نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 670

موضوع: بحث و گفتگوی سرور f3

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام خدمت همه دوستان عزیز

من برای اولین بار تو این چند سالی که دژکوب بازی می کنم اومدم توی فروم تا یه مطلبی رو برای دوستان اس ای روشن کنم " بازم تاکید می کنم برای دوستان اس ای "

اول داستان حذف اکانت g.u.!.l.t.y رو می خوام برای همگی شرح بدم . من این اکانت رو حذف کردم چون احساس کردم باید تاوان اشتباهمو یه جوری به اس ای و دوستانم بپردازم . حالا سوال براتون پیش میاد که چه اشتباهی . " اولین اشتباه من این بود که از ممد اگزمن به عنوان پلیر خواستم که بیاد توی اس ای بازی کنه و دومین اشتباه من این بود که داخل رای گیری از کسانی که منو قبول داشتن و می خواستن به من رای بدن خواستم که رای خودشونو به ممد اگزمن که این آقا تاپ لیدر بشه "

اما فردای اون روز نکشید که سر یه داستان کوچیک فهمیدم که متاسفانه این آقا نه شعور لیدری داره و نه شخصیت لیدری .

حالا هم یه صحبتی با 2 دوست و حامی آقا ممد آقایان علی رضا و علیرضا زایتسر که طرفشونو بشناسن . شبی که قرار بود اکانت من حذف بشه پشت تلفن من یه حرفی زدم و ممد آقا در مورد شما دوستان یه مطلبی رو به من گفت که صلاح نمیدونم اینجا مطرح کنم شاید شما دوست نداشته باشین . فقط خواستم طرفتونو بشناسین.

بعدم یه مطلب دیگه می مونه : آقای تاپ لیدر یکم مرد باش و حرفی رو که اون شب پشت تلفن به من زدی و گفتی که به من بی احترامی شده و حذف می کنم رو عمل میکردی. مرد معمولا حرف از دهنش میاد بیرون و پای حرفش میمونه . حالا دیگه نمیدونم این حرف این آقا از کجاش اومده بیرون . خودش روشن می کنه برای دوستان .

حرف آخر اینکه آقا ممد این لباسی که الان شما تنت کردی زیادی بهت گشاده و از ریخت انداختتت . پس بیشتر از این خودتو مضحکه خاص و عام نکن .

پ.ن : اکانت من حذف شده ولی خودم توی سرور حضور دار

حسین ونوم g.u.!.l.t.y -----

ویرایش توسط Ali_PoTTeR : 01-24-2015 در ساعت 12:00 AM

کلمات کلیدی این موضوع