درود
تیمی هست اعلام حضور کنه ؟ :دی
نمایش نسخه قابل چاپ
درود
تیمی هست اعلام حضور کنه ؟ :دی
سلام
جهت گرم شدن فروم همه بیان اعلام کنن ببینیم کجا بریم یا بازم کجا بریم
من هم تاس بدست و با ده بیست سی چهل یه سایدی میندازم
سرور خالی بدون هیچ رقیبی ، فقط دوستان بیان ۹ ماه رید بدن و جنگ سیاست بدون هیچ لذتی!از nw تماشگر این ۹ ماه مسخره میشیم
اگه یکی باشه رو اکانت دوال بازی کنیم خدارو شاکر خواهم بود
سلام به همگی
به نظرم سرور خیلی کیکه
سلام دوستان بزرگوار خسته نباشید پس از چند سال دوباره در خدمتتون هستیم البته اینبار مرحوم آقا عطا پیشمون نیستن
انشاالله سرور خوبی باشه
محمدرضا اسپارتان
سلام به همه دوستان و دشمنان
نظر دوستان رو به تاپ رید توی ۲ روز گذشته جلب میکنم. فکر کنم ۵ شنبه شب تاپ ریست میشه اگر اشتباه نکنم
فایل پیوست 3363
با توجه به اینکه سرور نرمال هستش و محدودیت رید داریم و البته توی ناتار و آبادی هم دست برده شده و درست منابع نمیدن
دوستان چطوری این حجم از منابع رو رید میرن .
تعداد پلیر ها هم که زیاد نیست که بخوایم بگیم پلیر دارن میزنن !
مولتی بازی قشنگ مشخصه . اما اینطور که مشخصه همچنان سیاست امید در قبال مولتی بازی تغییری نکرده و ترجیه میده پلیر کمتر اما پر خرج تری داشته باشه
سوال من بیشتر از دوستان مولتی باز هستش که این بازی الان چه لذتی واستون داره . بیشتر از ۱۰ ساله که مولتی رید میرید . همر ملیونی میکشید و مدال ها رو با هم تقسیم میکنین . خوب بعدش چی ؟
مثلا به نوه هاتون میخوایید مدال ها رو نشون بدید که ان ملیون مدال رنگارنگ توی یه سرور فیک دارید ؟
آقای مولتی هانتر میفرمایند که برخورد با مولتی بازی به صورت خودکار هستش . خوب برادر من همین ۱۰ تای تاپ رید رو به صورت شخصی بررسی کن کجا رو دارن رید میرن که توی نرمال همچین ریدی دارن .
هر کپ در بهترین حالت ۳۵ کی منابع میده در ساعت . میشه روزی حدود ۸۵۰ کی منابع . چند تا کپ باس بزنی که بیشتر از ۲۳ میل توی کمتر از ۴۸ ساعت غارت کنی ؟!؟!
درک این مورد واقعا سخت هستش ؟
من که میزارم روی حذف . اما دوستان این سبک بازی واقعا لذتی نداره
موفق باشید و پر از مولتی :)
- - - Updated - - -
جواب مولتی هانتر دوست داشتنی عزیز
اسم مولتی بازی رو عوض کردن به غارت توافقی !نقل قول:
سلام
غارت توافقی تخلف نیست
مولتی اکانتی هم در این سرور همانطور که از ابتدا ذکر شده است سیستمی انجام میپذیرد ، قطعا بدون نقص نیست ، ولی بیش از 120 اکانت در سرور هفته گذشته توسط سیستم شناسایی و مسدود شده است و باز هم رصد سیستمی ادامه خواهد داشت
تغییری ایجاد شود در قوانین سرور همان ابتدا قبل از شروع سرور به کاربران اعلام خواهد شد که با دید بازتری اقدام به بازی و ثبت نام در سرور نمایند
شما هم پیروز و موفق باشید
در انتها هم استقبال کردن از اینکه گذاشتیم روی حذف و آرزوی موفقیت ....
۱۰ تا پلیر با ۵۰۰ تا اکانت رو بیشتر دوست دارن تا ۵۰۰ تا پلیر واقعی رو .
سلام انتقادات شما وارده اما راه حلی نیست بیشتر مشکل ما با بات ها هست که متاسفانه توازن بازی رو بهم میزنند. برای مقابله با بات ها داریم روی سیستم جدیدی کار میکنیم که به یاری خدا در آینده شاهد اثر کمتر آنها در بازی باشیم.
اما هرچقدر مقابله با بات ها رو بیشتر کنیم کاربران عادی بیشتر به خاطر سیستم تشخیص بات ممکنه آزرده خاطر بشن. و ازین بابت عذرخواهیم.
امید جان یه حساب کتاب ساده واسه شما کردم
در کمترین حالت این دوستان حداقل دارن ۳۰ تا کپ رید میرن
شما مولتی هانترت رو مجاب کن که رید کسایی که تاپ رید هستن رو بررسی کنن فقط .
نیازی به آنتی بات بهتر و این داستان ها نیست
الان ورژن دات کامش جطوری داره مقابله میکنه با این داستان ؟
جز اینکه قوانین سفت و سختی داره و مولتی هانتر های فعالی داره
در بهترین حالت شما ۲ تا مولتی هانتر دارید .
خیلی بعید به نظر میرسه که اصلا شما دلتون بخواد با مولتی بازی مقابله کنین . غارت توافقی یا هر اسم دیگه ایی که میخوایید روش بزارید . این درست نیست که توی سرور نرمال هفته ۵ سرور این حجم از غارت رو ببینیم توی تاپ رید .
به دلیل کمبود پلیر و ساخت دف میشه مولتی داشتن رو توجیه کرد . اما از هفته های اول رید مولتی دیگه خیلی زشته
ببینین الان من یه پلیر بدون تیم . بدون مولتی و .... در بهترین حالت دارم نزدیک ۲ میل رید میرم در هفته . تفاوت ساخت نیرو میدونین چقدر میشه ؟
همر هایی که توی این دژکوب ساخته میشه مشابه نداره . هرچند سایت اسپیدترا هم دست کمی توی این موضوع نداره و باتوجه به نژاد مصری که اونا دارن مولتی سازی اونا به صورت صنعتی شده دیگه و غارت ها ملیاردی میشه .
شدیدا پیشنهاد میکنم برید به سمت ورژن اصلی و دات کام . جدید ترین نسخه با همون قوانین . با تعداد مولتی هانتر مناسب . شاید اولش یه خورده درآمد شما کم بشه . اما کیفیتتون خوب باشه پلیرتون برمیگرده
فقط یک سرور عربستان نزدیک ۱۰۰ ایرانی بودیم که دوستان گلد هم میخریدن با اون قیمت بالا . میتونین نبود ورژن اصلی رو در ایران شما جبران کنین .
دقیقا چند سال پیش همینکارو کردیم و یه پلیر مدعی اومد مارو به سخره گرفت و با کلی توهین گفت که ما بازی بلد نیستیم!
بعد ما تصمیم گرفتیم که تمام بررسی ها رو سیستمی کنیم که درگیر این تهمت ها نشیم.
بحث مقابله مولتی اکانتی یه بحث قدیمی هست که چندین بار تو انجمن بررسی شده که درنهایت دو کار میشه کرد :
یک برخورد شدید با مولتی اکانتی که همینطور که الان شما شاکی هستی و گذاشتی روی حذف باعث گلایه اکانت هایی که باهشون برخورد شده میشه و اونا میذارن روی حذف پس عملا ما عملی انجام دادیم که فقط نارضایتی رو از عده ای منتقل کردیم به عده دیگه. شاید بگید عوضش بازی جذاب تر میشه. حالا باز بحث این پیش میاد که اصلا مگه میشه جلوی مولتی اکانتی رو گرفت. همونطور که گفتم ما در گذشته با از روی غارت اکانت ها رو پانیش میزدیم که مشخص شد کار درستی نیست چون اصلا اگه اکانت ها پلیر داشته باشند اینکار تخلف نیست حتی از مولتی هانتر دات کام هم پرسیدیم. اگه یه زحمت بکشید و انجمن رو سرچ بزنید تمسخر اون بازیکن و صحبت های رد و بدل شده هنوز هست. و از طرفی اگه قراره عده ای بالاخره ناراحت باشند و در نهایت هم نشه جلوی مولتی بازی رو گرفت تصمیم عاقلانه اینه که ما انرژی خودمون رو صرف برخورد نکنیم و خودمون با اقداممون باعث نارضایتی نشیم.
روش دوم هم اینه که مولتی اکانتی سیستمی باشه و هر تیمی هر کاری که تیم متخلفش به نظرش میکنه انجام بده یعنی اگه اونا 30 تا کپ رید میرن شما 40 تا برو
فقط ما باید جلوی بات رو بگیریم تا همه اکانت ها بتونن هرکاری که تیم های دیگه میکنن انجام بدن و منوط به استفاده از بات نباشه.
شما نمیتونی قانون رو ندید بگیری فقط واسه اینکه بازیکن متخلف ناراحت میشه و حذف میکنه
بعدش درخواست زیادی نیست اینکه برین فقط رید بازیکن های تاپ رید رو بررسی کنین . ببینین جلوی این رید ملیونی گرفته بشه . با مولتی میخوان دفسازی کنن بکنن .
اینکه تیم حریف هرکار میکنه ما هم بکنیم هم درست نیست . الان من یه آدمی که با کلی مشغله صرفا بخاطر یاد قدیم اومدم یه سرور بازی کنم باید بشینم ۵۰ تا مولتی و وی پی اس بخرم که فقط مثل بقیه تخلف کنم ؟
صحبت های بنده صرفا در حد پیشنهاد بود .
اسکریپت سرورتون رو به روز کنین و ۵ نژاده کنین اگر امکانش رو دارید . مشکلات حراجی رو برطرف کنین . کسی با این قیمت گلد نمیاد سیلور فروشی بکنه
در مورد بات هم با توجه به امکاناتی که پایتون داره . فکر نمیکنم دیگه آنتی بات شما جوابگو باشه . به نظرم بهتره برید به سمت آنتی بات های جدید تر . مثلا بعضی از سایت ها الان عکس رو میدن و میگن در یه جهت مشخصی قرار بگیره و امثال اینا .
در مورد منابع .
فکر نمیکنم غارت از متحد بیشتر از یه سقفی ممکن باشه .
باید اکانت ها خارج از اتحاد باشن تا بتونن غارت کنن . اکانت از اتحاد خارج بشه هم تا ۳ روز نمیشه برگرده
شما همین قوانین رو بزارید .
