نقل قول نوشته اصلی توسط wonder نمایش پست ها
عزیزم عزیزم نکن فشار خوردی بیا بگو بازی خوبی بود و برو به فکر ترمیم تیمت باش که با 2تا آبنبات پسوورد و کتیبه نخرن ازت فشار بخوری بیای کف فروم درخواست بک شدن سرور بدی و به همه بپری و در آخر,قضیه نه تنها به من که به تک تک پلیرای این سایت مربوطه شاید فردا روزی ما هم خواستیم همرای تیم حریفو بفرستیم کپ ناتار نمیشه که اون همه زحمت بکشیم پسوورد پیدا کنیم آخرش بیان بک کنن سرورو به هرحال اینم یه پلنه هرچند کثیف هرچند نجس یا هرچی اسمشو بذارید به هرحال پلنه برید تیمتونو تقویت کنید پسوورداتونو قوی کنید و بجا گریه زاری و پریدن به همه تو فروم معایبتونو اصلاح کنید.

در ضمن بچه خوابه بخوام سر بی احترامیو باز کنم مطمئن باش عاقبت خوبی نصیبت نمیشه.
عزیزم
شما که افتخار نمیدید تشریف بیارید سرور سه ایکس و دو ایکس براتون سنگینه
سرورهای 3 ایکس که جنگ واندر دارن حداقل چه خوب چه بد دو تا سه تیم روبروی هم بازی میکنند از نظر سرعت حرکت لشکریان و فشار بازی متفاوت هست با سرورهای نرمالی که همش تو این سایت بصورت خاله بازی افتخارات میرفت تو یک تشت هرکسی هرچی دلش میخواست توافقی برمیداره
چون سرور سه ایکس هست با چکمه دو ساعته یا سه ساعته گاها میشه همرهای حساس رو پروند بنظرت پلیری هست که 21 ساعت بتونه تایم آنلاینی داشته باشه اونم سه ماه ؟
من این قضیه رو متوجه نشدم که دفاعت از این حرکت شوخی بود یا جدی !
ولی به هرحال این حرکت تخلف هست و باید جریمه ای داشته باشه که متخلف رو از اعمال اینگونه حرکات منصرف کنه !
شما هم اگر حرفت جدی هست ! و احساس میکنی واقعان پلیر سایت هستی آخرین سروری رو که بازی کردی توی دو سال اخیر بگو ما هم بدونیم
یک سال هست دارید میگید سرور نرمال ران کن 10 نفر هم اعلام آمادگی نکردند :d