-

نوشته اصلی توسط
changiz khan
چه شما باشی چه نباشی ما بازیمونو میکنیم ساید رو هم سرو سامونش میدیم خیالی نیست جهت اطلاعت من توی جلسه تلگرامتون هم بودم اوایل سرور که به نتیجه ای هم نرسید شما هم برو توی یک سرور دیگه کلی وقت بگذار و هزینه کن ده تا دهکده بزن توی کادر لیدری هم برو بعد بگذار روی حذف به دوستانت هم بگو همین کارو بکنن اسمش رو هم بگذار اعتراض در خواب و این کارت رو در سرورهای دیگه هم ادامه بده قراره یک مدال جدید هم بدن به اسم مدال بیشترین حذف شاید صاحب مدال هم شدی در ضمن توی سرورهای دیگه برو یک ساید دیگه ثبت نام کن چون اگر شمال شرق بیای حتما اکانتت رو با کاتا داغون میکنیم که زودتر حذف کنی و بری و به ده تا دهکده نکشه
فکر کنم زمانی که من شمال شرق بازی میکردم شما اصلا با 4تا قسمت بازی آشنا نشده بودی!4تا ساید رو نمیشناختین!
من به شخصه میگم شما طرز درست موج چیدن رو برای من بگو بعد بیا منو بزن
))
یه 20تا فیک روم بزار ببینم چطور میزنی منو اینسترت نشی!فکر کنم کل دژکوب با اینسترای تیم من آشنا باشند!
سعی کنیم بدونیم شخص مقابلمون کی هست بعد صحبت کنیم!
راجب وضعیت سرور پست گذاشته شده نه راجب منم منم ها!
در جواب اینطور پست ها باید تحلیل کنید نه بیاید حرف هایی که کسی حتی رقبت نمیکنه بخونه رو بزنید!تقریبا مثل اول پست من که کسی علاقه نداره حرفای الکی بشنوه!
پ.ن:یادم میاد یه مجید بلک هند بود عین شما بود!هی حرف میزد دوتا سرور اومد بازی کرد تا جایی که شد زدیمش!ما زیاد صحبت نمیکنیم بیشتر عمل میکنیم!
پ.ن2:درس عبرت بگیریم بلکه رستگار شویم!
پ.ن3:یکی بیاد تحلیلی پست بده نه حرفای الکی!الان افشین جان گذاشت نظرشو راجب 4تا ساید داخل بازی شما هم بیاید کمی تحلیل کنید!
-
محبوبیت کاربر - 6 تشکر, 6 پسندیدن, 1 نپسندیدن