من قول خود بچه هایی که مولتی ندارن طوری این اکانت های مولتی رو رید بدن که دیگه برای کسی نصرفه غارت توافقی زدن
تا قبل از کتیبه ها پوش به هر صورتی ممنوع هستش . چه تیم تصمیم بگیره و چه تصمیم نگیره . ارسال دفاع به خارج از اتجاد هم ممنوع هستش
همین قوانین رو شما هم بزارید . قول میدم این اوضاع مولتی بازی یا غارت توافقی سایتتون درست بشه
شکر میون کلامتون
تحریف قانون همیشه هم خوب نیست . به دفعات زیاد شاهد این بودم که هرکسی هرچیزی دوست داره تو سایت اعمال بشه ارجاع میکنه به قوانین دات کام . قوانینی که حداقل بنده تو چند سروری که اونجا بودم حتی یکبار شاهدش نبودم و از کسی هم که داخل تیممون باشه نشنیدم
صرفا واسه روشنگری بگم در دات کام هیچ برخورد سلیقه ای و شخص محور نمیبینید تماما یه رشته قوانین داره مثلا شما تا وقتی از n اکانت واست منابع پوش بشه(از طریق بازار) هیچکس کاری به کارتون نداره اما بشه n+1 اونموقع شما پانیش میخورید (هیچ بن اکانتی در کار نیست مگه مشخص بشه بات روی اکانتهای مولتی ران شده)
رید رفتن کپ که ایپی باهاش نداررید چه بسا رنک فلان تاپ باشید باز هم حتی پانیش نمیخورید چه برسه بن کردن اکانت (خودمون رنک 3 بودیم اینو به چشم دیدیم حتی تعجب کردیم که با چند تا ایپی خوردیم اما باز اقدامی صورت نگرفت)
به هر حال من هم با امید موافقم تنها راه برخورد تشخیص سیستمی و جلوگیری از بات هست
دوست عزیز . ارسال با بازار محدودیت داره به شدت . لااقل همین تورنومنتی که بازی کردیم داشت .
غارت متحد ممکن نیست .
جایی نگفتم سلیقه ایی . کلا میگم کل قوانین اصلی رو بزارن . اگر اینطوری که شما میگید میبود که سرور با ۴۰۰۰ تا پلیر ناتار بیشتری داره و پلیر بیشتری هم داره باید تاپ رید بیشتری هم داشته باشه نسبت به سرور یک ایکس اینجا . اما برعکسه
از نحوه پاسخگوییتون هم مشخصه خودتون هم از اون دوستان اهل غارت توافقی هستید :)
صحبت های بنده اصلا در مورد این سرور نیست . این سرور که از دست رفته است . صرفا یکسری پیشنهاد برای سرور های آینده بود . مدیر سرور میتونن استفاده کنن و یا با همین فرمون برن و همین ۵۰ تا پلیر با ۵۰۰ تا اکانت هر سرور رو نیگه دارن
سلام افشین تو هنوز دنبال پاک کردن بازی هستی ؟ نمیشه عزیز مولتی بازی بوده هست و خواهد بود روز به روز داره پیشرفته تر هم میشه و چیزی جلوشو نمیگیره بجز بررسی دستی که اونجوری که کل سرور باید بن شن شاید کلا 50 تا اکانت بمونه. به هرحال هیچکسی موافق این سبک از بازی نیس مخالف هم نیستن فقط قبلا یکم حیا داشتن مولتی بازیو حاشا میکردن الان افتخار میکنن :دی خلاصه که به نظر من بهتره بیخیال این داستان بشیم و بذاریم با سبک خودش امید مبارزه کنه با مولتی بازی =)) همین که بات اکانت اپ نکنه من راضیم ینی طرف 100 تا مولتی میزنه گلد و وقتشو میذاره اما بات گلد و وقتم حروم نمیکنه.
- - - Updated - - -
واقعا این آنتی بات تو مخی شده ما 3 4 نفر رو یه اکانتیم هرکی یه کلیک میکنه یه انتی باتم برا همه میاد اینو باید یه فکری براش بکنید :دی
سلام عزیزم :)
آقا قدیما هم مولتی بازی بود . اما افتخار نداشت . درد اینه که الان جزو افتخاراته . همین روزاس که از امید بخوان که مدال واسه مولتی باز برتر هم بزاره تا اینا بزنن تو پروفایلشون :))
آقای مدیر چند مورد دیگه هم گزارش میکنم و میرم :)
- - مسیر تجاری رو هر یک ساعت گذاشتم . ۲ تا رو توی نیم ساعت زد . یکی رو ۲ ساعت بعد زد و کلا اون هر یه ساعت یه بار رو در نظر نگرفت :)
- - مسیر رو گذاشتیم به عنوان مثال از هر منبع ۱۳۰۰ که میشه ۴ تا تاجر . ولی منابع کم بود و ۳۰۰تا از هرچی بردن که در مجموع باید یک تاجر بره اما در کمال تعجب بازم ۴ تا با هم رفتن . مثل اینکه تنهایی حال نمیده بهشون
- - آمار نیرو ها قفل کرده از دیروزه . زیاد و کم نمیشه
- - توی حراجی گیر میده که کد رو بزن .اما کدی نمیاری که بزنیم . اصلا جایی نداره که بزنیم :) .
پ ن : جون هرکی دوست دارین اون حراجی رو درست کنین . بشه یه جا بیشترین رقمی که میخوایم بخریم رو پیشنهاد بدیم بره پی کارش . با یه من ریش و پشم نشینیم ۲ کی ۲ کی چکش بزنیم
- - - Updated - - -
راستی یه پیشنهاد واسه آنتی باتتون
سبک لاگینتون رو عوض کنین به یکی از این روش های جدیدتر .
بعدش هم وقتی یکی آنتی بات رو اشتباه حل کرد لاگ اوتش کنین نه اینکه یه تصویر دیگه بدید .
اکانتی که زیاد اشتباه حل آنتی بات داره به احتمال خیلی بالا هم بات هستش و میتونین بن - پانیش یا ... براش در نظر بگیرید
درود به تمام عزیزان
افشین جان اینکه فکر میکنید مولتی کشیدن راحته نه اینجورام نیست .
