-
ارمان جان به صرف اینکه داری گلد میدی به بازیکنا میخوای بگی سطحت بالاس که نیس!!! اگه بود اک نمیخریدی تو ساید ما!!! بایدم برای ساید خودت احترام قائل باشی چون از نظر من یه سایدی که یه عده بخاطر گلد مجانی توش جمع شدن و حالا ادعاشون میشه و قار قار میکنن ساید قوی نمیتونن باشن!! جوری گنده خودتو نیشون میدی که یاد کارتون گوریل انگوری میفتم!! ادعا کردن بده که تو هر پستت داری ادعا میکنی در حالی که خودتم میدونی اگه چیزی بودی اک ساید مارو نمیخریدی و دنبال خرید بقیه اک ها نبودی برای واندر کیلین کردن و جلو زن کتیبه!! شما برو شب متاتو بکن با ne شاید اینجوری سایدت باقی موند تا ته بازی!!
مرد دلیر به هنگام ستیز و نبرد همراهانش را نمیشمارد!!!
هیچ کس زیبایی ها را به یاد نخواهد آورد، ما تنها برندگان را به خاطر می آوریم.
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
lucifer
ارمان جان به صرف اینکه داری گلد میدی به بازیکنا میخوای بگی سطحت بالاس که نیس!!! اگه بود اک نمیخریدی تو ساید ما!!! بایدم برای ساید خودت احترام قائل باشی چون از نظر من یه سایدی که یه عده بخاطر گلد مجانی توش جمع شدن و حالا ادعاشون میشه و قار قار میکنن ساید قوی نمیتونن باشن!! جوری گنده خودتو نیشون میدی که یاد کارتون گوریل انگوری میفتم!! ادعا کردن بده که تو هر پستت داری ادعا میکنی در حالی که خودتم میدونی اگه چیزی بودی اک ساید مارو نمیخریدی و دنبال خرید بقیه اک ها نبودی برای واندر کیلین کردن و جلو زن کتیبه!! شما برو شب متاتو بکن با ne شاید اینجوری سایدت باقی موند تا ته بازی!!
مرد دلیر به هنگام ستیز و نبرد همراهانش را نمیشمارد!!!
مهدی جان شماکلا تحلیلات یا مغرضانه هست یا جاهلانه جای صحبت درست هم گنده گویی می کنی و توهین فایده ای نداره گپ زدن تو فروم؛؛ کل کلی ندارم بکنم اخه با شما دارم طوری پلی میدیم که نفس حریف به شماره بیفته این فروم این شما تا صبح بشین هر چی لایق خودته به دیگران نسبت بده به ما نمی خوری اخه که بخوام جوابت رو بدم دیدیم داری تحلیل غلط می کین و نا صواب!!! گفتم روشن بشی و از چاهی که خودت برای خودت و سایدت کندی در بیای نمیشه دیگه چه اصراریه اخه !!! یک دونه از حرفهای که زدی رو جواب نمیدم چون فقط دروغ و توهینه من یه سر سوزن هم راه نمیدم که با من کل کنین
طرفت رو اشتباه گرفتی هم وطن و خلاص !
خدایا به امید تو
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن