نقل قول نوشته اصلی توسط WondeR نمایش پست ها
نخودی کسیه که هر سروری میره میندازن تو دیگ باهاش آش درست میکنن بعد میاد کف فروم گریه و زاری میکنه همرمو بدید نوموخوام این مورد اول !

مورد دوم خیلی حس گنده بودن داری ؟ینی رفیقت که پستو حذف کرد نفرستادش واست ؟اوکی میپذیرم در نهایت مارو نترسون هرکول =))

در مورد صحبتای آخرت هم والا هر سروری بودیم شخم زدیم سندو مدرکشم موجوده دیگه شما تو 3ایکس در حال شخم خوردن و گریه کردن بودین حواستون نبوده تقصیر ما نیس در آخر پز سنتو میدی ؟خیلی لو لولی باو مثلا من برم پدر بزرگمو بیارم اینجا ..س کلاس سنشو بذاره اینجا خیلی فانی =))

پ.ن:چیز خوری محسن هم نکن دهنت بو میگیره ایضا تیممون.تامام

- - - Updated - - -

من ؟جلو شما بودم با تیمم و شما مارو شخم زدی ؟سند و مدرکشم داری ؟تا جایی که من یادمه شما هیچ سروری جلو ما نبودی یه q1 هم که بودی تیم مارو دیدی اکانتو تقدیم خودم کردی گرخیدی!یا داری اشتباه میزنی یه احسان دیگه رو میگی یا آلزایمری چیزی گرفتی به هرحال منتظر سند و مدرک شخم خوردن ما تو یه هفته هستم =))وگرنه تا جایی که من حافظم یاری میکنه هر سرور یا دفساز ساده بودی یا از جلو ما در رفتی بازم میگم احتمالا با یه احسان دیگه اشتب گرفتی مارو
امیر پرشین مارو زد ؟واندرمونو خریدو دف بک دادو از این حرفا ؟!قطعا داری اشتباه میزنی چون امیر پرشین هم هیچوقت جلو ما نبوده بجز چندتا هزار که فان رفتیم

در مورد سرور نرمال هم تیم ما تا زمانی که تیم قدری اعلام وجود نکنه که بدونیم 10% در حد ماست ما ریجستر نمیکنیم که فعلا همین بساطه.
اگه عمری بودو تیمی جنمشو داد جلو ما ریجستر کنه ماهم در خدمتیمو همر فروختن یا نفروختنمونم میبینی فقط در همین حد بت بگم ما بچه مچه تو تیممون نداریم با آبنبات چوبی بتونن اکانتو همرشو بخرن مشکل کار خودتونو برطرف کنید هرکی از راه رسید که برنمیدارن بیارنش تو تیم عزیز من.

از بیان سایر جزئیات در مورد تیم شرمندم.
عجب
i1 رو یادت نمیاد ؟
همچی زدیمت که رفتی خدمت
سند میخوایی بعد 7 سال
به هر حال حقم داری )
با این ادبیات مشخصه خیلی بهت فشار اومده ، همین نرمال رو شما برو . ما هم میشینیم میبینیم چند چند میشی تهش
موفق باشی و امید وارم یه سرور هم شده یه حرکتی بزنی و یه خورده دیده شی شاید یه خورده از حجم فشار وارده رو کم کنه و باعث شه یه خورده مودب بشی گل پسر