نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 670

موضوع: بحث و گفتگوی سرور f3

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Shaniz نمایش پست ها
    se لیدرای ثابت خودشو داره , با اینکه ممد اگزمن رفیمه ولی شاید یه اشتباه باشه توتال لیدریه ایشون
    در هر صورت تصمیم ساید خودشونه و به ما هم هیچ ارتباطی نداره , وظیفمون اینه بینشون تفرقه بندازیم فقط همین
    نه خدایی se این دفعه زود شروع کرد......
    البته تو se این امر عادیه اما این بار قبل کتیبه هاست.....

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط reddrco نمایش پست ها
    سلام داداش

والا هم فایر لرد هم رگناروس ، که اکانتم mahdi_mahdi بود و دوست خوب و عزیزم احمد و فرشید پاستیل سر کل کل با تمام مولتی اکانتاشون ریختن سرم و نذاشتن رکورد همر گول رو بزنم ، که این سرور با توجه به اینکه دیگه پلیرای قدیمی و سابق هیچکدوم نیستن تقریبا، البته تقریبا ، منم اومدم جنوب غرب زادگاه اولیه ام از اون قدیم ندیما که یه بچه کوچولو بودم با بستنی عروسکی!

در مورد غارتم لطف داری تو چه میشه کرد دیگه بچه بودیم و عشق مدال ، آخرشم که M_A_M رو ساختم رنک 3 بود که دیگه نشد خرجش رو بکشم و دادمش به سپاه که اونم قشنگ با همرش عقده گشایی کنه تو سرور =)) اما از هر چه بگذریم سخن دوست خوش تر است! منم خوشحال شدم از دیدن مجددت و امیدوارم که سرور خوبی رو پشت سر بذاری و بذارین و بذارن و بذارید و بذارند و بذارم و بذاریم!!!!

- - - Updated - - -

شما حق داری منم ناراحت شدم از این موضوع!! اصلا یعنی چی که جنوب شرقیا به این زودی اجماع کنن رو یه نفر؟؟؟ اونم بدون درد و خون ریزی؟ به نظر منم اشتباه کردن که ممد اگزمن رو گذاشتن تاپ لیدر ! باید کودتا کنن بازیکنای آزاده جنوب شرقی !!!!

ولی جدا از شوخی ، شما به من بگو دقیقا منظورت از جذاب شدن سرور دقیقا بزن بزن شدن بین خود جنوب شرقیا و همینطور بین دو ساید همسایه جنوب شرق و شمال شرقه دیگه آره؟ دقیقا منظورت اینه که با این شرایط جنوب شرق با داشتن این تاپ لیدر که تو همه سرور دوستای قدیمی داره خیلی راحت واندر 100 میکنه و سر بقیه بی کلاه می مونه؟ الان منظورت رو از جذاب شدن سرور می شه دقیقا بگی که اذهان عمومی متوجه بشه؟

بعدشم همین فایر لرد رو که درگیره بفهمه شما کی هستی ، شما نبودی اسپید اول سرور دژکوب دات آی آر من دقیقا یادمه همه سرور مات واندر این مونده بود ، با کل سرور رفاقت داشت و به خاطر روابط عمومی بالاش ما حتی با 75 % سرور متا داشتیم ولی تو لول 71 وقتی که بقیه واندرا 50 هم نبودن شاید ، درست یادم نیست ، همون رفیقای قدیمی زدنش! درست نمیگم سیامک جان؟ یا من آلزایمر گرفتم؟

ببین داداشم تکلیف بچه ها مشخصه میخوان واندر 100 کنن هولدرا و میخوان که واندر 0 کنن همر زنا!!! خوب این وسط کسی ببینه سرش بی کلاه مونده شک نکن هر رفاقتی تو ساید از قدیم بوده باشه به خاطر حرف یه لیدر یه بازیکن کل زحماتش رو به هدر نمیده که رفیق فلان لیدر تو فلان ساید واندر 100 کنه و این همر ترشی بندازه ، البته به مدیریت لیدر ها هم بستگی داره در کل!

ببخشید ها به منم ربطی نداره ولی نظر شخصیمو گفتم.

با تشکر

مهدی RedDRCo
    منم شرمنده بابت ریپلی پست.....
    این رفاقت که شما گفتی از جنس اوون رفاقت ها بود داداش مهدی........
    من الان این بحث که سر ممد پیش اومده رو کامل درک میکنم و یاد اوون روزا میافتم ..
    بله واندر من صد نشد چون واقعا اوون موقع تجربه بازی تو سرور هایه ir رو نداشتم واسم فقط یه بازی بود فک میکردم ذلیلی نداره ادما بخاطر بازی دروغ بگن
    یا فک نمیکردم نظر یه نفر بتونه تو کل بازی اینقدر تاثیر بذاره......
    بهرحال تو اوون سرور من از اول گفتم اشکان رو نمیزنم و نه خودم نه بچه هام نزدنش (که البته فک کنم شما همر ما رو و همر هایه nw رو یادته !)و واندرش 100 شد البته من نمیگم بخاطر خیانت نکردن به حرفم جایزه میخوام این تعهدم بود و بنوعی واسم وظیفه بود
    اوون سرور همیشه منو یاد داستان سیاووش میندازه..........
    بهرحال من واسم رفاقت ها خیلی از بازی مهم تر بوده همیشه .بازی زد و خورد توش حتمیه و طبیعی مثل جنگ واقعیه جاسوسی هم حتی مجازه اما حتی تو جنگ واقعی هم خیانت و نامردی رو دوست ندارم البته خوب قبول دارم من کلا نه هیچ وقت دژکوب باز خوبی نبودم و نه میشم نوبم دیگه
    ویرایش توسط fire lord : 01-19-2015 در ساعت 01:25 PM دلیل: اشتباه تایپی

کلمات کلیدی این موضوع