شمام میتونی با هر خط گوشی خونه و فامیل بگی یدونه اکانت بسازن
شما فکر نکن کسی که داره غارت میزنه این ۱ ماهو گرفته خوابیده اکانتش به اذن پروردگار رفته تو تاپ
عزیزم اگه اکانتی برای کمک به هم سایدی داده شده برا غارت با بات آپ نشده پشتش یه ادم نشسته که گندم یک رو انداخته ۲ ۲ رو انداخته ۳
هزینش اصلا مهم نیست ولی وقتشو گذاشته که هیچ جوره نمیشه ارزششو گفت.
حالا اینکه طرف داره از اکانت هم سایدی کمک میگیره چیزیه که برا همه یکسانه.شمام میتونی از این قابلیت استفاده کنی.
ولی صرفا در بحث بات و این موضوعات هم عقیده هستم باهاتون امیدوارم سخت پیگیری شه .
دیگه اگه مشکلیم هست تو سرور شما که نزدیک آقا امام رضایی و دستتون زودتر به ضریح میرسه یه دعا کن زودتر حل شه
ن تنها مشکلات این بازی بلکه مشکلات خارج از این بازی
موفق باشی افشین جان
نه اتفاقا اصلا مولتی کشی آسون نیست عزیزم
مولتی بازی نکردم اما همین تک اکانت هم سخته کشیدن بالاش چه برسه به مولتی . اما اینکه یه تیم بیاد با مولتی سوپر همر بکشه اولا لذت بازی رو از بین میبرن و دوما ظلمه در حق پلیر هایی مثل من که نه تیمی باهام اومده و نه مولتی دارم :))
فقط صرفا دارم مشکلات رو اعلام میکنم . انشاالله که همش برطرف بشه
اگر امام رضا مشکلات رو حل میکرد که تا الان مشکلات خودم رو حل کرده بود داداش :)
نه عزیزم
شما میگی یه تیم بیاد مولتی بکشه جمله ی درستی نیست.
بقیه سایدا دارن از دید شما پاک بازی میکنن؟
خود ساید ne حدود ۸۰۰ تا اتحاد داره
حدود ۱۱۹ تا اکانت تا الان فقط از ne بن شده از اون ۱۲۰ تا
شما مینی مپ رو باز کن ساید ne از اونطرف چسبیده به sw
پس شاید شما نداری ولی بچه هاتون ۱۰ برابرشو دارن .
گرچه خودم تو تاپ نیستم ولی هر کسی تو تاپه نوش جونش چون زحمتشو کشیده
وگرنه ای کاش هیچ سایدی اینجور نبود
و مثه قبل هر کسی ۱ اکانت داشت
سلام امید جان. من هر سرور .کام دارم پلی میدم سرور قبلم اونجا واندر صد کردم. بسیار سیستم خوبی رو پیاده می کنند در مبارزه با مولتی اکانتی.
اولا که سیستم اتحاد های . کام بسیار دقیق و خوبه. هر پلیری در . کام فقط از اعضای اتحاد و اتحاد های همپیمانش که سه اتحاد کلا میتونه باشه( نه مثل این جا که فک کنم تعدادش بی نهایته!!!) دف می تونه بگیره و با جانشینی بره رو اکانتاشون و در غیر این صورت نه میتونه جانشین کسی باشه نه دف بگیره. و با یه سفارت سطح 3 هم میشه 60 نفر رو اینوایت داد و روز اول تمام اکانتای همپیمان مشخص میشند.
دوم این که اونایی که میرن تو یه اتحاد روی همدیگه محدودیت غارت دارند و نمیتونن از هم غارت کنند. پس شما در . کام هم میتونی با استفاده از ای پی های جدا مولتی اکانت بسازی اما نمیتونی غارتشون کنی.
خب مشکل همر سازی رو چطور حل کردند؟ قانون مورال رو برداشتن و تاپ پیشرفت رو هم و به جای اون تاپ هجوم رو دو قسمتی کردن یکی برا ناتار و حیوون دیگری برای پلیر زدن و دف کشتن. غارت ابادی ها رو هم مبتنی بر حیوون کشی کردن و منابع میاد رو هیرو و رو هر دهی بخواد خرج میشه. پس اکانتایی که مولتی هم ندارن میان چند تا ده میزنن یا با کشاورزی همر میکشن یا با ابادی زدن و انتقال منابع از روی هیرو به ده همر.
شما تو .کام فقط از مولتیت میتونی دف بگیری و با بازار کمی منابع جا به جا کنی تا یه سقفی. حالا اگر کسی مولتیاشو اتحاد نیاره براشون یه اتحاد جدا بزنه اونارو غارت کنه چی؟ مولتی هانتر بررسی میکنه اگر حس کنه اکانتی فقط مولتی هست و برای تغذیه صرف اکانت دیگه ای ساخته شده و فارم عمومی نیست در جا بنش می کنه. من همه اینارو تست کردم در سرور های بین المللی.
در ضمن اونجا غارت اتومات نداره اما لیست فارم بسیار بهینه ای داره. به نظرم شما هم برای پیشرفت سایتتون و رضایت همگانی یک اکانت در سرور بین المللی بسازید و موارد اون سرور رو اینجا با اسکریپتی پیاده کنید. گلدم گرون تر کنید و سرور جذاب و سالمی ران کنید. در . کام 4 تا پلیر میرن رو یه اک و 5 تا همر میکشن جا 5 تا اک و کلی مولتی و وقتشونو بهینه مصرف میکنند و به همه کارشون میرسند. اینی که ما اینجا بازی میکنیم نه از لحاظ گرافیکی مبتنی بر استاندارهای روزه نه از لحاظ قوانین علت بازی هم همین دور هم بودن قدیمیا و این مورده که شما مثل مدیر سایت اسپید ترا تو روند بازی دخالت و تقلب نمیکنی و در این مورد امین و قابل اطمینانی. اگر پیشنهادی هم دادم برای بهبود سایتتون افزایش فاکتور یوزر اکسپرینس سایتتون بود. امید به این که به حرف ما گوش کنید و بازیکنان سایتتون تجربه بهتری رو داشته باشند
با تشکر
سلام و خسته نباشید گفتو گوی زیبایی بود که انجام دادید ولی در نهایت میتونم اینو بگم اگر دنبال یک سرور استاندارد هستید باید برید دات کام اینجا همه چیز رو خودمون
تعیین کرد با مرور زمان و تغییرات صورت گرفته از بحث مولتی تا غیره
در بهترین حالت میتونن غارت رو از ابادی های کپ محدود به هم اتحادی بودن کنن یا درصد کمی از کل منابع مولتی اکانت رو برای غارت باز بزارن
ولی باز هیچ مشکلی حل نمیشه همین سرو اسپید اخر که من بودم و بازی کردم بازیکنای بودن که حداقل10 تا اکانت رو داشتن ولی خودمون قضاوت کنیم رو هم رفته100 تا بازیکن تو سرور نیست چطور با این حجم پلیر انتظار اپ شدن ناتار و یا
همر های سنگین رو دارید
10 سال پیش به 100 تا گلد می*دادیم 13هزار تومن الان میدیم 1500 تومن
وقتی گلد مفته و بات های سیلور فروش فعالیت نمیکنن که بتونیم غارتشون بکنیم و تولید منبع رو ناتار و ابادی بستگی به حجم سرور داره که اگر مولتی هارو در نظر نگیریم به کلی تولید هم نمی*دن
راهی جز مولتی کشیدن برای ساخت همر نمیمونه
میدونین که نمیتونن سایت رو بروز رسانی کنن در حد سرور های جهانی ولی حداقل باگ های که هست رو میتونن بر طرف کنن و تغییراتی رو بدن
یکیش همین بحث چکش زدن که هی باید 2 کی چکش بزنی طرف برای یک اثر حاضره 500 کی نقره بده یعنی اینقدر گلد مفته
ولی مولتی هانتر حاضر نیست جلوی چکش رو باز بکنه تا برای یک اثر 500 تا چکش نزنیم
یکیش آنتی بات که دهنمون رو سرویس کرده
قدیما وقتی می*رفتیم حراجی حداقل200 صفحه حراجی باز بود اونقدری بود که دارا و ندار بگیرن الان مگه میتونی رقابت کنی
غارت های میلیونی هم که موضوع بحثتون هست خوب طرف زحمت می*کشه 500 تا مولتی میسازه حقشه که غارتش100 میل باشه شمام میتونی بکش یا مثل من به همین غارت3-4 میلیونی ولی حلال قانع باش
تو تموم سرور های که بودیم همه از بحث مولتی کشیدن متنفر بودن ولی همشون داشتن مولتی می*کشیدم
بزارید مولتی کشیدن آزاد باشه چون هیچ جوره نمیشه جلوش رو گرفت 10 ساله همین بحث رو دارن تو دژکوب
بجایش سیاست نگه داری سرور رو تغییر بدید که بازیکن راضی باشه
کوچیک همتون محمدرضا spartan
اقا امید عزیز سلام
این قضیه تشخیص ربات تو اکانت دیگه خیلی شور شده
خودتم میدونی من اولین کسی بودم ک گفتم با بات بازها برخورد بشه اما اخه اینجوری پلیرهامونم دارن میرن
الان بچه ها همشون خسته شدن بازی خیلی سخت شده همه سایدها شاکی شدن من رفیقم دارم تو اندبل ساید روبرمونه اسمش اشکان از اون پلیرهای پروو و پاپ بازه که این سرور گول ی عده خورد رفت جلومون مثلا:disagree: اما بخاطر همین مشکل جدید میخواد حذف کنه میگه خسته شدم ب منم تهمت میزنه ک تو باعث اینکار شدی با پست گذاشتن تو فروم درباره بات...:khaak:
اقا امید عزیز این قضیه تشخیص ربات موقع اپ کردن خیلی اذیت کننده شده لطفا ی راه حلی پیدا کنید..
منم اومدم فروم همین الان به قصد فحش دادن هم اومدم سر همین آنتی بات ولی خب دیدم شما پست گذاشتی گفتم به یه ریپ رضایت بدم
اقا امید خودت میدونی ما هم میدونیم ملت همه مولتی دارن بعضا رکورد گینس هم شکستن شما هم انتی باتو یا بیخیال شد یا کمترش کن این نشد که با هر کلیکی یه انتی بات بیاد مخصوصا زمانی که 2 3 نفر باهم میایم رو اکانت هرکی یه کلیک کنه یه انتی بات برا همه میره الان که عصبی شدم و اومدم اینجا دقیقا به این شکل بود که یه کلیک رو دیفالت (آنتی بات) کلیک رو سرباز خونه (آنتی بات) شارژ گرزی چنج ده (آنتی بات)شارژای ده بعدی و چنج ده (آنتی بات) =)))))))))
سلام به دوستان و دشمنان :)
آقا میگم که کاش این آنتی بات تاثیر هم میداشت روی مولتی بازی :))
اما خداییش با این حجم از آنتی بات دوستانی که مولتی میکشن خیلی اعصاب دارن . ۵۰ تا مولتی داری . حداقل همزمان روی ۱۰ تاش باید لاگین باشی . بعد روی هر کدوم آنتی بات رو باید حل کنی واسه هر کاری :))
از همین تریبون باید بگم که : آقایون مولتی باز خسته نباشید :)
امید جان حدود ۱۰ ساله که از همین تصاویر برای آنتی بات داری استفاده میکنی . هرکسی که بات رو بنویسه با یه اسکریپت کوچیک ترجیحا پایتون هم میتونه آنتی باتت رو رد کنه الان .
قربونت لااقل تصاویر آنتی بات رو عوض کن . مثلا آنتی بات عددی بزار . تصاویر رو با اعداد رندوم ۶ رقمه درست کن . اون با فونت شکیل فارسی که یه خورده توی رد کردنش دوستان بات نویس دچار چالش بشن .
پ ن : ما واسه کی داریم اینجا حرف میزنیم . نه مدیر سرور آنلاینه و نه مدیرهای فروم ۴ روزه که آنلاین شدن .سایت رسما روی حالت خودکار داره اجرا میشه
من جدیدا کشف کردم اقایون روی فایرفاکس همزمان 100 تا اکانت باز میکنن و فقط تبارو چنج میکنن ینی حتی زحمت لوگین لاگ اوت هم ندارن ولی به هرحال حرفی که زدم همیشه و بازم میگم هرکی دستی مولتی میکشه داره تایم میذاره و گلد میزنه و به نظر من فرقی با اکانت اصلیش نداره همه میتونن اینکارو بکنن من به این سبک اعتراضی ندارم چون نمیشه جلوشم گرفت اما این که بات برات اکانتو اپ کنه دیگه خیلی سمه اینجوری دیگه زحمت و اعصاب خوردی برای طرف نداره و فقط باید هزینه کنه و بی نهایت مولتی بکشه اینو باس با اپدیت و انتی بات جدید جلوشو گرفت هرچند دیگه دیره بعضی مولتیارو که چک میکردم بجز دیفالت و کپ 2 3 تا فیدر هم زدن اینارو دیگه باتم نتونن بذارن روش مهم نیس کارو در اوردن
ممنونم از نظرات خوب و سازنده بعضی موارد مشکلات فنی بود که چشم حلشون میکنیم. برخی موارد سیاست گذاری در برخوردبا مولتی اکانتی بود به طور مثال محدودیت هم اتحادی و ...
یه صحبت درستی که شد اینه که به خاطر پلیر کمتر نمیشه اینجا قوانین رو مو به مو اجرا کرد و باز مجبوریم قوانین رو به صورت سلیقه ای دژکوبیزه! کنیم.
به طور کلی روشی که فرمودید برای محدود کردن هم اتحادی ها و آزاد گذاشتن غیر هم اتحادی ها شاید کارساز باشه اما از نظر منطقی به نظر درست نمیرسه. در دنیای واقعی ما با کسی هم اتحاد میشیم که همه جوره ساپورتش کنیم ;) حالا شاید دات کام عقلش به راه دیگه ای قد نداده یا شاید واقعا راه دیگه ای نیست (که به نظر هم راهی نیست) اما روش دات کام باز تهش منجر میشه به سلیقه مولتی هانتر. شاید اونجا بچه ها حرف گوش کنن و وقتی مولتی هانتر بن میکنه یا پانیش میزنه خوشحال میشن که مولتی هانتر بهشون توجه کرده اما اینجا اینطوری نیست.
خوب اگه قراره باز مولتی هانتر ما بیاد اکانت خارج از اتحاد که داره پوش میده رو بن کنه میشه همین آش و همین کاسه.
ما قبلا یه کار جالبی کرده بودیم که به خاطر اعتراض کاربرا برش داشتیم. اونم این بود که همونطور که تاپ غارت مشخص میشه تاپ فارم هم مشخص میشد. یعنی اکانت هایی که بیشترین پوش رو دارن میدن هم نمایش داده میشد. اینطوری اگه کسی مولتی میاره بالا فارمش در تیررس سایرین هم قرار میگیره. این ایده اگه آسیب شناسی بشه و مشکلاتش حل بشه، شاید باعث شه همه از مولتی باز ها تشکر کنن که فارم میسازن.
در مورد انتی بات تا سیستم بهینه بشه قطعا یکم صبر و زمان نیاز هست که تشکر میکنم از همراهیتون. همین الان که گزارش کردید تعداد نمایشش برای اکانتی که بات نداره زیاده یه گزارش مفید بود که باعث عملکرد بهتر بات خواهد شد.
سلام دوباره به مدیریت محترم
چند مورد رو در نظر نگرفتین
به خارج از اتحاد ها نمیشه دف داد . این رو در نظر داشته باشید
متحد رو نمیشه رید رفت
در نتیجه مولتی باید بیرون از اتحاد ها باشه
مولتی که بیرون اتحاد ها باشه دیگه مولتی یک شخص خاص نیست . مولتی همه است و فارم همگانی میشه . چون صاحب اکانت مولتی دیگه نمیتونه ازش دفاع کنه .
اکانت مولتی هم نمیتونه دفاع به اتحاد اصلی بده
خیلی خوب به نظرم توی دات کام قضیه رو هندل کردن
نحوه حراجی رو که میشه عوض کرد دیگه . سیلور فروشی نداریم اینجا . اونو جان ما درست کنین .
اگر امکانش رو دارید هم اجناس حراجی رو یه خورده بیشتر کنین . واقعا واسه این تعدا پلیر این اجناس خیلی کم هستش .
پ ن : این مدیر های فرومت کجان آقا امید . چرا تبیلغات رو حذف نمیکنن با اینکه بهشون اعلام میکنم :)
درود
احساس میکنم اینجور مشکلات زیادی برای بازیکنان حرفه ای تر بوجود میاد.
