نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen.2pac نمایش پست ها
فقط خط اخر رو میخوام جواب بدم
به امید هم گفتم اون که کردیش مدیر ارشد الان باید توی جلسات پارک نزدیک خونشون باشه ، با شرایطی که اون داره دژکوب الان واسش خوب نیست چه برسه زیاد بیاد فروم - اما احسان جون تحملش کن که داره به اغوش پاک زندگی برمیگرده عیب نداره بذار گنده برداره ما هم کف میزنیم واسش :دی
من فک کردم احسانتون زیاد دری وری میگه
مث اینکه کلهم اجمعین سرتون پنارت میزنه
بی زحمت همون پشت لپ تاپت بشین بازیتو بکن مجازی
تو و امثالت قدم بزارن تو پارک که دیگه رودخونه ها جاری میشه
لطفا مث نخود خودتونو نندازین وسط 4 تا بزرگتر دارن حرف میزنن اینجا جای امثال شما نیس

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط WondeR نمایش پست ها
فحش نبود والا اونایی که منو میشناسن میدونن فحش دادنم چجوریه حرف زدنم چجوریه اونا جواب منطقی و ریلکس من به کسی بود که خودشو صاحب تاپیک میدونست و به همه میپرید
نخودی تو هر چی میخوای بگو
از کسی که میگه پلن ما تو سرورای دیگه اینه زحمت بکشیم پسور در بیاریم بکوبیم تو دیوار انتظار بیشتری نمیره

در ضمن شانس اوردی من نخوندم چی گفتی
من حرف زدنتو کاری ندارم کاری میکنم کلا یادت بره!

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط WondeR نمایش پست ها
لینکارو میتونی از کف فروم سرورای نرمال جمع کنی
ماکسیمم دف واندر ما تو نرمال 3میل بوده ؟! : ))))))))))))))))))))))))))))))))))) برگام کاکو بیا اون لینک 10 میل دفو براش بذار که با 20 تا دونه اکانت کشیدیم ببینیم این با کی کار داره..

به هرحال اگه سروری هم کثافت کاری شد نیومدیم گریه کنیم بگیم بک بدید : )) بازم من کثافت کاری ای ندیدم یه سرور واندرو با جاش از تیممون بردن که اونم من نبودم ولی بچه هامون وجودشو داشتن مردونه بازی کردن نه که بیان گریه کنن سرورو بخوان بک کنن.

بقیشم توافقی بود ؟آره تو راست میگی

تیم ما هرکی باید بدونه چی هست و کجا هست میدونه شماهم اگه نمیدونی 2حالت داره یا کلا نرمال تو عمرت پلی ندادی یا با چادر پلی دادی قبل اینکه تیم ما شخم زدنو شروع کنه فرار کردی.

ما هم حرفامونو زدیم توضیحاتمونم دادیم شما هم خوش باشی گل پسر!

وای لول
شخم زدن!
بابا شن کش انقد شخم نزن همرو
داداش گلم بزار سنت برسه بعد از نرمال بازی کردن و خاطراتش بگو
اون موقع که ترا.وی.ن تیم دعوت میکرد ما بریم سرورارو تست کنیم شما زنگ تفریح تف مینداختی از دیوار رد میشد واست سوت و دست میزدن

بازم میگم چیزی که به شما ارتباط نداره بی زحمت در اون دخالت نکنین
با تشکر
شب بخیر وقت خوابت نگذره گلم مسواک یادت نره