نقل قول نوشته اصلی توسط mod ali_poaro نمایش پست ها
سلام
با اجازتون چندتا مطلب کلی هم بنده کمترین عرض کنم خدمتتون نه به عنوان یکی از مدیرا به عنوان یکی از بازیکنایی که داره تو سرور فینال بازی میکنه

مولتی هانتر تو تموم سرورها دارای چارچوب و قوانین خودش بوده و طبق اون ضوابط و چارچوب باید عمل کنه ، اینکه بعضی دوستان توقع دارن سلیقه ای در مورد اکانتی و یا اتفاق ثابت نشده ای اقدام بشه نادرست هست،( تا حالا کتیبه بی دفاع ندیدن !!!)

مطلب بعدی اینکه تو گارنا بیاییم جو بدیم ، که برین از اکانتاتون تو تعداد زیاد نامه بزنین به مولتی که فلان کس پوشر فلان کس مولتیه ، یا بریزیم فروم اینکار کنیم ، جز اینکه داریم از هدفمون دورتر میشیم نفع خاصی نداره ، دوستان میدونن و بعضی ها هم دیدین ، ولی برا کسانی که در جریان نیستن عرض می کنم مولتی هانتر واسه خودش پنل داره با 3 تا کلیک میتونه کل سرور از لحاظ مختلف چک کنه (از مقدار منابع خارج شده از اکانت ها تا ایپی و ....) و برحسب دستورالعملش هم اعمال قانون میکنه ، مدیرهای فروم هم تمام تلاششون رو دارن میکنن تا حدالمقدور باعث پاگرفتن و جذاب شدن این بازی بشن و نه تو بازی دخل و تصرف دارن و نه سعی در هدایت فروم دارن و اگه پستی حذف میشه مدیر مربوطه معظف هست تو علت اون یکی از بندهای قوانین فروم رو ، که پست به دلیل نقض اون قانون حذف شده رو ذکر کنه و همونطور هم که تو توضیحات ارائه شده barish وجود داره همه پست های حذف شده در راستای قوانین فروم بوده ، قوانینی که موقع ثبت نام تیک قبولش و زدیم
بیایان تو سال جدید کمی منصف تر باشیم و ایرادهای خودمون رو هم ببینیم

علی
نپسندیدم بخاطر اینکه با اکانت مدیریتی فروم پست گذاشتین ، تشکر کردم چون حرف درست زدین.

بابت حرف درست که بحثی نیست ولی درمور نپسندیدن الان اگر امثال من بدونم بطور مثال شما توی ne رجیستر کردی شاید مکاتبه ای توی گرنا یا توی بازی با شما داشته باشم درخواست کنم تو فروم برای من پست یک کاربریو ویرایش کنید ، حالا شما میگید نه اونوقت میونتون با پلیر داخل بازی خراب میشه ، میگید باشه میشه سوء استفاده از دسترسی فروم. پس وقتی میگم هیچ مدیر فرومی و مولتی هانتر نباید حضورش توی بازی باشه حرف بی ربطی نیست. خود من وقتی دژکوب بازی میکردم اون موقع خیلی داغ بودم بابت بازی همیشه دنبال یه نفر تو فروم میگشتم برام کاری بکنه که نشد ولی بواسطه ی یه نفر تونستم چندین بار کاری بکنم که خب الان فکرشو میکنم درست نبوده ، الانم هستن کسائی که دنبال چنین چیزی هستن و حاضرن حتی بابتش پول هم بدن!(باورش سخته! ولی باور کن)

الان انتظار داری با دونستن اینکه شما توی سرو فینال هستی ویرایش(حذف) پست هم اتحادی خودت توی فروم و یا ویرایش(حذف) پلیرهای دیگر ساید دردسر ایجاد نکنه؟