-

نوشته اصلی توسط
Turbo
این فقط مولتی هانتر ها هستند که حق بازی ندارند و بازی هم نمی کنند چون از بین افرادی انتخاب شدند که در دنیای حقیقی برای مدیریت بازی ها شناخته شده اند و علاقه ای به بازی های آنلاین ندارند بلکه برای این کار استخدام شده اند.
متاسفانه امکان استخدام نیرو برای مدیریت فروم وجود نداشته و از آنجا که مدیریت فروم امکان دخل و تصرف در بازی رو نداره اجازه داده شده از بین پلیرهای علاقه مند به بازی انتخاب بشوند.
سلام علیکم
درمورد مولتی هانتر که مطمعن نیستم هنوز بازی میکنه یا نه بابت اون زیاد فوکوس نکردم چون اکانت ایشون توی اینجا علی الحساب فعالیتی نداره و صرفاً تمامی فعالیتاش توی سرور بازیه. شایدم پیشتر اعلام کرده داره بازی میکنه (به هرحال من درمورد مولتی هانتر مطمعن نیستم)
ولی بطور کلی پست های منو درست مطالعه نکردین درنتیجه اشتباهاً سوالاتی پرسیدین.
اما حالت سومی هم هست اینکه توقع دارید تخلف صورت بگیره و قوانین انجمن زیر پا گذاشته بشه اما چون ممکنه شائبه جانب داری از سمت مدیریت فروم بره مدیر فروم دست روی دست بذاره و اقدامی صورت نگیره تا خدای نکرده این احتمال که مدیر فروم با ساید یا تیم شما مشکل داره نره؟
اگر درست پستای قبلی منو مطالعه کرده بودین چنین چیزی نمیگفتین! ارجاع به پستای قبلی که من تخلفی که توسط کاربرا صورت میگیره پذیرفتم اما گفتم این تخلفا بی علت نیست ، علتم اینه که تا وقتی مدیر فروم توی بازی باشه غیر ممکنه کاری که میکنه توسط کاربر ساید دیگر جانبدارانه فرض نشه.
لطفا مواضع خودتون رو روشن کنید. اعتراض شما جز در این سه قالب اگر حالت دیگری داره بفرمائید.
موضع من کاملاً مشخصه اگر زحمت بکشید پستای قبلی منو مطالعه کنید. یا حداقل همین مدیر ارشدی که از اول باهاش مکاتبه داشتم ایشون ادامه میدادن. من نیومدم چنگ و دعوا که! به یک مدیر مکاتبه کنم از چند نفر جواب بشنم.
موفق باشی
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 0 پسندیدن, 2 نپسندیدن