-
سلام دیگر بر همه دوستان
خدمت بزرگوار عزیز آ قا عرفان که به تازگی با شما آشنا میشم و قبلا شنیده بودم که بخاطر حضور شما در جنوب غرب ماهان از آمدن به اون ساید پشیمون شد پس باید بازیکن قدیمی و باتجربه ای باشید.
منظور من از نپ چیزی نبود که شما فکر میکنید و من ساید شما رو ساید ضعیف نمیدونم چه بسا از لحاظ بازی ساید قوی باشید چون همه میدونن که تعداد بازیکن ملاک نیست بلکه کیفیت بازی بازیکنان و انسجام بازیکنان یک ساید و هماهنگی و داشتن برنامه صحیح تعیین کننده قدرت یک ساید هستش والی یک ساید رو ده بازیکن میتونن پر از مولتی کنن و این مطلب برای همه بالاخص دوست عزیزم آقا مهدی بعنوان یک بازیکن قدیمی کاملا روشن هست
منظور من از نپ آرامش در سرور بود ولی متای ساید شما باجنوب شرق برای اینجانب در ابتدا از طرف جنوب شرق اعلام شد وبعد از اون چیدمان دهکده ها تا حدودی این مطلب رو تائید میکنند
عرفان عزیز شما خودتون بازیکن تازه کار نیستین و مثل منهم نوب نیستین حالا شما چه متا داشته باشید چه نه این امر مربوط بخودتون هستش و هر لیدر مدبری دنبال صلاح ساید خودش هست و خوشبختانه مثل مهدی عزیز اهل جار و جنجال نیستید و مطلبتان رو خوب مطرح کردید
آقا مهدی ما هم تقصیری نداره فقط زیادی حرص میزنه تو بازی و قبول نمیکنه این فقط یه بازی برای تفریحه نه اعصاب داغون کردن و چون تاریخ رو خیلی دوست داره همیشه توگذشته هستش
والا ما کلاس نمیزاریم تعاریف ساید های دیگه این کارو میکنن و اونقدر میگن که ما باورمون بشه کلاس گذاشتیم والی هیچ ادعائی از طرف حداقل بنده مطرح نشده
در ارتباط بامتا هم اشتباه میکنید صحبتی از متای شمال قبل از بازی نبوده وهنوز هم نیست و قبلا ذکر شده که هنوز زوده و امکان سنجی این مطلب با متای جنوب برده شده بالا و این تحلیل ما هستش و شما هم تحلیلتون برای ما محترمه ولی اینکه شما مجبور بودید با جنوب شرق متا ببندید رو قطعا جنوب شرق تو زهن شما کرده چون باتحلیل خودشون امکان متا با شمال رو غیر ممکن میدونستن و این تفکر را به شما تلقین کردن ودر هر صورت من به شخصه آرزوی یک همکاری خوب و جوانمردانه رو برای طرفین این متا میکنم
از آشنائی با شما هم خوشحال هستم و سعادتی بوده و انشالله در سرور های دیگر کنار هم بازی داشته باشیم تا همدیگر رو بهتر بشناسیم
برای شما و سایدتون آرزوی بهترین ها رو دارم
پاینده و سربلند باشید
عطا
ویرایش توسط bide-vahshi : 09-05-2016 در ساعت 06:15 PM
وقتی پشتت حرف زیاده که
یا آرزوشونه جات باشنُ نمیتونن
یا اینکه میخوان باهات باشنُ نمیتونن
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 0 پسندیدن, 1 نپسندیدن