-

نوشته اصلی توسط
Osiris
نه دیگه نشد
وقتی روزی که وارد سرور میشی به عنوان توتال لیدر میای تو ساید . میگی اومدیم برا اندگیم.برنامه ها رو ریختیم بعد کتیبه میگی ما برگشتیم به همون f3 دیگه زیاد جای صحبت نمیمونه
اینکه من چه کار میکردم اگه وضع اکانتها رو میدیدم رو شما حدس نزن لطفا
ولی اونچیزی که مشخصه بدون اینکه وضعیت اکانتها و سرور رو ببینم چشم بسته قبول زحمت نمیکنم به عنوان توتال ساید بیام تو سرور که یه روز بعد کتیبه بکشم زیر سایدم

در مورد فیک هم رو چشم از این به بعد بیشتر دقت میکنیم از این سوتی ها ندیم =))) الان دوباره شیپور بدم دست هیرو کلاه خودشو بگذارم هشیاری قول میدین جا به جا کنید؟ :دی اون انبار کوچیکم قهرمان خالی بزنیم روش زحمت پاکسازیو میکشید؟

شما دوس داری کلا من باشم!!!
راجب اون چشمان من به یکی سپردم جمعش کنه گفت زدم!!!منم گفتم نزنم بهش گفت ن دادا همه چی اوکیه!!!
واقعا کمبود همر و پلیر داریم پسرخوب!!!شما بیا بزن ببرش انبار کوچیکرو
))
البته شیپور ناتاررو بده دستش دیگه سوتی ندی!!!
سخت بود همین مقدار کتیبه هم جمع کردن گلم!اگر تو ساید شمال غرب بودید میفهمیدید چی میگم!!!
دوم این که هستم کمک میکنم ولی تایم میخواد توتالی که سر کارم دوشیفته باید واستم به دلیل مشکلات مالی
))))
ولی در خدمت شما هستیم!!!
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
mostafa southwest b
عاقا علیرضا بمون و بالاسر ساید دلاور پرور nw باش و نزار nw ی لانچر خوووب و لیدر خوب رو از دست بده

داداش گل ما در حد توان لانچ کردیم!!!واقعا تو دو هفته که اومدم ساید رو از صفر جمع کردم!!!
شروع کردم به آموزش دادن!!!!و لانچ کردن چیزایی که من لانچ کردم جمع شد!!!
بازم تبریک به جنوب غرب برای حمع کردن چشمان!
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن