صفحه 15 از 67 نخستنخست ... 513141516172565 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 141 تا 150 , از مجموع 670

موضوع: بحث و گفتگوی سرور f3

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Shaniz نمایش پست ها
    se لیدرای ثابت خودشو داره , با اینکه ممد اگزمن رفیمه ولی شاید یه اشتباه باشه توتال لیدریه ایشون
    در هر صورت تصمیم ساید خودشونه و به ما هم هیچ ارتباطی نداره , وظیفمون اینه بینشون تفرقه بندازیم فقط همین
    نه خدایی se این دفعه زود شروع کرد......
    البته تو se این امر عادیه اما این بار قبل کتیبه هاست.....

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط reddrco نمایش پست ها
    سلام داداش

والا هم فایر لرد هم رگناروس ، که اکانتم mahdi_mahdi بود و دوست خوب و عزیزم احمد و فرشید پاستیل سر کل کل با تمام مولتی اکانتاشون ریختن سرم و نذاشتن رکورد همر گول رو بزنم ، که این سرور با توجه به اینکه دیگه پلیرای قدیمی و سابق هیچکدوم نیستن تقریبا، البته تقریبا ، منم اومدم جنوب غرب زادگاه اولیه ام از اون قدیم ندیما که یه بچه کوچولو بودم با بستنی عروسکی!

در مورد غارتم لطف داری تو چه میشه کرد دیگه بچه بودیم و عشق مدال ، آخرشم که M_A_M رو ساختم رنک 3 بود که دیگه نشد خرجش رو بکشم و دادمش به سپاه که اونم قشنگ با همرش عقده گشایی کنه تو سرور =)) اما از هر چه بگذریم سخن دوست خوش تر است! منم خوشحال شدم از دیدن مجددت و امیدوارم که سرور خوبی رو پشت سر بذاری و بذارین و بذارن و بذارید و بذارند و بذارم و بذاریم!!!!

- - - Updated - - -

شما حق داری منم ناراحت شدم از این موضوع!! اصلا یعنی چی که جنوب شرقیا به این زودی اجماع کنن رو یه نفر؟؟؟ اونم بدون درد و خون ریزی؟ به نظر منم اشتباه کردن که ممد اگزمن رو گذاشتن تاپ لیدر ! باید کودتا کنن بازیکنای آزاده جنوب شرقی !!!!

ولی جدا از شوخی ، شما به من بگو دقیقا منظورت از جذاب شدن سرور دقیقا بزن بزن شدن بین خود جنوب شرقیا و همینطور بین دو ساید همسایه جنوب شرق و شمال شرقه دیگه آره؟ دقیقا منظورت اینه که با این شرایط جنوب شرق با داشتن این تاپ لیدر که تو همه سرور دوستای قدیمی داره خیلی راحت واندر 100 میکنه و سر بقیه بی کلاه می مونه؟ الان منظورت رو از جذاب شدن سرور می شه دقیقا بگی که اذهان عمومی متوجه بشه؟

بعدشم همین فایر لرد رو که درگیره بفهمه شما کی هستی ، شما نبودی اسپید اول سرور دژکوب دات آی آر من دقیقا یادمه همه سرور مات واندر این مونده بود ، با کل سرور رفاقت داشت و به خاطر روابط عمومی بالاش ما حتی با 75 % سرور متا داشتیم ولی تو لول 71 وقتی که بقیه واندرا 50 هم نبودن شاید ، درست یادم نیست ، همون رفیقای قدیمی زدنش! درست نمیگم سیامک جان؟ یا من آلزایمر گرفتم؟

ببین داداشم تکلیف بچه ها مشخصه میخوان واندر 100 کنن هولدرا و میخوان که واندر 0 کنن همر زنا!!! خوب این وسط کسی ببینه سرش بی کلاه مونده شک نکن هر رفاقتی تو ساید از قدیم بوده باشه به خاطر حرف یه لیدر یه بازیکن کل زحماتش رو به هدر نمیده که رفیق فلان لیدر تو فلان ساید واندر 100 کنه و این همر ترشی بندازه ، البته به مدیریت لیدر ها هم بستگی داره در کل!

ببخشید ها به منم ربطی نداره ولی نظر شخصیمو گفتم.

با تشکر

مهدی RedDRCo
    منم شرمنده بابت ریپلی پست.....
    این رفاقت که شما گفتی از جنس اوون رفاقت ها بود داداش مهدی........
    من الان این بحث که سر ممد پیش اومده رو کامل درک میکنم و یاد اوون روزا میافتم ..
    بله واندر من صد نشد چون واقعا اوون موقع تجربه بازی تو سرور هایه ir رو نداشتم واسم فقط یه بازی بود فک میکردم ذلیلی نداره ادما بخاطر بازی دروغ بگن
    یا فک نمیکردم نظر یه نفر بتونه تو کل بازی اینقدر تاثیر بذاره......
    بهرحال تو اوون سرور من از اول گفتم اشکان رو نمیزنم و نه خودم نه بچه هام نزدنش (که البته فک کنم شما همر ما رو و همر هایه nw رو یادته !)و واندرش 100 شد البته من نمیگم بخاطر خیانت نکردن به حرفم جایزه میخوام این تعهدم بود و بنوعی واسم وظیفه بود
    اوون سرور همیشه منو یاد داستان سیاووش میندازه..........
    بهرحال من واسم رفاقت ها خیلی از بازی مهم تر بوده همیشه .بازی زد و خورد توش حتمیه و طبیعی مثل جنگ واقعیه جاسوسی هم حتی مجازه اما حتی تو جنگ واقعی هم خیانت و نامردی رو دوست ندارم البته خوب قبول دارم من کلا نه هیچ وقت دژکوب باز خوبی نبودم و نه میشم نوبم دیگه
    ویرایش توسط fire lord : 01-19-2015 در ساعت 01:25 PM دلیل: اشتباه تایپی

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط AXEMAN نمایش پست ها
    سلام به همگی !
    خب میبینم که بعضی از دوستان عزیز مثل پاتر و دکتر تفنگ و.... با بنده سر توتالی مشکل فنی دارن !
    همه خودشون رو معرفی کردن منم یکم از خودم بگم برای اون دوستانی که نمیشناسن یا حافظشون یاری نمیکنه !
    بنده از اولین اسپیدی که ران شد بازی کردم منتهای مراتب تو سرور اول چیز خاصی نداشتم که بخوام بگم اما از سرور دوم که بودم تا راند 6 تو شمال شرق بودم و همیشه هم جزو کادر لیدری بودم + اونر روم ریدکال ! ( به علت گنده بودن شمال شرقی ها معمولا کسی توتال لیدری رو قبول نداشت ! )
    سرور اسپید راند 7 به درخواست دوستان شمال غربی و با اصرار آرش عزیز ما رفتیم شمال غرب ! که من تا کتیبه ها بیشتر روی اکانت حضور نداشتم به علت یه مساله ی بسیار خنده دار و بچه گونه که لازم نمیبینم ببیانش کنم دوستان شمال غربی در جریانن (مثل ابوالفضل تپل مپل)
    این سابقه ی من به طور خلاصه در سرور اسپید !
    یه سروری هم بود به اسم قهرمانان که بنده برای اولین بار جنوب شرق ثبت نام کردم! (اتفاقا جنوب شرق هم برد به کوری چشم خیلیا)
    اون سرور کادر لیدری جنوب شرق آرش دی کی ! سعید تری استار! و بنده بودم که وظایف رو تقسیم کرده بودیم ! ( این برای اون دوستی که میگه منو تو جنوب شرق ندیده و به قول خودش قهرمانان هم به طور حیثیتی بازی کرده!لول!)
    اما میرسیم به اصل ماجرا یعنی این سرور ها!
    بنده برای بار سوم هست که تو سرور های دژکوب دارم بازی میکنم ! دقت کنید !!!! دژکوب
    سرور اول یعنی سی 3 باز هم شمال شرق بودیم به علت درخواست دوست عزیزم علی هیروز!!! و باز هم منو علی بودیم که داشتیم ساید رو می چرخوندیم ! ( الان خیلیا میان میگن ر......! اما به هر حال چرخوندیم !)
    سرور دوم سرور دی 3 بود که اصلا من قصد بازی نداشتم و میخواستم استراحت کنم که بنا به درخواست دوست عزیزم سهیل جنوب غرب ثبت نام کردیم ! حالا چرا جنوب غرب!؟؟ 1- درخواست سهیل !2- بودن رفیقان گلی مثل مجتبی ماتریکس علی هد شات علی ساتین و... که حضور ذهن ندارم ! اون دوستی هم که میاد در مورد خوردن همر های ما مینویسه یکی نبود و 6تا بود و علت رفتن من هم خیلی دلایل داشت که نه به کسی مربوط میشه بیان کردنش و نه لازم میدونم که بخوام بگم! اینو هم بگم که بنده منطقه رو تنها نذاشتم اکانتم رو در اختیار مجتبی قرار دادم ! ( اکانتی که میتونستم حذف کنم!) و دورادور در جریان سرور بودم و از شیرین کاری های جناب عالی هم مطلع بودم ! سایدی که شما توش باشی نیازی به تنها گذاشتن یا نذاشتن نداره ! بخوای نخوای همه در میرن !
    اما میرسیم به این سرور یعنی اف 3 ! و باز هم قبل سرور بنا به درخواست دوستان دیگم مثل حسین ونوم عزیز ! علی زاکی دوست داشتنی آرش سولو و... جنوب شرق رجیستر کردم ! جلسه ای برگزار شد ! ماشالله همه بزرگان ساید بودن ! 4 نفر کاندیدای این پست شدند بنده رای بیشتری آوردم و قضیه تموم شد و رفت ! من راضی بچه ها راضی ..............بقیشو میدونین!
    اون دوستی که میاد میگه من قبول ندارم و این حرفا! عزیزکم شما هم یه رای بیشتر نیستی میتونستی بیای و رایتو بدی ! یا حتی یکی از کاندیدا می شدی! وقتی ام ام داده میشه ! تقریبا همه میان ! ( شاید بگید همه که 26 نفر نیستن خیلی ها به نمایندگی از چندین اکانت اومده بودن مثل آقا مرتضی تایتانیک که به نمایندگی از 4تا اکانت اومده بود!) پس خواهشا جو رو متشنج نکنید و الکی شلوغش نکنید ! ما به زور نگفتیم فلانی بشه توتال لیدر (تاپ لیدر) رای گیری انجام شده ! همه هم شاهدن !
    بین تمامی این 3تا سرور که رجیستر کردم یه وجه اشتراک هست اونم اینه که من تو همه ساید ها اینقدر دوست و رفیق دارم و اینقدر برام ارزش و احترام قائلند که هرجا برم برام فرقی نمی کنه نه مثل خیلی از دوستان بزرگ نما که تو همون ساید خودشون هم بسیاری از بازیکنان نسبت بهشون حس تنفر دارند!
    یک دلیل دیگه ای هم که من تو این سه تا سرور سه بار ساید رو عوض میکنم اینه!
    سوال؟ منی که شمال شرق بودم همیشه! چرا الان نیستم؟! جواب: شمال شرق الان هیچ تشابهی به شمال شرق سرور های اسپید نداره ! پس دلیلی نمیبینم جای غریبه برم میرم جایی که بیشتر دوستام باشند و از بازی لذت ببرم نه اینکه وقتمو صرف آموزش های دژکوبی به دژکوب بازا بکنم!
    سرور اول دوستام ابوذر و علی بودن ! سرور دوم مجتبی و..! این سرور هم حسین و مجید و...!
    پس با دادن پست های رنگی و فانتزی نیاین و به جنوب شرق توهین نکنید ! بازیتونو بکنید !

پ.ن1: دکتر تفنگ! اندکی از وقت گرانبهاتون رو صرف انجام بازی کنید که ماهم بتونیم یه اکانت نقلی و شیک ازتون در سرور های آتی ببینیم ! نه اینکه هر سرور سربار این و اون بشید !!! به خدا فروم چیز خاصی نداره ! و هیچ وقت هم با چسبوندن و بالا رفتن چیزی بدست نمیاد!

پ.ن2: استاد پاتر شما هم تا اونجا که من یادمه تجربه لیدری نداشتیا! ( البته تا اونجا که من یادمه) ! این سرور ها هم زمین تا آسمون با اون قدیمیاش فرق میکنه ! پس یه توصیه ای که میکنم بهتون اینه که سعی کنید جای توهین به اعضای سایدتون یه پلیر خوب و سودمند برای سایدتون باشید ! شاید حرفاتون درست باشه اما حرف چیزی رو اثبات نمیکنه !( به عمل کار بر آید به سخنرانی نیست!)! بنده هم به هیچ وجه از حرفاتون ناراحت نشدم بلکه از طریقه ی بیانش ناراحتم ! شما که میگی قدیمی کاری چرا؟! مگه این مساله برای ساید نیست؟!
    میتونستی تو روم گارنا این صحبت رو انجام بدی بنده و سایر دوستان تقریبا 24 ساعت شبانه روز در خدمتیم ! از شما بعید بود این حرکت چیپ و آماتور ! یعنی از این به بعد هر مشکلی تو ساید باشه باید بدویی بیای تو فروم جار بزنی؟!! بازم میگم شما هم مثل بقیه! مثل حتی خود من یک رای هستی نه بیشتر! به روم گارنای ساید هم سر بزنین دوست عزیز ! مشتاق هم کلامی با شما هستیم ! از تجربیاتتون بهره مند میشیم!

یه معذرت خواهی برای طولانی شدن پستم دارم ! و یه تشکر از اونهایی که پستمو خوندین !
    تشکر ویژه از برو بچه های هماهنگ و منسجم جنوب شرق بزرگ!

توتال لیدر ساید جنوب شرق!

MaMaD AXEMAN
    یه سوال برام پیش اومد این سرور قهرمانان که گفتی* رانده ۱ منظورته که v3.6 بود یا رانده ۲ که v4 بود چون اگه v4 رو منظورته که NE بازی رو تموم کرد

SEPEHR
    GREEN MAN
    JUST NE

3. پسندیدن Ðŕ. Şђǒϯğύŋ پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ali_potter نمایش پست ها

سلام به همه دژکوب بازای گل .

یه مطلب مهمی رو می خواستم عرض کنم خدمت دوستان .

اول شروع می کنم از خودم ...

من از سرور 3 اسپید وارد سرورای اسپید شدم و از اکانت لنسر که توی اس ای بود ... تا سرور 6 که همیشه ای اس بازی می کردم و با لیدرای مختلفی بازی کردم ... با اینکه فک می کنم توانایی لیدری و کنترل ساید رو دارم اما به غیر از سرور قهرمانان ( که اونم حیثیتی شده بود واسمون ) تو هیچ سروری سعی نکردم توی کادر لیدری منطقم دخالت کنم . به خاطر اینکه به عنوان یه شاغل و نون آور خانواده دارم بازی می کنم و این مسئولیت وقت زیادی می خواد که متاسفانه فاقد اونم ...

اینا رو گفتم که بگم می دونم اس ای چجور منطقه ایه ... اس ای اکثرا در کمیت پلیر ضعیف ولی در کیفیت اون اوضاع و احوال خوبی داره ... و دلیل اینکه در اکثر سرورها یا 100 کرده و یا توی متا برنده بوده این بوده که دارای کادر لیدر قوی و هماهنگی بوده ( چیزیه که همه به این مسئله پی بردین ) . حالا عرض من اینه :

با تمام احترامی که برای دوست خوبم محمد ( اگزمن ) دارم که از همون سرور سوم اسپید باهاش رفاقت داشتم و یکی از دوستای خوبم توی این بازی محسوب میشه که اتفاقا خیلی هم دوسش دارم اما با این موضوع که آقا محمد ما تاپ لیدر ساید اس ای باشه نمی تونم کنار بیام ... واقعیت امر اینه چیزایی که باید یه تاپ لیدر داشته باشه رو توی محمد نمی بینم ... با اینکه پلیر فوق العاده خوب و با برنامه ایه ... اما تاپ لیدر بودن برای محمد اونم توی ساید اس ای یه چیز نا مفهومیه توی این سرور ... مگه اس ای دیگه لیدر نداره که محمد باید تاپ لیدرش باشه؟

به قول یه آقایی تاپ لیدر می دونین یعنی چی؟ یعنی اگه اون گفت الان روزه همه بگیم آره الان روزه ... یعنی اونقد بهش اعتماد داشته باشیم که چشم بسته حرفاشو قبول کنیم ... من به شخصه خودم چجور می تونم این کارو واس کسی بکنم که اولین سروره توی ساید خودم میبینمش ؟ چه تضمینی هست که محمد تا آخر سرور توی اس ای بمونه ؟ واقعا نمی دونم هدفتون از این کار چی بوده ؟ لطفا یکی از کسایی که این برنامه رو پیاده کرده بیاد و منو به عنوان یه عضو کوچیکی از اس ای توجیح کنه ...

آقا پیمان ( بلک وار ) شما که این همه شناخت رو من دارین اگه این سرور توی شمال غرب بودم اصلا می تونستین فکرشم بکنین که من بیام تاپ لیدر سایدتون شم ؟( حالا باز من ثبات ساید داشتم و همش توی اس ای بودم )

از کل دوستان اس ای مغذرت می خوام که بحث رو فروم کشوندم ... بحثی نبود که بشه به سادگی ازش گذشت ...
    با سلام
    پاتر جان پست قبلی که من گذاشتم بیشتر جنبه فان داشت
    ممدگوگولی عزیز دلِ منه :x
    ولی در جواب سوال شما،با اینکه میشناسمت و عزیزِ منی متاسفانه همچین چیزی در شمالغرب منطقی نیست و مطمئنا باهاش مخالفت میشد ولی اگه تو منطقه ما میخواستی بازی کنی قدمت رو چشامونه داداش.چطور که امیر الون سرور قبلی پیش ما بود و خیلی هم کمک کرد به شمالغرب
    سلطــــان پاپ ایــــران
    اخطار مدیر انجمن
    مسئول تنظیم خانواده
    http://blackwar.persiangig.com/image/

5. تشکر Ali_PoTTeR, JusT FoR Se تشکر نمود
    پسندیدن Ali_PoTTeR, JusT FoR Se پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

با سلام
    پاتر جان پست قبلی که من گذاشتم بیشتر جنبه فان داشت
    ممدگوگولی عزیز دلِ منه :x
    ولی در جواب سوال شما،با اینکه میشناسمت و عزیزِ منی متاسفانه همچین چیزی در شمالغرب منطقی نیست و مطمئنا باهاش مخالفت میشد ولی اگه تو منطقه ما میخواستی بازی کنی قدمت رو چشامونه داداش.چطور که امیر الون سرور قبلی پیش ما بود و خیلی هم کمک کرد به شمالغرب
    پیمان عزیز می دونم که جنبه فان داشت ... اما چیزی غیر از حقیقت نبود ... بهخاطر همین رپلی کردم پست شمارو ...

