نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 283

موضوع: سیاست و دیپلماسی سرور m1

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط MO30 DaNgeR نمایش پست ها
    به به سلام علیرضا ایران مگه شما هم این سرور شمال شرق بودی عصبانی شدی کف فرووم :d؟؟ کدوم اکانت بودی ؟؟

- - - Updated - - -

سلام به دوستان عزیزسرورM1 پیشاپیش عذر خواهی میکنم بابت ریپلای این پست که وقتتونو میگیرم ولی خب چندتا سوال برام پیش اومده بود گفتم بپرسم ا
    قبلا گفته بودم پستی ریپلای نمیشه و این پست فقط به خاطر یکی از دوستان ریپلای میکنم
    و گرنه این پست حتی ارزش ریپلای هم نداره

دوست عزیز چقدر تا لان هزینه کردی و به اندازه هزینه و وقتی که برای سرور میزاری صحبت کن

آره درسته ما نتونستیم سایدمونه جمع کنیم برای همین حذف کردیم هر جور که دوست داری فکر کن همونجور که گفتم برداشت ها متفاوته و هر کسی با توجه به ضعف شخصیتیش برخورد میکنه
    هامر هایی که کوبیده شد به دیوار و تعداد اکانتایی که حذف شد خودش میتونه پاسخگوی دوستان باشه و نیازی به توجیه نداریم در ضمن تیمی در کار نبوده من نمیدونم فاز دوستان نول هستش انگار!

دوست عزیزمون نارحته انگار از حذف ما عزیزم فکر میکنم با حذف من یک ساید حذف شد پس اینقدر ساید شمال شرق نگو حداقلش اینقدری رفیق شدیم با دوستان که گفتیم حذف همه حتی نگفتن چرا

اما این وسط چه کسانی نارحت هستن ؟؟!!
    mo39 danger1.jpg
    تعداد دهکده ها معلوم میکنه که بازی ایشون خراب شده کاملا (1ماه مونده به کتیبه ها)
    و اما از همه جالب تر
    فایل پیوست 2696
    کپ اکانت تا این تایم سرور عوض نشده بعد این اکانت مدعی عنوان قهرمانی بود میخواست لیدر کل هم بشه
    اگه اکانتی هستین که بالای 10هزار گلد خرج کردین هامر هاتون بالا 30ک هست اعتراضتون مورد قبول بود اما روی اکانت 10ک شمشرزن نداری بعد اعتراض هم میکنی ؟
    من وقت هزینه اعصاب خودمو اول برای تویی که اینجوری هستی تلف بدم بعد بیام با مدیریت سایت هم کل کل کنم آقا مولتیارو بن کن ؟آقا سرورو ول کردی ؟آقا مدیریتت ضعیفه ؟
    آقا میلاد امپرور داره کثیف بازی میکنه ؟

همون جور که دوستان دوست داشتن حذفشونو کنسل کنن ما هم دوست داشتیم و حقمونه حذف کنیم(به کسی هم مربوط نیست) اگه شما با روزی 2ساعت وقت گذاشتن با کمترین هزینه میخوای بهترین نتیجه رو بگیری اشتباه گرفتی داداچ

همین الانشم دیر نشده پس برای ادامه ی بازی میتونی همین 2ساعت تایمت رو بزاری با هفته ای 100-200تا گلد به ادامه ی بازیت بپردازی
    متاسفانه یا خوشبختانه کسی توی شمال شرق نیست که بتونه بگه من زحمت کشیدم و شما زحمت من رو پایمال کردین یه سری که خودشون هیچی نشدن ناراحتن از این که چرا شما رفتین خب دوست عزیز زمانی که ما میخواستیم بریم با همه اکانت های خوب شمال شرق که وقت گذاشته بودن صحبت کردیم میخواستی شما هم خوب باشی برای صحبت کردن باهات در هر حال باز به صورت نامه با بعضی ها هم با تلگرام صحبت و خدافظی کردیم

دیگه درباره ی این که شمال شرق چی بود صحبت کردن درست نیست مهم اینه که الان شمال شرق چیه و کیا در شمال شرق ناراضی هستن از رفتن و کیا مدعی قهرمانی بودن !

من عذر خواهی میکنم که مجدد این مطلب رو میگم دیگه به هیچ پستی پاسخ داده نمیشه ما از این سرور رفتیم دلیلی هم نمیبینیم بخوام به یه سری که فقط مدعی هستن پاسخ داده بشه
    ویرایش توسط The UnderTaker : 01-01-2017 در ساعت 01:26 AM دلیل: درخواست کاربر
    V 3.6
    S4 R2 Shah Vahid
    S6 R2 Shah Vahid
    Tc2 R3 Long Life / Shah vahid
    V 4.0
    Ts9 R2 Long Life

Emperor
    Tele : ir4ni4n

2. تشکر Knig}{T تشکر نمود
    پسندیدن Knig}{T پسندید
    نپسندیدن changiz khan نپسندید

کلمات کلیدی این موضوع