نقل قول نوشته اصلی توسط fire lord نمایش پست ها
اين اسم رو بخوبي ميشناسم هههههههههه
يادمه وقتي هلدر بوديم پوست ده هايه ريسورس دشمن رو كنده بودي هاهاهاها
با همرت روشون ريد ميرفتي ....
البته راستش يادم نيست سرور فايرلرد بود يا راگناروس اما بنظرم فاير لرد بود...
اما خوب يادمه كه هفته هايه اخر كلا مدال غارت ( طلا) دستت بود
خوشحالم كه با همون اسم اينجايي
خوندم كه ازدواج كردي ،اميدوارم خوش و خرم زندگي كني هميشه داداش گلم
كسي اينجا از سينا خبر نداره احتمالا ( منظورم سينا رومنِ) كه ww فاير لرد رو زد....
متاسفانه دژکوب تيم ايران كاري كردن كه من شخصا تنها انگيزه ام از اينجا بودن شنيدن احوال دوستان باشه
هههههه راستي من هنوزم موفق به ديدن بات نشدم كسي سراغ نداره حداقل يه بار ببينيم ؟؟

- - - Updated - - -

اقا دكتر شات گان كيه ؟
تو سرور هايه قديمي بودي داداش ؟؟
ماشالله تو فروم خوب فعالي ها
سلام داداش

والا هم فایر لرد هم رگناروس ، که اکانتم mahdi_mahdi بود و دوست خوب و عزیزم احمد و فرشید پاستیل سر کل کل با تمام مولتی اکانتاشون ریختن سرم و نذاشتن رکورد همر گول رو بزنم ، که این سرور با توجه به اینکه دیگه پلیرای قدیمی و سابق هیچکدوم نیستن تقریبا، البته تقریبا ، منم اومدم جنوب غرب زادگاه اولیه ام از اون قدیم ندیما که یه بچه کوچولو بودم با بستنی عروسکی!

در مورد غارتم لطف داری تو چه میشه کرد دیگه بچه بودیم و عشق مدال ، آخرشم که M_A_M رو ساختم رنک 3 بود که دیگه نشد خرجش رو بکشم و دادمش به سپاه که اونم قشنگ با همرش عقده گشایی کنه تو سرور =)) اما از هر چه بگذریم سخن دوست خوش تر است! منم خوشحال شدم از دیدن مجددت و امیدوارم که سرور خوبی رو پشت سر بذاری و بذارین و بذارن و بذارید و بذارند و بذارم و بذاریم!!!!

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Ðŕ. Şђǒϯğύŋ نمایش پست ها
ببخشین بچه ها دخالت میکنم و به من مستقیم مربوط نمیشه تا یکجای داستان و اونم اینکه میتونه روند جذابشدن این سرور تاثیر بذاره که در اینجا مربوط به همه میشه.
منم راستش دقیقا اولین چیزی که بذهنم رسید بعد از اعلام این خبر همین موضوع بودکه چجوری مممد اگزه که اس ای باز نیس اون ساید شده تاپ لیدر. و ببخشین ممد جان این میگم اما خودت فتواشو بده اگه بد میگم.
شما تاپ لیدر اس ای باشی و یکی از تاپ پلیرهای ساید دیگه بوده باشی یک عمر چی میشه داستان؟ اون همه دوست و رفیق و هم بازی که سالها باهاشون بودی ناخواسته با اونا همراهی و تاثیر میذاره در روند کلی ساید اس ای. و میتونه تاثیر منفی گذاری در جذاب شدن سرور منجر بشه! و جدا ازین ممد خان قول میدم به خودت اصلا زهر بشه اول. چون همیشه زیر حرف حدیثی هر تصمیمی بگیری حرف توشه!

بازم عذر میخوام من نظر شخصی خودمو گفتم
شما حق داری منم ناراحت شدم از این موضوع!! اصلا یعنی چی که جنوب شرقیا به این زودی اجماع کنن رو یه نفر؟؟؟ اونم بدون درد و خون ریزی؟ به نظر منم اشتباه کردن که ممد اگزمن رو گذاشتن تاپ لیدر ! باید کودتا کنن بازیکنای آزاده جنوب شرقی !!!!

ولی جدا از شوخی ، شما به من بگو دقیقا منظورت از جذاب شدن سرور دقیقا بزن بزن شدن بین خود جنوب شرقیا و همینطور بین دو ساید همسایه جنوب شرق و شمال شرقه دیگه آره؟ دقیقا منظورت اینه که با این شرایط جنوب شرق با داشتن این تاپ لیدر که تو همه سرور دوستای قدیمی داره خیلی راحت واندر 100 میکنه و سر بقیه بی کلاه می مونه؟ الان منظورت رو از جذاب شدن سرور می شه دقیقا بگی که اذهان عمومی متوجه بشه؟

بعدشم همین فایر لرد رو که درگیره بفهمه شما کی هستی ، شما نبودی اسپید اول سرور دژکوب دات آی آر من دقیقا یادمه همه سرور مات واندر این مونده بود ، با کل سرور رفاقت داشت و به خاطر روابط عمومی بالاش ما حتی با 75 % سرور متا داشتیم ولی تو لول 71 وقتی که بقیه واندرا 50 هم نبودن شاید ، درست یادم نیست ، همون رفیقای قدیمی زدنش! درست نمیگم سیامک جان؟ یا من آلزایمر گرفتم؟

ببین داداشم تکلیف بچه ها مشخصه میخوان واندر 100 کنن هولدرا و میخوان که واندر 0 کنن همر زنا!!! خوب این وسط کسی ببینه سرش بی کلاه مونده شک نکن هر رفاقتی تو ساید از قدیم بوده باشه به خاطر حرف یه لیدر یه بازیکن کل زحماتش رو به هدر نمیده که رفیق فلان لیدر تو فلان ساید واندر 100 کنه و این همر ترشی بندازه ، البته به مدیریت لیدر ها هم بستگی داره در کل!

ببخشید ها به منم ربطی نداره ولی نظر شخصیمو گفتم.

با تشکر

مهدی RedDRCo