نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1066

موضوع: بحث و گفتگوی سرور فینال 95

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام و درو بر دوستانی که روی نظر من تحلیل گذاشتند
    مهدی جان من روی قدرت هیچ سایدی بحثی نکردم و برای همین رو نظر شما دوست عزیزم هیچ تحلیلی ندارم و این از بحث هائی هستش که الان پرداختن به اون خیلی زوده
    در ارتباط با نظر اول بله این تحلیل که جابجائی بازیکنان از ساید های قبلی خودشان به ساید های جدید زیاده کاملا صحت داره و این خودش با توجه به چگونگی چیدمان جدید نشانگر باز شدن جبهه های جدید هستش و اینکه متای دوستان قدیم بسته بشه ضعیف هستش و در حقیقت چیدمان ها نماینگره یک تقابل هستند
    این تقابل به نظر نمیاد به سادگی تبدیل به دوستی بشه مگر لیدر ها به دنبال مصلحت اندیشی خودشون باشند و مثل خیلی از سرور های قبل دست به یک متای مخفیانه و ناجوانمردانه و بکارگیری حیله و نیرنگ باشند که این فقط یک متای نا پاک بیشتر نبوده و بجز بی مرامی بعضیها حاصل دیگری نخواهد داشت و در اینگونه پیروزی ها هیچ افتخاری نیست.
    همانطور که قبلا هم عرض کردم این سرور با نادیده گرفتن متای جنوب غرب وشرق که برخلاف گفته مهدی عزیزم واقع و صحیح میباشد و بسته شده است ، متای دیگری نخواهد داشت واین میتواند سرور را بسیار جذاب نموده و انشالله این سرور تبدیل به یک مبارزه جوانمردانه و پاک شود و مجددا متذکر میشوم این اتفاق درصورت به کنار گذاشتن بعضی شیطنتها توسط بعضی از بازیکنان شناخته شده امکان پذیر بوده و بازی برای همه لذت بخش خواهد گردید.
    با امید به یک سرور پاک
    برای همه دوستان آرزوی پیروزی و سربلندی میکنم و امیدوارم پیروزی نصیب سایدی که لایق آن میباشد گردد
    عطا
    ویرایش توسط bide-vahshi : 09-04-2016 در ساعت 02:41 AM

وقتی پشتت حرف زیاده که
    یا آرزوشونه جات باشنُ نمیتونن
    یا اینکه میخوان باهات باشنُ نمیتونن

2. تشکر Knig}{T, M3nTaL, eelliissaa2014 تشکر نمود
    پسندیدن Knig}{T, M3nTaL, eelliissaa2014 پسندید