-
سلام
دکتر عزیز ارادت منو داری مطلب میزاری تو فروم ما هم علاقمند میشیم بیام سر بزنیم ببینیم چه نوشته دکتر عطا !!!
هر کجا که روشن شود راستی - فروغ دروغ آورد کاستی
ما چند دسته دروغ گویی داریم یک نوعش خیلی شایع شده اونم اینجوریه که
من دروغ ميگويم.من ميدانم که دروغ ميگويم شماهم ميدانيدکه من دروغ ميگويم.منهم ميدانم که شماميدانيدکه من دروغ ميگويم.شماهم ميدانيدکه منهم ميدانم که شماهم ميدانيدکه من دروغ ميگويم:.!!!!ا این دروغ مسخره ترین نوع دروغ کشف شده درنوع خودشه دانشمندان هنوز نتونستن کشف کنن با این وجود چرا هنوز عده ای اصرار دارن که بگن نوید اکشو با گلد فروخته در این مورد بحثی نمی کنم لازم باشه خود نوید میاد پاسخ میده خلاص
کسی کو خرد را ندارد به پیش --------- دلش گردد از کرده ی خویش ریش
مورد بعد ما دو تا قوه داریم !بالقوه و بالفعل تا اولیش نباشه دومیش حاصل نمیشه با این حال ممکنه اولیش هم باشه ولی دومیش بازم حاصل نشه چه فروشنده اک باشید که هستید چه نباشید این سرور یک دونه اک از هیچ سایدی توسط بکس شمال غرب خریده نمیشه ما که اسم رسمی نداریم کلا مفقود هویت هستیم ولی نه رسم ما اینه نه نیاز ما . هم پشت داریم هم مشت چه نیازی به فحش حریفیم خوبم حریفیم رجز خوندن بلد نیستیم قبل نبرد ولی بازنده نبودیم به لطف خدا و تلاش و هزینه خودمون باخت نیاورده این تیم از وقتی شکل گرفته شالوده اش هرچی بوده خوب بوده
ز دانندگان گر بپوشیم راز -------- شود کار آسان بر ما دراز
در مورد متا ی ما با ساید شمال شرق باید عرض کنم اون ساید بازیکن ادم حسابی داره لیدر با شخصیت داره نمیاد ساید خودشو پلیر های خودشو دو دستی تقدیم ساید دیگه کنه حتی اگه ببازه که البته شانس بالایی هم برای برد دارن تازه متا هم کنن (که نمی کنن )این تایم سرور فقط ساید های فارم تن به متا میدن قبل کتیبه یا سایدی که از قبل هما هنگ کرده باشن اگه غیر اینه بفرمایید غیر اینه مخصوصا که شمال متا نکرده و برنامه ای هم نداره نپی هم که بهش اشاره شد با همه ساید ها بوده حالا با یه سایدی حرف هم زده شد با یه سایدی نه مگه میشه متا کنیم مخفی کنیم این روش من نبوده و نیست
در مورد قدرت ساید شمال غرب عرضی ندارم
جز
رجز و کری خوندن البت برای گرمای بازی خوبه اتفاقا با شما تو این یک مورد هم نظر هستم منم هرجوری مقایسه کردم دیدم سطح ما با شما فرق می کنه سطح ما کجا سطح کل جنوب کجا
دلاور که نندیشد از پیل و شیر ---------- تو دیوانه خوانش مخوانش دلیر
شما خوب شما صندلی جلو
به هر کی دست دوستی بدیم تا اخرش هستیم
-
محبوبیت کاربر - 6 تشکر, 7 پسندیدن, 0 نپسندیدن