نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 283

موضوع: سیاست و دیپلماسی سرور m1

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط 200t نمایش پست ها
    داداش سلام

زیر این قسمت village سمت راست مختصات دهکده همرت رو نوشته ، آقا محسن منظورش بود کاره خاصی نکردی با آبی کردن اونا ، مختصات رو جای دیگه نوشته ! شما اگه مختصات رو آبی میکردی اسم دهکده رو میزاشتی مثلا village 18 ، بعد پست گذاشتنت باز به اسم قبل برمیگردوندی ، ما متوجه نمیشدیم

برای غارت :
    داداش شما هر اول اومدی تو تاپ با قدرت شروع کردی رفته رفته ضعیف بوده ، ولی کسی که غارتش ننمه نمه رفته بالا حرفی توی پوش کردنش نمیمونه

درضمن ، هیچ کسی نمیاد 8 ساعت اونور تر رو غارت کنه ، از نظر بنده این عکسا و و لیستی که درست کردی فقط برای گول زدن ملت بوده

دلیل : توی فاصله مثلا 200 تا 300 خونه فک کنم 600 700 تا ناتار باشه، ولی شما فقط 17 تا ناتار داری توی این فاصله ! خب عقلانی نیست

نظرمو گفتم فقط

برای بازی ام صحبتی نیست ، چون کم و بیش گذاشتمش کنار
    سلام دادا

آره متوجه شدم ولی دیگه نمیشد کاری کرد اون مختصات ده مخفی نکردم از زمان ویرایش گذشته بود

وقتی 1 ناتار چیف میکنیم 200 تا اتک روش هست و همه خالی میان که دیونه نیستیم کل لیست رو

با فارم یاب بزنیم خالی بیاد تا یک مقدار با فارم یاب میزنیم باقیش دستی ادد میکنیم که به 5 کی اتک هم نخوریم

برا ما که میصرفه دیگران نمیدونم

موفق باشید
    TIRED TEAM

200t
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط MOJTABA_CRASSUS نمایش پست ها
    سلام دادا

آره متوجه شدم ولی دیگه نمیشد کاری کرد اون مختصات ده مخفی نکردم از زمان ویرایش گذشته بود

وقتی 1 ناتار چیف میکنیم 200 تا اتک روش هست و همه خالی میان که دیونه نیستیم کل لیست رو

با فارم یاب بزنیم خالی بیاد تا یک مقدار با فارم یاب میزنیم باقیش دستی ادد میکنیم که به 5 کی اتک هم نخوریم

برا ما که میصرفه دیگران نمیدونم

موفق باشید
    آخه واقعا نمیصرفه دادا

16ساعت 15تا نیروت توی راه باشن برای 1500 تا منابع ! اگه واقعا داری اینجوری غارت میکنی از هرکی بپرسی بت میگه که اشتباهه

مگه اینکه مثلا شما 5000تا غارت رو با غارت خودکار پر کنی ، بعد با نیروهای توی بیس جمع شده بیای اون فاصله رو بزنی که بازم به نظرم خیلی خوب نیست ، شما میتونی لیست فارمت رو طوری طراحی کنی که نیرویی توی دهکده نمونه

مثلا اگه 12000 تا شوالیه داری ، میتونی کل لیست آبادی یا ناتار رو بزاری روی 1 دونه شوالیه (5000نیرو غارت+5000نیرو برگشت از غارت =10000شوالیه) ، ولی مثلا فاصله 1 تا 20 خونه رو با 2 تا شوالیه بزنی ، به نظرم اینجوری میتونی استفاده بهتری کنی از نیروهات چون دیگه توی دهکده نمیمونن ولی باز هرجور که میدونی بهتره عمل کن

موفق باشی

کلمات کلیدی این موضوع