بعدش مولتی که میاد بالا به سایرین در گروه چت یا در بازی پیام داده میشه آقا این اکانت منه کسی نزنه و کل ساید باهم هم تیمی هستن
یا رو پروفایل مینویسه دفساز فلان اکانت ، دیگه دوستای شخص که مولتی رفیقشونو رید نمیدن
ساید مقابل هم نباید بدونه این موضوعاتو
چون همون فیدرای اول بازی ک زیر رید هستن بعد تایم کتیبه از رید خارج میشن و شروع ب دفسازی میکنن برا واندر
بجاش کپای اون اکانت میره زیر رید که تا اونموقع آپ شده
پس تاثیر خاصی نداره این موضوع مخصوصا تو نرمال که ساید بندی وجود داره
شاید تو سرور هزار جوابگو باشه
بعد تو نرمال نون دادن همر و شارژ با جنگ اموز نیاز به کپ داره
ناتار توانایی شارژ و نون دادن همرو نداره
اینجوری فقط ساید مقابل خیلی راحتتر امار کپایی که پوش میده واسه شارژ جنگ اموزو بدست میاره در صورتی که این موضوع باید مخفی بمونه از ساید مقابل
و بدتر از اون چکمه های واندر که میرن زیر رید واندر و پوش میلیونی دارن میدن اخر بازی
و اینجور چکمه های واندر لو میره
از این موضوعات زیاده که میشه بهش اشاره کرد.
همین که بتونید جلوی بات رو بگیرید و اکانت آف بعد یه هفته آپ نشه ، حتی به اذیت کاربران باشه ارزش زیادی داره .
این دوستایی هم که تو بازی دارن رید میدن معلومه بات نبوده و دستی آپ کردن
چون همه میدونن هر کی بات انداخته اکانت مسدود شده و گرنه الان اینهمه پاپ ۲ کف سایدا افتاده میتونستن همرو آپ کنن.
امید جان یه مسئله که باید عرض کنم خدمتتون قدیما نصف جذابیت بازی به بحث های تو فروم بود و حتی از پست های فروم تغییراتی در متا هم دیده میشد الان این جذابیت بدلیل نبود مولتی تو فروم نیست
اون موقع تا جایی که یادم میاد از بازیکنان قدیمی یه تعداد با اکانت های دیگر مدیر فروم بودن ولی کسی خبر نداشت ازشون میومدن هفته به هفته با اکانت های خودشون تجزیه تحلیل میکردن
در صورت امکان از بازیکنان قدیمی به عنوان مدیر فروم چند نفر انتخاب کنید با اکانت های دیگر
مسئله دوم از اینکه چکش تو حراجی رو بالا بردید ممنونیم این عالی شد ولی به شرطی که جنس برای چکش زدن باشه اگه مولتی اکانت ها اثر هنری برای فروش نزارن کلا حراجی خالی میشه لطفاً خودتونو یه تکونی به حراجی بدید
و مسئله آنتی بات که هر روز در موردش پست هست درست کنید به مولا نمیشه بازی کرد
رید خودکار هم برای یک اکانت بدون وی پی اس معنی ندارم خودتون بجای وی پی اس میتونید با دریافت هزینه این رید خودکار رو برای همه فعال بکنید که در صورت نبود بازیکن حداقل یه24 ساعتی اکانت رو سره پا نگه داره
بازیکنانی مثل من که برای مسائل کاری بعضی وقت ها یک روز نیستیم بدون وی پی اس کلا اکانتمون تعطیله خوب این امکان رو فراهم کنید که تا 24 ساعت حداقل رید خودکار بره تا زمانی که دوباره بازیکن آنلاین بشه و این مدت تمدید بشه
این هزینه خیلی کمتر از وی پی اس و دردسر هاش هست برامون
با تشکر محمدرضا اسپارتان
سلام
البته اینکه 100 اکانت همزمان باز ک بخاطر افزونه مولتی اکانت خود فایرفاکسه و ربطی ب بازی نداره شما نصب کنی میتونی انجام بدی اما با تنظیمات جدید دیگه اکانت ها باز نمیمونن و نیازه حتما بعد 15 تا 20 دقیقه لاگین کنی دوباره قدیما تا وقتی ک فایر فاکس نمیبستی باز میموند همه اکانت ها اما الان دیگ اینجوری نیس
با سلام و خسته نباشید
من حرفتون رو اصلا قبول ندارم.
شما اگر مثل .کام یه سیستم سالم ران کنید و مولتی ها رو بن کنید با تشخیص روش هایی که بالا گفتم پلیر های سایتتون افزایش پیدا می کنه و اگر با اسکریپت .کام ران کنید سایت رو منابع هم برای غارت هست از طریق کشتن حیوانات ابادی.
شاید چند تا ادم معلوم الحال بیان اعتراض کنند اما سیستم وقتی تشخیص داده سیستم تشخیص داده و جای بحثی نیست. .کام هم یک سره بن نمیکنه اول پانیش میزنه 15 درصد پاپ دفعه بعدی 40درصد پاپ و دفعه اخر 80درصد پاپ و علنا طرف فارم میشه.
