-

نوشته اصلی توسط
ReZA KHAN
سلام بر همه ی عزیزان امیدوارم حالتوون خوب باشه
همینطوری داشتم فروم اینجا رو میخوندم(با این که هنوز لاگین نکردم) دیدم یکی از دوستان یه چیزی نوشته که زیاد دقیق نیست
اول امین جان این اسم اک منو یاد مازیارو -هادی میندازه که امینی من یادم نمیاد داشته باشن مگر اینکه ...
دوم: شمال شرق تو دژکوب ایران حداکثر بردو داره نمونه خیلی کوچیکش tc3راند دو سال 88
:
سوم:شمال غرب هم از بزرگترین افتخاراتش اتحادای
3dot... که واقعا عالی بودن از موسسش محمدرضا تو سال_84_83 گرفته تا ...
چهارم: ببخشید اینو باید زوتر میگفتم / این اطلاعات برای سرورهای 1x بود .
راستی محمد رضا KSMB با بشیرشون بودی؟!
با اروزوی موفقیت برای همه عزیزان مخصوصا بکس دوست داشتنیه دکتر عطا
شاد زی مهر افزون
SE FOR EVER
درود رضا خان
بله حاجی س2 راند2 اولین بار که با بزرگانی مثل کامران زاگالو -بشیر -و شایان رو یک اکانت بودیم و هولدر جنوب غرب رو تکیل میدادیم البته برگترین ایرادمون این بود که اکانت هولدر نژادش گول بود
یاشد بخیر اتحادsoren
حاجی راند2 بود دقیق یادم هست حتی بازگرداندن همر لورد کیتون از جنوب شرق توسط مولتی هانتر و حذف بکس اتحاد رویال از شمال شرق
بعد از اون سرور1 تو اتحاد ozhen هم در خدمتتون بودیم که اینقدر اسم اکانت ها زیاده که اکثریتشون رو ننوشتم
با اسم o_lion2002
س2 راند3با اکانتw.o.l.f چسبیده به اکانت هادی بست واریور بودیم که5هفته مدال غارت رو گرفتیم هفته6 حذفیدیم
س2 راند4 تو ساید شمال غرب البته به عنوان پلیر به دوستم صالح کمک میکردم و درگیر لیدری تو سرور11 بودم به صورت همزمان که تو بخش لیدری راند4 سرور2 هیچ نقشی نداشتم

نوشته اصلی توسط
ReZA KHAN
به به دکتر بشیر کجاست ؟
قربون محمد رضا
حاجی هیچ اطلاعی از بازیکنان اون اکانت دیگه ندارم دیگه سال84بود فکر کنم الان10 سال میگذره یعنی یا من فسیل زنده هستم یا ای کیو خیلی بالایی دارم که هنوز یادم مونده
ما دیگه آخرین بازمانده های اون نسل هستیم
قربونت محمدرضا
ویرایش توسط .SpaRtaN. : 03-07-2015 در ساعت 12:28 AM
باران باش و ببار نپرس کاسه های خالی ازآن کیست
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن