درود به همه دوستان

اول از همه عذر خواهی میکنم که توی سروری که بازی نمیکنم دخالت میکنم، ولی چون این بحث ها مربوط به جنوب شرق هست و من هم جایی جز جنوب شرق بازی نکردم البته فقط هم نرمال بازی کردم اسپید باز ها رو خیلی نمیشناسم، شکر خدا از فارمی تا تاپ لیدری و هولدری رو توی جنوب شرق تجربه کردم ، پس به خودم اجازه میدم به عنوان یه بزرگتر(البته از نظر سنی وگرنه همه بزرگ مایین) یه پیشنهاد بدم به همه دوستان و به ویژه آقا محمد که تاپ لیدر انتخاب شدن.

ببینید همیشه سعی کنید اختلافات درون سایدی رو توی گارنا( البته زمان ما ریدکال بود) حل کنید با گفتگو، الان هم دیر نشده همه با تجربه ها + کادر لیدری فعلی جمع بشید یه صحبتی با هم بکنید . بهترین راه هم اینه که کسانی که اعتراض دارن و تاپ لیدر فعلی برنامه کوتاه مدت و بلند مدت ساید رو مطرح کنن و دوستان به برنامه رای بدن نه به آدم و همه کمک کنن .

یه نکته هم به آقا محمد (اکزمن) بگم ببین دوست عزیز وقتی میتونی تاپ لیدر موفقی باشه که دست کم 90% پلیرهای باتجربه باهات همراه باشن این جوری اون 10% هم توی رودرواسی با بقیه همراه میشن باهات. با این وضعیت که من میبینم شما سخته موفق بشی چون خیلی کم باهات همراه نیستند، همچین شرایطی برا من پیش اومد توی یه سروری ، خیلی راحت جلسه گذاشتم یه نفر دیگه انتخاب شد و من هم وظیفه دیگه ای رو به عهده گرفتم و کمک کردم.

بازم پوزش میخوام اگه دخالتی کردم.

سربلنـد،پیـروز و دنبالـه دار باشید.