نقل قول نوشته اصلی توسط M3nTaL نمایش پست ها
عزیزم . واندر خود منو با همر خریداری شده از اس دبل زدن . میلاد ولف لند رو میشه به عنوان شاهد داستان آورد . 2 بار این پرشین توی تیم ما بوده و هر 2 بار واندر منو زدن
کی من اومدم از کثف کاری حمایت کردم ؟
مثلا الان اگه بجا ساید ما این حرکت روی ساید شما زده میشد ، شما نمیخواستی سرور بک بخوره ؟
یه دلیل کاملا منطقی دارم میارم . تا الان هر بار این حرکت زده شده ، سرور بک نشده . نهایت ایمیل خاطی بن شده . اما هر سرور همین داستان هست
اکه این حرکت جواب میداد که تا الان جواب میداد دیگه . یه بارم این روش دیگه رو تست کنه امید . چه برا ساید ما و این سرور چه سرور های دیگه . وقتی خراب کاری قطعی شده باید بک بخوره .
2 بار بک بخوره دیگه کسی هزینه نمیده سر این چیزا
نمیدونم چرا همه جبهه گرفتید . اینو در نظر بگیرید شاید دفعه بعدی خودتون باشید

- - - Updated - - -

بازم میگم . همه نرمال باز ها منتظر استارت سرورید
من که با این وضعیت سرور نمیام . امیدوارم همین حرکت بعد یه سال زحمت سرتون زده شه . حالتون رو بپرسم .
موفق باشید
یکبار همین حرکت رو تیم شما جلوی ما توی سرور ال1 زد هیچکدوم از پلیر های ساید اسدبل اون موقع حرفی از بک خوردن سرور نزدن و تا روز آخر وایسادیم بدون توافقی سرور رو تموم کردیم .. فرومش هنوز موجوده!!!
در مورد قانون و مجازاتش هم اگه قرار باشه تغییر کنه قاعدتا نباید شامل این سرور و اتفاقات گذشته بشه!!
در مورد همر اس ای هم که به واندرت خورد... همر مال شایان شانگفی بود که میخاستید بزنید به اسدبل که خود شایان متوجه کارهاتون شد و زودتر لانچ کرد روی خودتون! !! باز هم میگم فروم ال1 هنوز موجوده!!!
وقتی که کثیف کاری بنفع سایدت باشه و سکوت کنی یعنی باهاش موافقی!!!