-

نوشته اصلی توسط
AlIrEzA.IRAN
شما دوس داری کلا من باشم!!!
راجب اون چشمان من به یکی سپردم جمعش کنه گفت زدم!!!منم گفتم نزنم بهش گفت ن دادا همه چی اوکیه!!!
واقعا کمبود همر و پلیر داریم پسرخوب!!!شما بیا بزن ببرش انبار کوچیکرو

))
البته شیپور ناتاررو بده دستش دیگه سوتی ندی!!!
سخت بود همین مقدار کتیبه هم جمع کردن گلم!اگر تو ساید شمال غرب بودید میفهمیدید چی میگم!!!
دوم این که هستم کمک میکنم ولی تایم میخواد توتالی که سر کارم دوشیفته باید واستم به دلیل مشکلات مالی

))))
ولی در خدمت شما هستیم!!!
دقیقا دوست دارم شما باشی چراشو فکر کنم خودتم میدونی 
کمبود پلیر قبول کمبود همر قبول همه حرف من یه چیزه.وقتی شرایط اینه شمایی که میگی به همه تایم کتیبه برنامه دادم باید با توجه به مختصات کتیبه ها برنامه میدادی نه درجه اهمیت کتیبه ها.اینجا رو شما اشتباه کردی حرفم اینه اشتباهتو قبول کن ننداز گردن لانچر وقتی تا قبل 5 صبح شما 5 تا خزانه 20 پر میکنی تو ساید و با توجه به دف بسیار پایین ناتار تو این سرور.این مشکل برنامه ریزیه که کتیبه های نزدیک مرز زودتر جمع نشده نه مشکل لانچر.
آقا ما تک هیرو رو میزنیم دستش شیپورم نمیدیم دیگه نقشه میدیم زود برگرده قراره زحمت پاکسازیشو بکشی دیگه :دی
کلا باش دیگه مگه نگفتی ساید ما از همه ساید ها بیشتر دفاع داره ما هم تا دلت بخواد نون خوره اضافه داریم که قرار بوده تو دف کتیبه ها 0 شه نفس اکانت ها باز شه دف از شما لنگه دمپایی ها از ما
پ.ن:یه چند تا جاسوسم بنداز رو کتیبه اکانت خودت اینجا بچه ها دابل اسکات نزنن با 2 تا جاسوس کلا :دی
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن