-
دوستان بهتر فرافکنی نکنید , پسوردتون لو رفته یا خودتون بعضی کارا رو کردید که بندازید گردن اینو اون و بعد بیایید سالم بازی کردن سایدهای دیگه رو ببرید زیر سوال
الان هم گیر دادید به ادمین که وظیفشو انجام نمیده در حالی که بهترین ادمین تو کل سرورها مال همین سایته اینو خودتون هم بهتر میدونید چون کثافت کاریهای ادمینهای ir رو همه به یاد دارن
یه نمونه از پیگیری ادمینهای اینجا این بود که تو یکی از سرورها حدود یه ماه پیش من به یه بازیکن اعتماد کردم و پسورد دادم و ایشون هم نامردی نکرد فورا هر چی گلد داشتم رو جابجا کرد بنده به مولتی نامه دادم در عرض یک ساعت گلد برگشت به اکانتکم و طرف هم جریمه شد که دیگه دزدی نکنه
خدایی تو ir این اشتباه رو میکردی گلد پریده بود و حتی مولتی هانتر جواب نامتو هم نمیداد چون اشتباه از خودم بود که پسورد داده بودم ضمنا اینا نه پسر خاله و نه آشنای بنده هستن پس بهتره الکی به اینو اون گیر ندیم که وظیفشو بلد نیست و یا به اینون اون تهمت هک و این چیزا رو نزنیم
من تو این چند سال تو دژکوب اینو دیدم که هر کی کم میاره میخواد یه جور تقصیر رو بندازه گردن یکی دیگه و به قول کاسپارف که میگه من تا حالا کسی رو نبردم که بعدش یه بهونه نیاره که سرم درد میکرد یا سرما خورده بودم
در مورد این سرور و جنوب غرب هم نمیخوام صحبتی بکنم چون همه جریانات مال خیلی وقت پیش نیست که کسی یادش بره ( یادمون نرفته همگی تشریف آورده بودید اتحادهای شمال غرب)
ضمنا اسم نمیبرم ولی خودشون فکر کنم بفهمن منظورم کیا هستن بجای اینکه هر روز 10 یا 20 تا پست اینجا بزارید برید دژکوب رو درست بازی کنید و تمرکزتون رو اکانتتون باشه
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن