی اگرم تا الان چیزی بهت نگفتم چون در حدی نیستی که بخوای کاری انجام بدی
یو هنوز خودم نمیدونی با کجا اتش بس هستیم که اگر با ne بودیم و اتک داده بودی طوری دیگه ادبت میکردم
-
-

نوشته اصلی توسط
LEO
کتیبش مشکل نداشته جون اول کتیبه ها بود و خیلی از اکانتها زیر گندم داشتن دست پا میزن سری یکی دو تا ده خیلی واجب بود رو دیم دادیم دوستان الان که بیشتر بچه ها انبار زدن ما بغی رو زدیم
کلا لازم هم نیست خودتو معرفی کنی چون سرور های قبلی بد جور خوردی از بچه جون فکر کردی نمی دونم چرا آمدی nw وقتی دوستای شمال شرقت رفتن تعجب کردم چرا یو نرفتی اگرم تا الان چیزی بهت نگفتم چون در حدی نیستی که بخوای کاری انجام بدی
یو هنوز خودم نمیدونی با کجا اتش بس هستیم که اگر با ne بودیم و اتک داده بودی طوری دیگه ادبت میکردم
درسته معرفي لازم نيست چون دقيق ميدوني کدوم اکانت هست
محض اطلاعتون بايد بدونيد آخرين سرور من کلا ايران نبود سرور 5 نروژ بود
و باور کن اومدنم به Nw دست من بود وقتي اکانت رو گرفتم دستم خودش تو شمال غرب بود ديگه نميشد بردش شمال شرق
درسته من در حدي نيستم بهت کار کنم چه از نظر سني و چه از نظر قدرت
ولي دوستاني پيدا ميشن بگن
مثلا همين ZartVam ادعاي بزگي ميکنه هميشه تشويق ميکنه شما
ولي به عرضت برسونم به قول خودش هميشه يه قهرمان بوده تو شمال شرقي که ازش خوشت نمياد
متاسفانه حداقل تو اين سرور از چيزي خبر نداري
فقط اون بالا نشستي به فکر ايني کي ميزندت و کي رو ميخواي بزني
که تا اينجاش موفق ترين بودي بهتون تبريک ميگم
ولي برادر من تنها زدن و دفاع کردن مهم نيست اينجا
خيلي چيزا مهم هستن که ارزششون زياد تره
هدف من man.j و بقيه دوستان و به خصوص ليدر کلمون شما
يه چيزه برنده شدن سايدمون که از الانش مشخصه اينجور ميشه
به نظرت بهتر نيست کنار اين قهرماني يه خاطره خوش از خودت به جا بزاري؟
من از اينش متاسف هستم از بابت شما که از هيچ چيزي خبر نداري حداقل تو اين سرور فقط اسمتون ليدر کل هست مثل بقيه شورا ها که تو پرفايل هاي اتحاد زديد
پيشنهاد ميکنم که اين مشکلات فقط به دست خودتون حل ميشه نه من به مشکلات برسيد واقعا اين رفاقتي که بين بچه هاي سايد رخ داده
يه جذابيت ويژه اي داره
حالا اميدوارم از اين حرفام ناراحت نشيد شما خودتون به مشکلات اصلا توجه نميکنيد حتي شده به طور مستقيم بهتون اعلام کرديم مشکلات رو ولي متاسفانه جوابي شنيده نشده
اما دوست عزيز ZartVam
فکر کنم يه بار درست و پوست کنده جواب بهتون داديم اينجا
و تو آخرين حرفم بهتون اعلام کردم هر کي ميخواي باش وقتي تو اين سرور حضور نداري اظهار نظر نکن
آخرين جمله اي که بهت گفتم رو يادت بنداز هموني که مدير فروم حذفش کرد
آفرين
برو دم خونتون تفنگ بازيتو بکن اينجا کسي بهت رو نميده
-