-

نوشته اصلی توسط
kingphoenix
خب متاسفانه برعکسشم هست که شما یک سری موارد درمورد کاربرا نمیدونید! اینکه خود من هم مدیریت فروم در جای دیگه هستم و میتونم تشخیص بدم کی اینجا به کجاها دسترسی داره یا حتی اینکه مشخص نباشه که کسی به بخشی دسترسی داره یا فراتر از این حرفا که توی فروم فعلی که فعالیت میکنم هم همین الان هست پسوورد اکانت مدیریت بخش دیگه از فروم که دسترسی خود اکانت نیست بواسطه داشتن پسووردش دسترسی داره.
اینکه بعضی ها هم به اشتباه فرض بر جانبداری میکنن باید بگم هر علتی یک معلولی داره و علت چنین رفتاری برخواسته از همینه که خب ایشون (ودیگر مدیرانی که چنین وضعیتی دارن) اکانت تو سرور دارن و علنی هم اعلام میکنن بعد انتظار دارین چنین کاربری فکر نکنه جانبدارنه اعمال قانون میشه.
درودی دگر بار
ایشون با پسورد اکانت مدیریتی که وارد میشن فقط توی بخش آموزش دسترسیشون باز هست در بقیه انجمن مثل کاربر عادی هستند.
من از شما یه سوال دارم. آیا ما که مدیر این انجمن هستیم حق بازی داریم یا نه؟
بعید میدونم کسی بتونه حق بازی رو از ما بگیره ولی طبق قانون توی سروری که بازی میکنیم مدیریت نمیکنیم.

نوشته اصلی توسط
kingphoenix
الان مگه بغیر اینکه شما همدیگرو میشناسید نشناسید هم حداقل حرفتون پیش هم برو داره! خب ایشون دسترسی به اونجا نداره به شما پیام بده فلان پستو ویرایش یا حذف کنید چی میشه؟؟! عزیز لقمه دور سرتون نچرخونید مطمعن باشید بازم لقمه چه بچرخونید چه مستقیم میتونید نوش جان کنید این حرفی که زدم طی 10 سالی که مدیریت فروم داشتم بارها تجربه کردم!
من نمیدونم شما چند سالتونه که 10 سال سابقه مدیریت فروم دارید اما من کمتر از 2ماه دیگه 36 سالم تموم میشه و وارد 37 مین سال زندگیم میشم و دیگه توی این سن وجدانم اجازه نمیده به خاطر یه ویرایش پست اعتبار و شخصیت خودم رو زیر سوال ببرم .
حالا اگه شما میگی توی 10 سالی که در انجمن دیگری دارید مدیریت میکنید و به نفع دوستانتون کاری انجام دادی بحثش جداس.
برام مهم نیست که حرفهای من رو باور کنیـد یا نکنید، بنـده هیچ وقت توی انجمن جانبدارانه مدیریت نکردم؛ حتی زمانی که با اکانت معمولی خودم توی سروری که بازی میکنم پست میذارم و به قول معروف کل میکنم با رقبا شده که بهم توهین آمیز جواب دادن ولی هرگز با اکانت مدیریتیم ویرایش نکردم هیچ پستی رو و صبر کردم مدیر مربوطه بیاد اگه صلاح دونست ویرایش کنه.
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 1 نپسندیدن