نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 113

موضوع: پیشنهادات و انتقادات درباره فروم

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط MOD AdMirAl نمایش پست ها
    درودی دگر بار
    ایشون با پسورد اکانت مدیریتی که وارد میشن فقط توی بخش آموزش دسترسیشون باز هست در بقیه انجمن مثل کاربر عادی هستند.

من از شما یه سوال دارم. آیا ما که مدیر این انجمن هستیم حق بازی داریم یا نه؟

بعید میدونم کسی بتونه حق بازی رو از ما بگیره ولی طبق قانون توی سروری که بازی میکنیم مدیریت نمیکنیم.

من نمیدونم شما چند سالتونه که 10 سال سابقه مدیریت فروم دارید اما من کمتر از 2ماه دیگه 36 سالم تموم میشه و وارد 37 مین سال زندگیم میشم و دیگه توی این سن وجدانم اجازه نمیده به خاطر یه ویرایش پست اعتبار و شخصیت خودم رو زیر سوال ببرم .

حالا اگه شما میگی توی 10 سالی که در انجمن دیگری دارید مدیریت میکنید و به نفع دوستانتون کاری انجام دادی بحثش جداس.

برام مهم نیست که حرفهای من رو باور کنیـد یا نکنید، بنـده هیچ وقت توی انجمن جانبدارانه مدیریت نکردم؛ حتی زمانی که با اکانت معمولی خودم توی سروری که بازی میکنم پست میذارم و به قول معروف کل میکنم با رقبا شده که بهم توهین آمیز جواب دادن ولی هرگز با اکانت مدیریتیم ویرایش نکردم هیچ پستی رو و صبر کردم مدیر مربوطه بیاد اگه صلاح دونست ویرایش کنه.
    نظر من تاکیدی اینه شما به عنوان مدیری که توی انجمن رسمی سایت فعالیت میکنی حق بازی نداری. مدیرای اینجا بایستی اشخاصی باشن که کارشون صرفاً مدیریت فروم باشه. اون شخصی میتونه اینجا مدیر فروم باشه که:

1- بین پلیرها شناس نباشه
    2- خودش بازی نکنه
    3- تجربه ی مدیریت فروم داشته باشه
    4- مدیریت کل سایت بشناستش

منم 30 سالمه حدوداً یک ماه دیگه میشم 31 ساله

موضوع اصلاً بحث وجدان و بی وجدانی مدیر نیستاااا هرچند که مدیریت بخش های فروم باید شخص با وجدانی باشه، منم تو مدیریت فروم هیچوقت ویرایش یا حذف بدون دلیل نکردم با این حال کلی حرف از خیلی ها شنیدم بحث سر اینه که یک کاربر فکر کنه جانبدارانه داره فروم مدیریت میشه علتشم اینه که وقتی مدیرای انجمن و مولتی هانتر خودشون شخصاً تو سرور بازی بکنن همین آش و همین کاسس مگر اینکه اون 4 موردی که گفتم رعایت بشه.

عدم رعایت اون 4 مورد کلی هرکدومش باعث ایجاد تنش بین بازیکنان سرور و مدیریت فروم میشه
    ویرایش توسط kingphoenix : 03-27-2015 در ساعت 03:23 AM