نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1421

موضوع: بحث و گفتگوی بازیکنان e1

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Osiris نمایش پست ها
    خوب یه نگاهی ساده به دو تا پست شما مشخص میکنه جریان چیه عزیزم
    لطفا به شعور و حافظه خواننده های فروم توهین نکنید
    مگه هدف سایدتون end game نبود؟مگه اعلام حضور نکردی؟توتال لیدر سایدتی اگه دنبال بهانه ای بری یه چی بگو که یه خورده بگنجه
    الان کاسه کوزه ها سر لانچر خورد کردن زیاد منطقی نیست .اشتباه تو برنامه ریزی سایدتون بوده که کتیبه یونیک نزدیک مرز SW ساعت 5 صبح خورده و کتیبه جنگ یونیک وسط ساید ساعت 12 شب
    پ.ن:یاد سرور 13 هفته یک.ریدکالش به خیر ... (مخاطب کاملا خاص)
    پ.ن:متاسفم که پیشبینی ها کاملا درست بوده و شمال غرب دقیقا همون قدری که فکر میکردیم عقب بوده و هست
    داداش گل تو لیدری دخالتی نمیکنم!!!
    بله برنامشونو دادم همه چیز داده شده!!!
    توی کتیبه ها هم بد عمل نکرد نسبت به همر هایی ک توی ساید بود!
    شما اکانتارو میدید فک کنم کلا حذف میکردید میرفتید!!
    یازم در خدمتیم ولی توی لیدری دخالتی نمیکنم ولی هنوزم پلن یا مشکل خاصی پیش بیاد کمک میکنم!!!
    وقتمم یکم پره!
    کار و بارم زیاد شده اینم یکی دلایلشه!!!

- - - Updated - - -

به به علی آقای چیفر
    والا اگه منظورت لینک دفاع ناتاره که علی جون این قدر اوضاع خراب بود که رومون نمیشه عکس بدیم :دی
    شما هم تو سرورهای این سایت بازی میکنی؟ ابولی(اتکر) هم داره بازی میکنه؟
    او این که اضافه کنم فیک میرید رو کتیبه وقتی شیپور ناتار دسته قهرمان هست بعدش جا به جا نکنید بکنیدش نقشه که طرف کتیبه هم جا به جا نکنه!!!!!
    تشکر!!!

2. تشکر SajjaD MaRiLyN تشکر نمود
    پسندیدن SajjaD MaRiLyN پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط alireza.iran نمایش پست ها
    داداش گل تو لیدری دخالتی نمیکنم!!!
    بله برنامشونو دادم همه چیز داده شده!!!
    توی کتیبه ها هم بد عمل نکرد نسبت به همر هایی ک توی ساید بود!
    شما اکانتارو میدید فک کنم کلا حذف میکردید میرفتید!!
    یازم در خدمتیم ولی توی لیدری دخالتی نمیکنم ولی هنوزم پلن یا مشکل خاصی پیش بیاد کمک میکنم!!!
    وقتمم یکم پره!
    کار و بارم زیاد شده اینم یکی دلایلشه!!!

- - - updated - - -

او این که اضافه کنم فیک میرید رو کتیبه وقتی شیپور ناتار دسته قهرمان هست بعدش جا به جا نکنید بکنیدش نقشه که طرف کتیبه هم جا به جا نکنه!!!!!
    تشکر!!!
    نه دیگه نشد
    وقتی روزی که وارد سرور میشی به عنوان توتال لیدر میای تو ساید . میگی اومدیم برا اندگیم.برنامه ها رو ریختیم بعد کتیبه میگی ما برگشتیم به همون f3 دیگه زیاد جای صحبت نمیمونه
    اینکه من چه کار میکردم اگه وضع اکانتها رو میدیدم رو شما حدس نزن لطفا
    ولی اونچیزی که مشخصه بدون اینکه وضعیت اکانتها و سرور رو ببینم چشم بسته قبول زحمت نمیکنم به عنوان توتال ساید بیام تو سرور که یه روز بعد کتیبه بکشم زیر سایدم
    در مورد فیک هم رو چشم از این به بعد بیشتر دقت میکنیم از این سوتی ها ندیم =))) الان دوباره شیپور بدم دست هیرو کلاه خودشو بگذارم هشیاری قول میدین جا به جا کنید؟ :دی اون انبار کوچیکم قهرمان خالی بزنیم روش زحمت پاکسازیو میکشید؟

4. تشکر WondeR, SajjaD MaRiLyN, Aref تشکر نمود
    پسندیدن WondeR, SajjaD MaRiLyN, Aref پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نه دیگه نشد
    وقتی روزی که وارد سرور میشی به عنوان توتال لیدر میای تو ساید . میگی اومدیم برا اندگیم.برنامه ها رو ریختیم بعد کتیبه میگی ما برگشتیم به همون f3 دیگه زیاد جای صحبت نمیمونه
    اینکه من چه کار میکردم اگه وضع اکانتها رو میدیدم رو شما حدس نزن لطفا
    ولی اونچیزی که مشخصه بدون اینکه وضعیت اکانتها و سرور رو ببینم چشم بسته قبول زحمت نمیکنم به عنوان توتال ساید بیام تو سرور که یه روز بعد کتیبه بکشم زیر سایدم
    در مورد فیک هم رو چشم از این به بعد بیشتر دقت میکنیم از این سوتی ها ندیم =))) الان دوباره شیپور بدم دست هیرو کلاه خودشو بگذارم هشیاری قول میدین جا به جا کنید؟ :دی اون انبار کوچیکم قهرمان خالی بزنیم روش زحمت پاکسازیو میکشید؟
    شما دوس داری کلا من باشم!!!
    راجب اون چشمان من به یکی سپردم جمعش کنه گفت زدم!!!منم گفتم نزنم بهش گفت ن دادا همه چی اوکیه!!!
    واقعا کمبود همر و پلیر داریم پسرخوب!!!شما بیا بزن ببرش انبار کوچیکرو ))
    البته شیپور ناتاررو بده دستش دیگه سوتی ندی!!!
    سخت بود همین مقدار کتیبه هم جمع کردن گلم!اگر تو ساید شمال غرب بودید میفهمیدید چی میگم!!!
    دوم این که هستم کمک میکنم ولی تایم میخواد توتالی که سر کارم دوشیفته باید واستم به دلیل مشکلات مالی))))
    ولی در خدمت شما هستیم!!!

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط mostafa southwest b نمایش پست ها
    عاقا علیرضا بمون و بالاسر ساید دلاور پرور nw باش و نزار nw ی لانچر خوووب و لیدر خوب رو از دست بده
    داداش گل ما در حد توان لانچ کردیم!!!واقعا تو دو هفته که اومدم ساید رو از صفر جمع کردم!!!
    شروع کردم به آموزش دادن!!!!و لانچ کردن چیزایی که من لانچ کردم جمع شد!!!
    بازم تبریک به جنوب غرب برای حمع کردن چشمان!

6. تشکر SajjaD MaRiLyN, Aref تشکر نمود
    پسندیدن SajjaD MaRiLyN, Aref پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط AlIrEzA.IRAN نمایش پست ها
    شما دوس داری کلا من باشم!!!
    راجب اون چشمان من به یکی سپردم جمعش کنه گفت زدم!!!منم گفتم نزنم بهش گفت ن دادا همه چی اوکیه!!!
    واقعا کمبود همر و پلیر داریم پسرخوب!!!شما بیا بزن ببرش انبار کوچیکرو ))
    البته شیپور ناتاررو بده دستش دیگه سوتی ندی!!!
    سخت بود همین مقدار کتیبه هم جمع کردن گلم!اگر تو ساید شمال غرب بودید میفهمیدید چی میگم!!!
    دوم این که هستم کمک میکنم ولی تایم میخواد توتالی که سر کارم دوشیفته باید واستم به دلیل مشکلات مالی))))
    ولی در خدمت شما هستیم!!!
    دقیقا دوست دارم شما باشی چراشو فکر کنم خودتم میدونی
    کمبود پلیر قبول کمبود همر قبول همه حرف من یه چیزه.وقتی شرایط اینه شمایی که میگی به همه تایم کتیبه برنامه دادم باید با توجه به مختصات کتیبه ها برنامه میدادی نه درجه اهمیت کتیبه ها.اینجا رو شما اشتباه کردی حرفم اینه اشتباهتو قبول کن ننداز گردن لانچر وقتی تا قبل 5 صبح شما 5 تا خزانه 20 پر میکنی تو ساید و با توجه به دف بسیار پایین ناتار تو این سرور.این مشکل برنامه ریزیه که کتیبه های نزدیک مرز زودتر جمع نشده نه مشکل لانچر.
    آقا ما تک هیرو رو میزنیم دستش شیپورم نمیدیم دیگه نقشه میدیم زود برگرده قراره زحمت پاکسازیشو بکشی دیگه :دی
    کلا باش دیگه مگه نگفتی ساید ما از همه ساید ها بیشتر دفاع داره ما هم تا دلت بخواد نون خوره اضافه داریم که قرار بوده تو دف کتیبه ها 0 شه نفس اکانت ها باز شه دف از شما لنگه دمپایی ها از ما
    پ.ن:یه چند تا جاسوسم بنداز رو کتیبه اکانت خودت اینجا بچه ها دابل اسکات نزنن با 2 تا جاسوس کلا :دی

8. تشکر Aref, WondeR, FaTeB تشکر نمود
    پسندیدن Aref, WondeR پسندید

کلمات کلیدی این موضوع