و اگر شناسایی کنه که پوشره و اکانت هویت مستقلی نداره در جا بن نمیکنه
شما 500 تا سرور این مدلی ران کردی و نارضایتی بود یه دونه اون مدلی ران کن و نتیجش رو ببین هم پلیرت بیشتر میشه هم بازی بالانس میشه خود من دارم تو .کام ماهی 5 میلیون گلد میخرم میام اینجا میخرم و دور دوستام بازی میکنم. کلی پلیر قدیمی و جدیدم همینن. اگر چند تا مولتی باز و 400 500 تا اکانت از دست بده سایت همینقدر چه بسا بیشتر هم اضافه میشه. امید جان اسکریپت این سرور مال دوران تیرکمون شاهه و واقعا به تغییر آوردن نژاد های جدید و بالانس سرور از لحاظ تک اکانت پلی دادن نیازه. شما قانون مورال رو برداری همه جشن میگیرن با غارت ابادی در سطح وسیع مثلا 10تا ده ابادی میزنن و با منابعش جشن میگیرن ده زیاد میکنن و شارژ میکنن. در ضمن محدودیت اتک تو .کام 100ک اتکه نه 10ک برای سرورا یه ایکس. به نظرم با یکمم هزینه کردن میتونی نتیجه بهتری بگیری و اکثریت رو راضی نگه داری
با تشکر
سلام
اصلی ترین ضعف سایت مدیریت سایت بود. جای اینکه بازی رو بالانس نگه دارن و به روز باشه تقریبا، میان برامون 4تا گرافیک اضافه میکنند :D
شما میای میگی ایراد سایتت اینه میرن یه چیز دیگه رو درست میکنن که اصلا ربطی به موضوعی که گفته شده نداره .
این سایت پتانسیل اینو داشت که حالا بعد رفتن . ای ار از ایران گزینه اول برای انتخاب باشه.
حرفم که میزنی همیشه میگن مگه ما زورتون کردیم اینجا پلی بدین؟ :D
الان هم بچه های نرمال ناراضی ان قطعا بچه های اسپیدم ناراضی ان
اخرین سرور 1000 که بازی کردیم متوجه شدیم باتو از کار انداختین!
برای سرورایه اسپید شما یا باید مولتی داشته باشی یا واقعا ناتار و ابادی اونقدری منابع بده که بتونی همرتو شارژ کنی.
واقعا بعید میدونم تو اسپید کسی دستی مولتی بکشه.یا باید گلد اپ کنی یا بات باشه کمک کنه.
ناگفته نماند که یه زمانی سرورایه 1000 ناتارش تایمه کتیبه واقعا خوب پوشی میداد و میشد همر شارژ کرد باهاش که اونم برداشتین.
الان ناتار سرور 1000 از سرور 3 کمتر پوش میده :dddd:
خودتون بازی رو بردین سمته مولتی کشیدنو فلان بعد میاید اونم خراب میکنید؟ دیگه حداقل برای سرورایه اسپید مولتی و بات باید ازاد باشه. مثل قبلا باشه که بات کار میکرد.
نهایتا با روش های سنتی مولتی کشیدن بتونی 10 20 تا اکانتو ساپورت کنی ولی حداقل با بات 30 40 تا میتونی بکشی و گلد بزنی رو هر اکانت. الان شما ضرر میکنی یا ما؟؟
یه بار برا همیشه تکلیف سایتتو مشخص کن امید جان.
سرور میزاری میگی بدون محدودیت مولتی لاگین میکنیم میگه ایپی خوردین نمیشه دف فرستاد تا تایم کتیبه.
دیگه وقتی سروری بدون محدودیت برگزار میشه این مسخره بازیا چیه؟؟ یا مسخره تر از اون اضافه کردن اکانتایی که دف فرستادن برای یه اکانت و اومدنشون تو تاپ مدافعین!
این مشکلات واقعا حل نشدنیه؟؟
رول بازی سرور رو برای سرزدن به یه اکانت براتون شرح میدم
ورود به سیستم
آنتی بات
بعد دیدن منابع که قرمز شده
آنتی بات
رفتن به بازار
آنتی بات
تعدیل منابع
آنتی بات
رفتن به قسمت منابع
آنتی بات
باز گردن منابع مثلا گندم
آنتی بات
انداختن یه سطح بالاتر
آنتی بات
رفتن به قسمت ساختمان ها
آنتی بات
نگاه کردن به ساختمان ها و رفتن به سربازخانه
آنتی بات
انداختن یه سطح سربازخانه
آنتی بات
دوباره رفتن به ساختمان
آنتی بات
رفتن به اصطبل
آنتی بات
شارژ سواره
آنتی بات
رفتن به نقشه برا چک و فارم
آنتی بات
انتخاب تارگت یا آبادی
آنتی بات
غنیمت گیری آبادی
آنتی بات
انتخاب لشگر و ارسال
آنتی بات
خسته میشی چند دقیقه صبر میکنی یه قلپ چایی میخوری
آنتی بات
خروج
آنتی بات
سلام به همه دوستان و دشمنان عزیز :)
امید جان اومدید ابروش رو درست کنین چشمش رو هم کور کردید .
فایل پیوست 3364
خوب این چه وعضشه
هرچی رو میخوایم بدیم بالا یا شارژ بزنیم و ... باید کلی بگردیم ببینیم دکمه هاش کجاس
روی هر ۴ تم هم تست کردم . به همین صورته
- - - Updated - - -
راستی
نژاد رومن میتونه ۳ تا ساختمون و منابع رو بده بالا .
حالا مثلا منابع بالا دادن عمارت قهرمان برای سطح ۲۰ نیست و میزاریم توی صف ساخت .
بعدش میریم مثلا بازار رو بدیم بالا .
با یک پیام زیبا مواجه میشیم . کارگران مشغول کار هستن ! . این درصورتی هستش که فقط ما ۲ تا ساختمان گذاشتیم توی صف ساخت که در آینده و در صورت وجود منابع ساخته بشن و عملا کارگران مشغول هیچ کاری نیستن و علاف و بیکار نشستن سر چهار راه وسط دهکده