-

نوشته اصلی توسط
emperor
قبلا گفته بودم پستی ریپلای نمیشه و این پست فقط به خاطر یکی از دوستان ریپلای میکنم
و گرنه این پست حتی ارزش ریپلای هم نداره
دوست عزیز چقدر تا لان هزینه کردی و به اندازه هزینه و وقتی که برای سرور میزاری صحبت کن
آره درسته ما نتونستیم سایدمونه جمع کنیم برای همین حذف کردیم هر جور که دوست داری فکر کن همونجور که گفتم برداشت ها متفاوته و هر کسی با توجه به ضعف شخصیتیش برخورد میکنه
هامر هایی که کوبیده شد به دیوار و تعداد اکانتایی که حذف شد خودش میتونه پاسخگوی دوستان باشه
[/color]
ای بابا تو هم که هر دفعه بخاطر یکی میای جواب میدی . یبار بخاطر ساید یبار بخاطر دوستان دفعه بعد بخاطر ...
دوست عزیز من صحبتم با شما سر این بود که حذف کردی رفتی . خب تا اینجاش درست ؟؟ حالا به هر دلیلی که داشتی به خودت مربوطه عرض بنده اینه که حالا این بنده خدا اومده یه پست گذاشته درباره سایدش و اسمی هم از هیچ اکانتی نیاورده به شما چه ربطی داره اومدی پاچشو گرفتی و هزارتا چیز بارش میکنی میخوای بری سرتو بنداز پایین برو وگرنه خراب کردن کسی و زیر سوال بردنش کاری نداره عزیز جان .
پسر خوب اگه پست قبلی رو درست مطالعه میکردی منکه تو پست قبلیم گفتم من نوب و فارم سرورم ادعایی نداشتم حرف اضافه میزنی .
اصلا شما بچه پولدار شما گلد دار ما فارم اصلا شما زورو بیا بشین جلو کنترلم دست تو باشه .
اصن تو همه رو زدی فقط مونده زنگ خونه ما بیا اونم ادرس میدم بزن خیالت راحت شه . خوبه ؟؟
دیگه هم در این رابطه جواب پستی رو نمیدم حتی شما دوست عزیز :d
موفق و پیروز و سرزنده باشید
یا رب مپسند که لوطیان خوار شوند !!!
MO30 DaNgeR
يادت باشد
همه ي آدمها
ظرفيت بزرگ شدن راندارند ..
اگر بزرگشان کنيم
گُم ميشوند و
ديگر نه شما را ميبينند
ونه خودشان را ..
بياييم به اندازه آدم ها