درود و خسته نباشید

چند وقته میخواستم این پستو بذارم ولی گفتم دوست و آشنا ، غریبه و نا آشنا گارد میگیرن و بیخیال شدم تا اینکه این بحثهای اخیر پیش اومد دیدم موقعیت مناسبه
در اغاز بگم اگر هدف ما پلیرهای سایت دژکوب این هست که کم کم به سطح دات کام برسیم باید آروم آروم یکسری تغییرات توی سبک بازی خودمون بدیم و بصورت موازی در کنارش هم امید خان کم کم یکسری تغییرات رو توی سرورها ایجاد کنه - هر دوی اینها باید باهم باشه وگرنه هیچوقت رضایت پلیرها حداکثری نمیشه

اتفاقی که اینجا داره میوفته باعث میشه همیشه همه از یچیز کار ناراضی باشند و هیچوقت این بحثها و نتیجه گیریها تمامی نداره جز اینکه همه چیز به حالت استاندارد خودش برگرده
توی دنیای ت ر ا و ی ن یکی از سختترین کارها که نیاز به تجربه ،دانش و تایم بسیار زیاد داره غارت زدن هست و اینکار وجه تمایز بین پلیرهای غارتگر سطح بالا و پایین هست

در مورد خاص غارت حالت نرمال چجوره؟ باید دستی واحه خالی کنی - چون غارت خودکار وجود نداره باید دستی لیستتو استارت کنی - باعث میشه خیلی از کسانی که الان دارن غارت میکنن بیخیال غارت بشن (حد اقل بالای سی چهل خونه خودشونو نزن) -تمرکز روی اکانت و منابع در دسترس از اکانتها برای کشیدن یک همر بیشتر میشه -دوستانی که دوست دارن در کنار دفسازی همر هم بکشن با همون بضاعت اکانتشون یک همر جنگی و با تجربه تر ها یه واندر زن میتونن بکشن

اونی هم که وقتشو داره تجربشو داره میتونه با همون غارتگریش سه چهار همره بازی کنه

متاسفانه الان شاهد این هستیم با توجه فارم لیست اتومات تا صد خانه و غارت خودکار ، هشتاد نود درصد اکانتها دارند از این اپشنها استفاده میکنند و دارند حداقل صد خونه خودشونو خیلی راحت غارت میکنند (دیده شده حتی با دف- یعنی اکانت دفساز هم شرایط رو تشدید میکنه) روی هر واحه که بگیری تو مرکز مپ شصت تا هشتاد اتک هست و شاید در خوشبینانه ترین حالتش سی الی چهل درصد از اکانتهایی که خوب بلدن همر بکشن بین این جمع غارتگر هستن وباقی نتیجه کارشون یه توله همر هست - این باعث میشه هیچ وجه تمایزی بین غارتگر کار بلد و پلیر تازه کار نباشه و خروجیش میره به سمت پوشر و مولتی بازی به مقدار شدید

اینکه چون ما زمان یا تجربشو نداریم بگیم این اپشنا خوبه پاک کردن یسری بدیهیات این بازی و اغازگر یکسری مشکلات دیگس

مشکلاتی چون محدودیت اتک و مولتی بازی و زیر ساخت سایت به این دلیل پیش میاد که غارتهای بی کیفیت میلیونی هست - تازه این سرور اونقدرا هم شلوغ نیست فرض بگیرید با این اوضاع هزار ریجستر داشته باشه سرور و تنها سیصد اکانتش دو همره باشند باقی اصلا غارت نکنن- اونوقت اگر هر پانزده دقیقه لیستها ران بشه ما با مجموع حدود دوازده میلیون اتک در ساعت روبرو میشیم
بجز اینکه باز هم اون غارتها بی کیفیت تر و خالی تر میشن شما ببینید چه فشاری به سرور میاره

خلاصه بیایید به سمتی بریم که همه چیز نزدیکتر به اصل بازی بشه نه اینکه باز هم دورتر بشیم
فکر میکنم اون دوستمون amir salarهم منظورش این بود در پستش ولی به سمت مدیریت فقط هدف گرفت
در حالی که این ما پلیرها هستیم که این خواسته ها رو داریم یعنی هر دو طرف مقصرند و وزنه بیشتر به طرف ما سنگینی میکنه دوست ندارم اینجور برداشت بشه که چون ذینفعم یا برام بهتره این حرفها رو زدم-خود من هم چهار پنج سرور اخیر از وی پی اس استفاده کردم برای غارت (وقتی هست و همه دارن استفاده میکنن اگر قصد جدی بازی کردن داری باید استفاده کنی) بجز این هم اکانت توپاک هیچوقت نه غارتگر خوبی بوده و نه چند همره نهایت اواخر سرور که همرها کم شده اگر همری واسمون مونده بود شاید نفر اخر تاپ میبودیم - تازه این زمانی هست که رو اکانت دو سه نفره بودیم وگرنه خودم تنها باشم که یه فارم تپلم

اما خندم میگیره یکسری از دوستان میان میگن همه چی نزدیک باشه به دات کام ولی غارت اتومات خوبه چون اینجوری ما میتونیم غارت کنیم اما امکاناتو سایت بذاره بده چون اونجوری یکسریا که وی پی اس ندارن نمیتونن غارت کنن یا میگن هزینه کردیم واسه وی پی اس :دی یا الان میگن محدودیت اتک برداشته بشه فکر میکنن خیلی تفاوت ایجاد میشه، نه عزیزان فقط واحه ای که الان ساعتی هفتاد تا اتک روش هست تبدیل میشه به ساعتی صد و پنجاه تا اتک، یا باید بری ته مپ یه همر بکشی بدون کمک کپ که واندر زن نمیشه نهایتش همر جنگی میشه اونم تو سرور نرمال با همچین مختصاتی همر جنگی به حساب نمیاد وقتی به مثال بیست و چهار ساعت تو راهه

بعد همچین هم میگن احتیاج به امکانات سخت افزاری داره غارت خودکار انگار دارن بیت کوئین استخراج میکنن - یه وی پی اس فکسنی ماهی شصت هفتاد تومنی که روش شش تا اکانت میندازی امکاناته سخت افزاریه!!!!!!

با خودتون چند چندین؟ یه لیست بنویسین چیا به چه شکلی واستون خوبه همونو امید واستون اجرا کنه شاید بتونید همر بکشید :دی

الان میفهمم امید چرا میگه اقا راحت منابع بخرید سر خودتون و مولتی هانترم درد نیارید واسه چیه