نقل قول نوشته اصلی توسط Turbo نمایش پست ها
فکر میکنم اگه افشاگری هاتون رو مجزا از اینکه همه تقصیر ها رو گردن مولتی هانتر بندازید پست می کردید افشاگری هاتون حذف نمیشد.
اینی که شما میگی میشه دخالت در روند بازی. ما قوانینی داریم. طبق قوانین عمل میکنیم. قانون سرور میگه پسوردتو نباید به کسی بدی. دادی مسئولیتش با خودت. بعد خودمون قانون خودمون رو بذاریم زیر پامون و مسئولیت پسورد دادن یه عده رو به عهده بگیریم؟
حتی تو همین انجمن بحث شد که با فرد خرابکار چه کنیم همه نظر دادن که به مولتی هانتر ربطی نداره! حالا شما اومدی میگی ربط داره. ببخشید داستان اینجا شده داستان اون پدر و پسری که با مرکبشون می خواستن برن سفر و تو هر دهی می رسیدن هر نفر نظر جدید و متفاوتی میداد و اون ها رو متهم میکرد به اشتباه!

خوب الان پس بشینید این سرور رو با 2 ساید ادامه بدید بشه جزو افتخارات سایت که خدا میدونه بخاطر چی سرور رو نمیبندین
البته اگر 1 ساید هم باشه فکر کنم سرور تا تهش ادامه پیدا میکنه
کدوم سروری رو دیدید این اتفاقا بیفته؟ یعنی همه پلیرهای تازه کار هستن و قبلا بازی نکردن و حالا برای اولین بار دژکوب بازی میکنن؟
شما میدونید زدن آی پی طرف یعنی پی؟ اگر بدونید نمیگید رمز دادید
در مورد افشاگری هم اگر دقت کنید با اختلاف پست ها داده شده بود به ما چه که با هم مچ میشه تو یه پست؟
شما که دم از نظر سنجی میزنید چرا نظر سنجی نمیکنید که سرور ادامه پیدا کنه یا نه؟
والا ما یادمون نمیاد ادمین و مولتی هانتر نباید دخالت کنه تو خرابکاری ها. پس بابای من بیاد دخالت کنه؟ شما الان به عنوان مجری قانون توی سایت هستید. وقتی یه سرکت کلاهبرداری میکنه شرکت پلمپ میشه. الانم تو این سرور خرابکاری شده پس باید بسته بشه.