شما به بنده همیشه لطف داشتی ( فقط اگه رو اثر هنری ما دیگه چکش نزنی :دی)

یه سوال برام پیش اومد این سرور قهرمانان که گفتی* رانده ۱ منظورته که v3.6 بود یا رانده ۲ که v4 بود چون اگه v4 رو منظورته که NE بازی رو تموم کرد
    من راند 1 که ورژن 3.6 بود رو بازی کردم که اونم ان ای برنده شد و سعید تری استار توی ان ای بازی می کرد ... حالا کدوم قهرمانان بازی میکرد ممد جان نمی دونم .

نه خدایی se این دفعه زود شروع کرد......
    البته تو se این امر عادیه اما این بار قبل کتیبه هاست.....
    میشه بفرمایید چی عادیه؟ بعد یه عمر اومدین از عادی بودن حرف میزنین؟ نمیدونم این یه عمری که فسیل بودین خبر دارین یا نه ؟ از سرور 1 به بعد آمار بگیر اس ای چه نتایجی گرفته ...

اولا شما اگه دلتون به حال سایدون میسوخت وقت میذاشتین و تشریف میوردین تو جلسه و نظرتونو میگفتین !!
    سلام دوست عزیز . والله کسی مارو دعوت نکرده بود ... ما توی یه اتحاد دیگه بودیم ... شما هم اگه دلتون قراره برای سایدی بسوزه برای ساید خودتون بسوزه نه اس ای.

سوما به نظرم تجربه مهمتر از اینه که فلانی چقدر سابقه بازی در فلان ساید رو داره !!
    برای ما فقط تجربه کافی نیست ... یکمی ارق و غیرت به ساید هم مهمه ...

ششما شما با این حرفات نه تنها به محمد توهین کردی بلکه به تمامی این 25-6 نفر که این تصمیم رو گرفتن داری توهین میکنی!!
    شما وکیل و وصی این 25-6 نفر بودین؟ که تشخیص دادین پست من توهینه؟ هرکی اومد گفت توهین کردم ازش عذرخواهی می کنم . شما لطف کن دخالت نکن.

هفتما این محمد که اینطوری در موردش صحبت میکنی در حال حاضر داره هم زمان هم پولشو برای سابد اس ای میذاره پس نمیتونی هر چیزی که دلت خواست رو به زبون بیاری و بهش بگیو ناراحتش کنی !!
    خدا رو شکر این بازی اومد و مارو از بیکاری در آورد و یه منبع درآمدی هم شد برای ما ... داداشی تو فک کردی ما وقتمونو از سر راه آوردیم و داریم سود می کنیم از بازی کردن؟ نه اخوی ... ما هم داریم خرج می کنیم و وقت میذاریم ... اونم برای سایدی که برامون مهمه ... باهاش زندگی می کنیم .... فردا روز هم نمیریم یه ساید دیگه ... بسه؟ یا بازم بگم؟
    ولی اینو میگم که قصد ناراحت کردن محمد رو نداشتم و ندارم ... من با محمد هی مشکلی ندارم ... من با اصل قضیه مشکل دارم ... با اینکه ممد پست تندی برام گذاشت اما بازم دوسش دارم و جوابشم تو یه پست دیگه میدم اما نه با لحن خودش ...

یه خواهش از دوستان ساید های دیگه :

لطف کنین از آب گل آلود ماهی نگیرین که میدونین در ادامه تو فروم چیکار می کنما ... فکر زمستونتونم باشین ...

7. تشکر BLACK WAR تشکر نمود
    پسندیدن BLACK WAR پسندید
    نپسندیدن AraSH_SoLLo نپسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط GREEN MAN نمایش پست ها

SEPEHR
    GREEN MAN
    یه معذرت خواهی ! منظورم ورژن 4 بود ! که اشتباها من نوشتم و پستم هم ویرایش کردم!

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط axeman نمایش پست ها
    یه معذرت خواهی ! منظورم ورژن 4 بود ! که اشتباها من نوشتم و پستم هم ویرایش کردم!
    خوب آخه v4 هم باز ne بازی رو تموم کرد

چون زمان پایان واندرse حتا سطح ۱ هم نبود

کلا تو سرور*های قهرمانان se برنده نبود
    JUST NE

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط GREEN MAN نمایش پست ها
    خوب آخه v4 هم باز ne بازی رو تموم کرد

چون زمان پایان واندرse حتا سطح ۱ هم نبود

کلا تو سرور*های قهرمانان se برنده نبود

عزیز دل گفتم که اشتباه تایپی بنده بود!
    که ویرایشش هم کردم !
    حرف شما درسته ! من اشتباه کردم ! اون تیکه ی برنده رو اشتباه نوشتم و پست رو هم ویرایش کردم!
    بازم ممنون برای یاد آوری و شرمنده برای اشتباهم!

11. تشکر BLACK WAR تشکر نمود
    پسندیدن BLACK WAR پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام به همه
    نقل قول نوشته اصلی توسط AXEMAN نمایش پست ها
    سلام به همگی !
    خب میبینم که بعضی از دوستان عزیز مثل پاتر و دکتر تفنگ و.... با بنده سر توتالی مشکل فنی دارن !
    MaMaD AXEMAN
    نه نه داری مرد میشی مثیکه خوشم اومد اره داداشی حالا شد!
    خودت تو پستت نوشتی اکثرا سرورها بودی اما چیزی نشدی و فقط کادر لیدری بودی پس ساید و همه بساط مربوطه رو محکم بچسب که لااقل این دفه یه چیزی بشی و دوباره باد نبره پرچم شه .

بهر حال موفق باشین و امیدوارم سرور خوبی باشه.

دکتر تفنگ

- - - Updated - - -

راسی ممد گفتی تو بازی بیشتر فعال باشم خواستم بگم جان من مدیونی تو بازی هر وقت شاخ شدی خبرم نکنی داداشی!

دکتر تفنگ

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Ðŕ. Şђǒϯğύŋ نمایش پست ها
    سلام به همه
    نه نه داری مرد میشی مثیکه خوشم اومد اره داداشی حالا شد!
    خودت تو پستت نوشتی اکثرا سرورها بودی اما چیزی نشدی و فقط کادر لیدری بودی پس ساید و همه بساط مربوطه رو محکم بچسب که لااقل این دفه یه چیزی بشی و دوباره باد نبره پرچم شه .

بهر حال موفق باشین و امیدوارم سرور خوبی باشه.

دکتر تفنگ

- - - Updated - - -

راسی ممد گفتی تو بازی بیشتر فعال باشم خواستم بگم جان من مدیونی تو بازی هر وقت شاخ شدی خبرم نکنی داداشی!

دکتر تفنگ

مثل اینکه چشماتونم مشکل داره دوست عزیزم!
    من کی گفتم اکثر سرور ها بودم و چیزی نشدم؟! من هر سروری که بودم شاخ بودم و هستم چیزی که شما نیستی! ( بنده گفتم سرور اول اسپید که فقط بازی رو نظاره می کردم )
    عزیز دل واسه بار دوم دارم میگم بنده خیلی هم شاخ تشریف دارم ! شما هروقت تونستی به قول معروف یع چیزی بشی خبرم کن
    قربون شما دکتر تفنگ از نوع دو لول!
    پ.ن: تو پستم هم هم گفتم با چسبوندن و بالا رفتن چیزی حاصل نمیشه! الان دقیقا داری همین عملو انجام میدیا!!!!!

شب به خیر

14. پسندیدن Ðŕ. Şђǒϯğύŋ پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

آقایون درسته این سرورم اس ای نرفتم ( ج.ش دیگه اون ج.ش سابق نیست) ولی کسی خواهشن نیاد از اس اس بد بگه! که بهترین ساید توی کل سرورای دژکوب بوده از هر نظر
    این سرورم ne واندر 100میکنه کسی شک داره؟
    زندگی واسه من یه پنج برعکسه نصف ماله من نصفش در دسته کسیه که منو کشت و گذاشت جلوم یه ره در بسته

صفحه 15 از 67 نخستنخست ... 513141516172565 ... آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع