-

نوشته اصلی توسط
seyyed
این هم به خاطر شما دوست گرامی
g.jpg
دوستان میگن دیگه کاری به اس دبلیو هم نداشته باشیم که سرور هرچه زودتر تموم بشه
اگه خوبی بدی از ما دیدین به خوبی خودتون ببخشین
مجتبی ماتریکس کتیبه جنگ کوچیک رو هم زدیم از اکانتت خواستی برو بگیر

نوشته اصلی توسط
MATRIX III
داداش منظورت کدوم جنگ آموز هست؟ همون که 3 ساعت نتونستید نگه دارید؟ ببین الان کجاست
خخخخخخخخخخخخخخخ
- - - Updated - - -
ناصر میدونستی اصلا ارزش ریپلای کردن نداشتی؟

نزارید اسم ببرم کیا توی این کار کثیف هستن بعد باید بشینی 2 ساعت پست تنظیم کنی
اگر از ساید دیگه بودن از ساید شما هم بودن
ما هر طرفی باد بره میریم؟ مطمئنی؟ بیگ لول حداقل مردیم سر حرفمون میمونیم اما شما چی؟ کی بود دیروز پیغام فرستاده بود نیاید نزنیم همه؟ عجججججججججببببببببببببببب ببب
شما مگه نبودی میگفتی ما نمیزنیم جنوب شرق رو پس چی شد؟ یکم مرد باشید بزرگ بشید
من بهتون گفتم این چطور متایی هست که شما بخواید بزنید ما همر میدیم اما الان که ما داریم میخوریم بجای پلن مشترک مشستید دوتا بازی میکنید اگر قراره اینجوری متا باشه اصلا نباشه بهتره همرهامون رو میزنیم جنوب شرق میریم اما بعد دیدیم شما..... از این حرفایید دیدید ساید متاتون داره 100 میکنه و جنوب شرق نمیزنه سریع وارد عمل شدید. اصلا بعید هم نیست اون لنگ دمپایی ها که برای امار دف بود خودتون زده باشید که بهانه داشته باشید آخه از شما هیچی بعید نیست

الانم که افتادید به فیدر زنی دیگه چی میگید؟ ساپورت واندر میزنید
سلام
برو پستی که دادم رو تایمش رو ببین ساعت ده شب بود
اخه بنده خدا جابجایی یه کتیبه چقدر برای ما کار داره وقتی که میگم بچه بازی در میارن دوستان ناراحت میشن
حسام جان بیا ببین فقط به خاطر شما گفتیم چشم و کاری نداشتیم گفتی واندر اس ای رو هم بزنین و دیگه بیخیال بازی بشیم گفتیم باشه و دیشب هم زدیم اما وقتی میگم اینها نمک میخورن نمکدون رو نمیدونم چیکار میکنم موضوع همینه
یه کتیبه اومده زده بعد میاد توی فروم پست میزاره کدوم کتیبه 3ساعت نتونستی نگه داری واقعا که ......
12.jpg
بچه های شمال غرب هم فقط به خاطر بازی اومده بودن و هیجان بیشتر به منطقه و سرور و خیلی هم خوب بازی کردن که تا اینجای کار بیشترین همر حتی از کل کوارترها بیشتر از ان دبلیو همر خارج شد و واندرها رو اوردیم پایین تا الان هم که بازی اینقدر ادامه داشته فقط به خاطر بچه های ان دبلیو بود و جا داره از همه بچه های شمال غرب تشکر کنیم و امیدوارم همیشه موفق باشن
جهان هرکس به اندازه وسعت فکر اوست
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن