-

نوشته اصلی توسط
Man.j
مشکل یه ذره پیچیده تره مهدی
مشکل من با شعیب چند روز بعدش به دوستی تبدیل شد ،تا جایی که کاتاهاش رو تو ده من پارک میکرد
خیلی راحته برای من ژست بگیرم و بگم بزرگترین همر های سرور مال منه پس فلان چیز حق منه،فلانی رو میزنم ، کسی هیچ کاری نمیتونه بکنه
من آخرش فلانی رو میزنم چون خیلی خودشو میگیره و ......
نه بابا از این خبرام نیست. نه به این راحتی میشه کسی مثل من رو از مپ پاک کرد، نه من اینقدر نوبم که هم اتحادی هامو با همین ده بیست تا نیروی هجومی م بزنم
اما بهم برمیخوره وقتی میشنوم هادی میگه من نذاشتم بزننت وگرنه صافت میکردن تو هم هیچ کاری نمیتانستی بکنی
خودت فکرشو بکن همچین حرفی از لیدر کل سایدت بشنوی
این رسما توهینه
حتی اگه شما توان این کارو داشته باشین شنیدن این جمله ها از این شخص بزرگترین توهینه
آره حرفت درسته برای من هم همون موقع حل شد ،اما بعد اون ماجرا چه خبر داشته باشی چه نه، اینقد بازگو شده و به شکل های مختلف فشار های گوناگون روی ما اومده که رسما ما قرنطینه شدیم
حتی دفاعی که خودمون ساختیم تو یکی از دف سازامون از ده ما بک شده و پسورد اکانت عوض شده!!! کی ؟؟؟ دقیقا موقعی که در به در دنبال دفاعی بودیم واسه دفاع از جنگ کوچیک
خوب این غرض ورزی نیست پس چیه؟!
این قضیه ها نباید اینجا حل بشه. چون نمیتونیم رک حرف بزنیم. اینجا فقط شعار داده میشه و هرکسی میخواد حقانیت خودشو ثابت کنه
من هادی رو دوست دارم . بیشتر از چیزی که فکرشو بکنی.همزبونمه. همشهریمه. با حاله .مشتیه
منم به خاطر امیرو هادی بازی رو ادامه دادم و حذف کردم
اما نمیخواد بفهمه که راه رایزنی با من ،تهدید نیست
نمیخواد بفهمه که به قدرت من باید افتخار کنه و بگه ما تو شمال غرب یه رومن داریم بدون چکمه رنک یک غارتو گرفته
یه رومن داریم که از بزرگترین همر توتنمون 30% بزرگتره
من تهدید تو رو همون روز اول چال کردم ، از این رفتار هادی ناراحتم از این سریالی که تمومش نمیکنه
من راهمو دارم میرم. چه سنگی جلو پام باشه چه نباشه.اما میشد دوستانه این راهو رفت.
Man.j
اگه دفاعی بک شد باید میشد تا یکی مثل خانم فلان بدونو اگه الان داره تو ایران دژکوب بازی میکنه به خاطر منو عرفانه ....اگه دفاعی بک شد بخاطر اینکه بدونو اکانتی که منبهش گفتم بساز گلدشو من دادم کپشو من گفتم کجا بگیر بنده از اون اکانت سهم دارم حالا بدن بعضی ها اومدن گفتن گلد فلانی رو پس بده بمونه اکانتی که 1 ماه فیدر من تجارش روش بود تا شد اکانت....مثلا دفاع یا اکانت نیست کل سرور میدونن من بالای یک میلون اون زمان دفاع شخصی داشتم مسله این بود که داشت به شعورم توهین میشد .... اره عزیزم من نزاشتم بزننت جون منم دوست داشتم انشالا حرف امیر قبول داری ازش بپرس که اگه میخواستن بزن میتونستن یا نه ...... منم یه زمانی جون سرور 8 رانذ یک یک اکانت بود نظم نظام سرور زو بهم ریخته بود تو سرور های 3.6 متل یو غرور از سرو پاش بالا میرفت دو تا همر داشت که اسایش رو از سرور گرفته بود از صفر کردن کپ های مهم گرفته تا دیوار کردین یک میلون همر sw خفت های بالای 100 کی گندم با انبار غذای 400 کی 700 کی منفی بود گنده بی چون چرا سرور شد وقت میگفتن هادی لی همر بنلد کرده 4 ستون سرور مریزید وای اخرش چی شد 3تا همر رو گپش بلنذ شد کپ پر پر شد ونچبود که فهمیدم راوی رو با غرور نمیشه بازی کرد حتی هادی لئو هم میخوره من اگه نذاشتم بزنن دلیلش این بئذ یه پلیر خوب رو از ذست میدادم و بعضی ار پلیر هام صذمه میدین پس صلاح ربع رو در نظرکرفتم .....اینجا تروینه لنتی خبر ک بسی یست وقتی هادی لئو میخوره شما که جای خود دارین ..... به بازیتون ادمه بذید تا وقت تا وقتی من هسم هیج تفاقی نیفته وکلیه همر ها زوی دششنان لاتح مچه اگه غلط چرت برت داسا به بزرکی خ.ودتون ببخشیت که خیلی مستم
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن