[QUOTE=Theutates Thunder;15815]من یه دونه پیدا کردم ، یه سرور تست ران شده 25 روز... اصلا پلیر نداره. :D
واقعا ممنونم از جستجویی که کردی . خوشحالم دوستان همیشه در صحنه هستن.:دی
نمایش نسخه قابل چاپ
[QUOTE=Theutates Thunder;15815]من یه دونه پیدا کردم ، یه سرور تست ران شده 25 روز... اصلا پلیر نداره. :D
واقعا ممنونم از جستجویی که کردی . خوشحالم دوستان همیشه در صحنه هستن.:دی
مرسی سجاد جان.
خدارو شکر اکانت TRaMaDoL از همون اول فقط به عشق جنوب غرب زده شد و کم تر استفاده شخصی داشت. کتیبه هم که یونیک معماری گرفتیم که استفاده شخصی نداره. البته الان یه چکمه هم داریم :)
یه مدت نبودم ولی در جریان قضایا هستم. :)
کپ که هیچی کلا هم اگه صفر شیم اکانت به عشق SW میمونه.
مواظب باش این جمله سنگینا رو میگی کمر درد نگیری :)
اکانت Farzin هم رو حذفه
درود بر دلاوران جنوب
واقعا تاسف خوردم بابت این حرکت ک قابل پیش بینی هم بود
و در این حرکت علاوه بر بازی کثیف ضعف لیدری هم دیده شد
ایشالا ک این حرکت ناجوانمردانه رو تیم لیدری جنوب با اقتدار پاسخ میده
دوستان لطفا خونسردی خودتونو حفظ کنید
درسته شایان جان ولی نمی خواستم اینو بگم ولی محمداستیلو مون تو tc2 (سرور دژکوب قدیم نه اینجا) مولتی هانتر بود و رو اک ناتار بازی می کرد سر قضیه فوت پدر(روحش شاد ) مجتبی عزیز (مجتبی گوسفند شجاع ) یه نامه ای زده شده از طرف ممد ما به اک مجتباشون که باعث درگیری بین ممد و علی .......... شد که سر اون قضیه پایم منم مجبورا وسط اومد (بالاخره ممد eSTil هماسیمونه و از بچگی با هم بودیم ) وبا علی درگیر لفظیه دوستانه شدیم برا همین نمی خواستم اسمشو اینجا بیارم .
به قول میثم مرغی
NE نبینم خفتی!!
جالبه دوستان همیشه در صحنه ne سکوت اختیار کردن!!!! باریکلا بر شما دلاور مردان ne! خسته نباشی دلاور!! خدا قوت پهلوان
جای تشکر داره از ممد سکولار که اسم خودشو حفظ کرد با این کار
البته دوس ندارم حذف کنن چون بازی کنارشون لذت بخشه
والا چی بگیم خیلی از بچه ها مثل خیلی ها (حتی شما دوست عزیز :cool:) بعد از مدت هاست میان واسه بازی و آخرین سرورشونم هست منتها چیزی که هست !... حذفه ، فقط حذف ....!
مشکلی که پیش اومده چه بد و چه خوب لا اقل باعث شد شما یکم اطرافیانتون رو بهتر بشناسید
توی هر سروری هم که برید باز این اتفاقات وجود داره و هیچ سروری بی نقص نیست چه بسا که در زمان کتیبه این مسائل دیده شده و حداقل میشه جلوشون رو قبل از زمان واندر بگیرید ،
این مسائل و مشکلات قبلنم مشابهش توی همین سرور پیش اومده و واقعا حرکت ناجوانمردانه ای بوده اما بهتره حالا انتقام رو با پس گیری کتیبه ها بگیریم نه دیوار کردن همر ها یا ، حذف
هرچند بهتر میشد از اول این مسائل و مشکلات نباشه اما چیزی که هست "زمانه" الان هنوز خیلی از سرور مونده و بهترین زمان برای بازسازیه اتحاد هاست
الان گرگ در لباس میش خودشو نشون داده پس بهتره مشکل رو حل کنیم نه صورت مسئله رو پاک ! :rolleyes:
من خودم به شخصه راحت ترم حذف کنم ( رو حذفم موقتا ) به دلیل مشغله هایی که دارم و تا الان فقط بخاطر سایدم موندم منتها همیشه میشه حذف کرد اما اکانت رو همیشه نمیشه برگردوند همرو اگه دیوار کردید نمیشه دوباره راحت ساخت
دوستانی که همرشون رو لانچ کردن یا کلا تصمیم حذف دارند که بسلامت منتها :
بهتره دوستانی که طی یه "جو" قرار گرفتن فعلا صبر کنن تا تصمیم قطعی بشه که بعد پشیمون نشید شاید لیدرتون تصمیمش عوض بشه بهرحال بچه های اس ای هزینه زیاد کردند و ضررش برای جنوب بیشتره
شاید بشه با مذاکره مشکل رو حل کرد
ما که خدا میدونه از اول سرور به هرکی گفتیم آقا فلان کن ، انبارو جابه جا کن ، جانشین کن ، برادر دفاع بفرست و خلاصه اینکه بالای چشمت ابرو هست طرف گفته من رفتم رو حذفم خداحافظ اما ... بیخی چقدر فک زدم ذهنتونو بیش از حد درگیر کردم :D
خداروشکر باز یه بهونه ای واسه حذف پیدا شد بخصوص برای خودم :)
چرا اکانت السا درست موقعی که اتک ما داشت میخورد 30 در 100 پانیش خورد؟؟؟ الان کاملا به نفع اون شد!!! بابا چه وضعیه!!!! مگه میشه قبل نشستن اتکای ما این جور شه!!!
جالبه انقدر نوبه این اکانت که نمیدونه الان به نفعش شده پانیش خورده!!!!
- - - Updated - - -
نوشته از مولتی هانتر روش اتکه!!!!!lol
یعنی هنوط نفهمیده الان به نفعش شده پانیش خورده!!!!! وا ویلا
سلام
فقط الیسا پانیش نخورده
تمامی اکانتهای متخلف دیروز پانیش خوردند
اکانت واگذار شده sw تا پایان سرور مسدود گردید
اکانت ایشون هم طبق قوانین مجازات سرور که مدت هاست کاربران درخواست اجرای اون بر اساس قوانین دات کام رو داشتند مجازات شد
در هنگام اجرای قوانین هم به وضعیت اکانت متخلف از نظر نوع حملات ارسالی یا دریافتی روی دهکده چک نخواهد شد
چون اگر قرار باشه همواره چک کنیم، ممکنه اصلا تا مدت ها نتونیم قانون مجازات اکانت ها رو اعمال کنیم، بخاطر اینکه روی دهکده بازیکن متخلف ممکنه مدام حمله باشه!
در ضمن در کل نگاه کنید نفع این اقدام در جهت جریمه اکانت متخلف ، جدای حملات امروز، در طول مدت برگزاری سرور بیشتر از ضرر موقتی از اتک های امروز شما خواهد بود.
بعله اینم جواب مولتی هانتر. :دی
اینجاست که شاعر میگه:
we weren't in the right place at the right time
درود بر دوستان
ظاهرا بعد از الیسا که30 در صد پانیش خورده
اکانت واندر بیش از90درصد پانیش خورده!
سوالم اینه که آیا نیروهاشون رو هم پانیش زدن یا نه؟
و اکانت ترامادول بد بخت چی میشه؟ کراپ صطح 18 بیاد رو صفر این یک فاجعه هست !
لیدرهای دو ساید مشخص کنن که به چه توافقی رسیدند و همین طور یه شفاف سازی بکنن ببینیم چه برنامه ای برامون بهتر هست حذف یا ادامه یا درگیری یا هرچی
الان منتظریم تکلیف دو کتیبه و همین طور هر دو اکانت و دست های پشت پرده مشخص بشه!
محمدرضا
SpaRtaN
بردیا جان از یک دختر که از هفته 5 بازی تمایلی به بازی کردن نداشت نمیشه انتظاری داشت.
این اولین باری نیست که نووب بازی میبینیم از این شخص.
میبینه نمیتونه بدون فرد مورد نظرش هیچی بشه میزاره رو حذف که آبروش نره.
هر چند به خاطر بازی کثیف و گند کاری که کردن این ننگ روی پیشونی هر 2تاشون نوشته شد و خیلی زود تر از اینا باید این کارو میکردن که بازیه دیگرانو خراب نکنن.
امیدوارم همه اینارو بشناسن.
پ.ن : پلیر خوب که مدال تاپ غارت هفته اول داری با رومن :دی . وقتی روی اکانت یک کتیبه بزرگ یا منحصر هست دیگه نمیتونه یک کتیبه بزرگ یا منحصر از روی زمین جمع کنه .
پ.ن : بیشتر از این آبرو خودتونو نبرید. چیزی نگید خیلی سنگین ترین.
- - - Updated - - -
تازه محمد رضا جان این تنها نیست. اکانت ترامادول 10% پانیش جمعیت خورد.
پانیش نیرو قکر نکنم توی این سرورا داشته باشیم.
وضعیت se معلومه!! se با کل اکانتاش برای از بین بردن اکانتایی که کثیف بازی میکنن از این به بعد بازی میکنه. مثلما ما حذف نمیکنیم و تا پایان هستیم. یا 0 میشیم یا 0 میکنیم
درود بر همه اساتید سرور
اولین پستی هست که اینجا می زارم و فک کنم کلا دومین پستی هست که تو کل این فروم می زارم بیشتر خواننده هستم وترجیح می دم کمتر حرف بزنم بیشتر بهره ببرم تو کل کل ها هم زیاد دخالت نمی کنم اینجا همش حرفه. عمل رو بیشتر دوست دارم سعی می کنم به اساتید تو بازی ثابت کنم کارم رو اگر اینجا حرفی می زنن تحمل می کنم و جواب نمی دم اما تو بازی سعی می کنم تلافی کنم.
شرمنده از تمامی سرور بابت اتفاقات پیش امده من حدود یک هفته هست روی اکانت کمو بیش لوگین می کنم و همر و اکانتم در اختیارساید بود که باید خیلی ازشون تشکر کنم چون همرش نصف شده بود جای تشکر فراوان داره اکانت های من با کراپای سطح 17 که قرار بود دف بزنه برای ساید بهشون داده بودم غارت می کردن اینم قشنگه!! یه چیزایی پیش بینی کرده بودم اما نه به این بدی و همه می دونن از قبل از کتیبه تو کارای لیدری ساید شمال شرق دخالت نمی کنم و کلا در جریان نبودم همچین کار کثیفی قرار انجام بشه
از دوستانم تو این سرور که من و دوست عزیزم سهیل سامورایی رو تو این جریانات سهیم دونستن از اونا هم کامل تشکر رو دارم حتی انقدر ما رو قابل ندونستند که یه زنگ بزنن و بگن همچین چیزی بوده و قضاوت نادرست در مورد ما کردن خواهشا دیگه بهم پی ام نده .
عارف جان سهیل هر هفته میاد پیش من جمعه ها قبل از این که بیاد شمال گفت منو عارف سر این سرور یکم به اختلاف خوردیم ولی رفیق دوران تیروسنگ هستیم :D و می گفت به هیچ وجه حاظر نیستم سایدمون کوچک ترین لطمه ای ببینه برای این کلا کشیدم کنار لازم بشه بر می گردم برای کمک به عارف خواستم بخاطر این که گفته بودن رد پای سهیل تو این قضیه هست بگم بدونی که البته می شناسی اینجور ادمیه ایا؟؟؟ پس بچه ها سایدت رو توجیه کن!!!
اما من با سند و مدرک ثابت می کنم از زمانی که بنده همچین جریانی رو شنیدم اکانت رفته رو حذف که شک این اساتید به ظاهر دوست هم برطرف بشه
فایل پیوست 1041
فایل پیوست 1042
فایل پیوست 1045
اونایی که حساب کتاب بلد هستن تایم در بیارنD
اما در مورد دفاع سایدشمال شرق که دو قسمت هست 150k دست اکانت 9.9.9 و 150k دیگه دست کل ساید که با هم برابری می کنه طبق اخرین اخبارابرومون رو بردید با این دف کشیدنتون:D
تک تک دفاع رو جلوی چشتون پرپر می کنم اساتید NEتا جیگرتون خون بشه البته یه سریش رفته تو ده هایی که اکانت 9.9.9 تو بیابون زده بک کردنش داستان هست با اون اکانتی که دفاع از اون ارسال شده برای 9.9.9 جفت اکانت ها در یه تایم حذف می شن بقیه دف هم با اون همری که برام جا گذاشتید کوبیدم که چیزی از هیچ کدوم باقی نمونه همر اکانت فرزین هم خورد خوردش کردم می کوبم تو دیوار البته کسری تبری ها رو داده تو مختصات 200 خونه sw نمی دونم پیش عارف چی دیده داره اونجا رو می زنه 20k از همر 30 ساعت دیگه بر می گرده با میدون سطح 12 :D کسری قلب منی:D
فایل پیوست 1043
این اساتیدی که این کثیف بازی رو انجام دادن کسایی هستن که گفتن ممد سکولار داره کثیف بازی می کنه می خواد از ساید خودمون کتیبه بزنه ببره تو sw بله رکوردش هم به دستم رسید علی اقا تشکر ویژه تر از شما و این حرف که تو دلم نگه داشتم و بهت چیزی نگفتم تا الان تنها دلیلی بود که اکانت 9.9.9 هیچ کتیبه ای نزد علی اقا این بود که از شورا امدم بیرون و باراهاتو دور همی هاتون گفتید باید ممد رو برگردونیم فقط اون می تونه ساید رو جمع جور نگه داره !
و در اخر بدون شرح
فایل پیوست 1044
همشهری سلام من به خاطر حرفم شرمنده تو هستم
منم زیاد درگیر سرور نمیشم دیگه
چشم بهت هم پیام نمیدم من اشتباه کردم تو هم اشتباه کردی بعد از من :)
خداروشکر عارف مثل من تند خو نیست و صبرش زیاده و دونه دونه کسایی که دست تو این حرکت کثیف داشتن رو به محکمه عدل استدلالی خودش میکشونه :)
پ ن : سجاد تا سرور افغانستان رو معرفی کردی یارو اکانت همه سرور هاشو به بهانه هایی خنده دار حذف کرد بره سرور کشور خودش =))
ولی من موندم اونجا میخواد همر کدوم بدبختی رو بزنه به کپ هم سایدیش اونجا که کلا چهار تا اک بود یه ساپورت یه مولتی هانتر یه تست یدونه اکانتی که ما ساختیم =))
پ ن : باید سرور های خاله بازی اینترنتی هم برا بعضی از دوستان طراحی بشه :)
سلام بچه ها چطورین؟
آقا حقیقتا یه سری مسائلی پیش اومده و یه حرفایی دارین به هم میزنید که من رو خیلی ناراحت کرده.
ببنید دوستان همگی یه دورانی رو صرف بازی کردیم قدیم ندیما. هممون خاطراتی داریم تلخ و شیرین مهم نیست، مهم اینه که رفیقیم با هم
الان اینجا یه فرصت پیش اومده که همه دوباره دور هم جمع بشیم. حیف نیست فرصتی که بعد از چندسال بدست اومده رو به همین راحتی از دست بدیم؟؟
نزدیک به 3 ما ه ونیم وقت گذاشتیم اینجا. تازه داره به جاهای خوبش میرسه بازی. کلی اکانت و پلیر خوب میبینم تو سایدهای دیگه.
چرا میخواین نتبجه این مدت زحمت رو یهو رهاش کنید وبرید؟؟ تازه میخوایم یکم دور هم خوش باشیم. این مدت که همش اکانت بالا کشیدیم و همر ساختیم و آماده شدیم برای جنگیدن. ولی الان یهو ولش کنیم بریم؟!! به همین راحتی؟!!
من کلی رفیق دارم تو همه سایدها.
لیدرکل شمال شرق و بچه هاشون رفیقای قدیمی من هستن. همشون عزیزن
لیدرکل جنوب شرق همشهری و دوست خوبمه
لیدرکل شمال غرب، آرمان دوست خوب منه.
آقایون لیدرها! دوستای خوبم! یادمون نره که اولین هدف لیدر چیه؟؟؟
جوابش رو همه میدونن: دور هم جمع کردن بازیکنا و نگهداشتن اونا دور هم.
بچه ها من خیلی خوشحالم که دوباره داریم دور هم جمع میشیم. از اینکه دوباره کلی از دوستای قدیم رو اینجا میبینم اینقدر خوشحالم که حتی فکرشم نمیکنید! عمری رو ما با هم گذروندیم! شوخی که نیست!!
یه سری مسائل پیش اومده که برطرف میشه. با درایت تیم فنی و مولتی هانتر و بررسی ها انجام شده، متخلفین به مجازاتشون رسیدن. این وسط بیشترین ضرر رو از لحاظ فیزیکی، جنوب غرب کرده.
من اینجا اعلام میکنم بازیکنای من خوب بازی کردن همه تلاششون رو کردن برای انجام بازی با کیفیت و مقصر اصلی این جریان من بودم. بازیکنای من خوب بازی کردن و کارشون حرف نداره . من از همه معذرت میخوام. چه بچه های خودمون چه سایدهای دیگه. نه اکانت ترامادول مقصر بوده نه اکانت واندر نه الیسا نه کس دیگه. مقصر منم! اینقدر به هم دیگه بی احترامی نکنید بچه ها. هر چی میخواین بگین باید به من بگین. ضعف مدیریتی من بود که به دلیل یه مقدار کسالت و بیماری نتونستم این 2 هفته اخیر، درست مدیریت کنم اوضاع رو و از دستم در رفت. پس هر چی بگید برمیگرده به من حق هم دارین بگین. ولی به همدیگه بی احترامی نکنید ها!!
دوستان خوبم، ما اومدیم با هم بازی کنیم. پدر کشتگی که نداریم با هم! همبازی هستیم!
یادتون رفته وقتی بچه بودیم بازی میکردم مدام یار کشی میکردیم؟ فوتبال بازی میکردیم تو کوچه و خیابون، یه روز تو اون تیم بودیم یه روز تو این تیم. یه روز حالمون خوب بود 4 تا گل میزدیم، یه روز نامیزون بودیم 4 تا گل میخوردیم. ولی همیشه تهش دور هم جمع میشدیم و کلی میخندیدیم و خاکی و کثیف میرفتیم خونه ها مون باز فردا دوباره با 4 تا صدای سوت و زنگ در خودنه هممون جمع میشدیم دور هم هم تو کوچه :)
ببین الان که به اون موقع فکر میکنی چقدر شیرینه! ببین دلت لک نمیزنه برای اون موقع ها؟؟ یعنی اصلا حوس نکردی یه بار دیگه بچه شی بری تو همون فاز؟؟دژکوب هم همونه!!
الانم چند سال که بگذره بیفتید تو جریان زندگی،یادتون میاد که دژکوب بازی میکردین و یه رفقایی داشتین و کلی تو سر و کله هم میزدین و خوش بودین دور هم با رفیقاتون.
قدیما میگفتیم: دژکوب، بهانه با هم بودن
قدر با هم بودن رو بدونیم که هیچ کس نمیدونه تا چه موقع هست که با دیگران باشه. کلی از دوستامون بین ما نیستن دیگه. جا داره یادی کنیم از همه دوستان عزیز دژکوبیمون که دیگه بین ما نیستن و فقط یاد و خاطرشون زنده است و همیشه جای خالیشون حس میشه
یادتون که نرفته با چه ذوف و شوقی اومدین بازی کنین؟
فکر نکنید سرورهای دیگه بهتر میشن از اینجا. اینجا رو از دست بدین، دیگه نمیتونید اینجا سرور خوب ببینید. چون خیلی ها دیگه نمیان. من خودمم دیگه نمیام اگه اینجا رو خراب کنید. این همه بازیکن تازه کار و تازه وارد به امید ما دارن بازی میکنن و وقت میزارن و هزینه میکنن. یهو ما ول کنیم بریم؟؟؟ نامردی نیست خداییش؟؟ این همه خرج کردیم و زحمت کشیدیم تا الان، ول کنیم بریم؟
اگه ول کنید برید، در مرحله اول به خودتون خیانت کردین
در مرحله دوم یعنی اینکه اشتباه کردین اومدین اینجا وقت گذاشتین! یعنی وقت گذاشتن واسه رفیقاتون که یکیش هم منم، اشتباه بوده؟؟ :|
اگه بزارین برین به خیلی چیزا پشت میکنید. خودتون میدونید که فقط بازی کردن و اکانت و کتیبه و بزن بزن نیست. خیلی چیزای دیگه هم هست.
حالا 4 روز تو فروم کل کل شد و یه مقدار بحث شد و یه حرفایی زده شد، اینا که دلیل نمیشه سریع بزارین رو حذف و برین!! قدیما هم زیاد بحث میشد ولی کسی حذف نمیکرد تا جایی که من یادمه! اتفاقا برعکس جری تر میشدن بازیکنا که بزنن همه رو صاف کنن! حالا اینجا برعکس شده!!
کتیبه های برده شده رو پس داده بشن. اون اکانت متخلف هم اخراج بشه. اکانت واندر ما هم که تا انتهای سرور بن شد. همه چیز برمیگرده به حالت قبلیش با توجه به اینکه جنوب غرب 1 اکانت رومن خیلی خوبش رو از دست داد نه بهترینش رو. همینطور اکانت ترامادول یه مقدار صدمه دید که در حال ریکاوری هستش. شمال شرق هم چوب ندانم کاری بازیکن الیسا رو خورد و تموم شد.
از دوستان تقاضا دارم از این حرفای تفرقه افکنانه که به جز دلخوری و ناراحتی نتیحه ای نداره، دست بکشن و راه دوستی رو در پیش بگیرن.
بابا ما قدیما 2 تا ساید میزدیم هم دیگه رو. موقع لند شدن میرفتیم یه جا دور هم چت میکردیم و میخندیدیم و کلی حال میکردیم. تهش هم سرور تموم میشه همه اکانت ها با هم پاک میشن و فقط دوستی ها و خاطره ها میمونن ازش.
در پایان از همه دوستان و عزیزان و بازیکنان در همه سایدها دوستانه تقاضا دارم بمونن و بازیشون رو ادامه بدن تا بتونیم این جو رو حفظ کنیم.
اینو نمیدونم کی گفت: دژکوب رو جدی نگیرید ولی جدی بازی کنید.
پ.ن 1: شایان جون دل به دل راه داره :)
پ.ن 2: زاوش جونم لیست دیگه لازم نیست فعلا، باید اول به فکر سرور باشیم
پ.ن 3: دوستان از شایعه درست کردن راجع به تیم فنی و مولتی هانتری دست بردارین. بیاید منطقی باشیم.
پ.ن 4: علی گیرین دستم بهت برسه من میدونم و تو :) علیرضا هم همینطور :)
پ.ن 5: محمدرضا اسپارتان و سیامک فاتب و زاوش و بقیه بچه های جنوب غرب، شما اثبات شده این. پشتم به شما گرمه جوری که انگار به کوه تکیه دادم :)
پ.ن 6: من با سهیل سامورایی یا همون سهیل رپتور هیچ مشکلی ندارم ها! فرافکنی نکنید :) سهیل دوست خوب منه و با محمدشون مدت هاست که داریم با هم بازی میکنیم. جفتشون عشق ان.
همتون رو دوست دارم
عارف
تبریک به اس ای بابت بلن زیبای بچهها و تبریک به ممد بوم بابت چیفش l0l
و متاسفانه تشخیص اشتباه ne بابت زدن فیدر لوسیفر/ باشد که بیندیشید !!!
هر گردی که گردو نیست
یکم توضیح بیشتر لطفا + لینک حملات اگه میشه ممنون ! :|
- - - Updated - - -
الان کل سرور از هم پاشیده و دیر یا زود همه حذف خواهند کرد اما اگه میشد یه راهی باشه سرور به عقب برگرده اکانت واندر حذف بشه تمام مشکلات حل میشد ! :| یعنی اگه مولتی هانتر زحمت میکشید سرور رو به دو یا 3 روز قبل برمیگردوند و بلافاصله اکانت واندر رو بن میکرد ، حالا کتیبه یا بصورت ناتار یا به هرصورتی که هست برداشته میشد ! نظر منفیه دوستان چیه ؟!؟!؟!؟
نمیشه دوسته عزیز ما بر پایه این کار سبک بازی عوض کردیم. اک الیسا رو یه همرشو با دهش چیف کردیم کتیبه چکمش زدیم. اونا هم یه ضررهایی به ما زدن ولی خوش بختاه جدی نبود!! پریدن همری که یه ساعت دیگه بهت میخوره خیلی حال میده که خوشبختانه پرید!
باشد که الیسا رستگار شود
اقا تصحیح کنم که دفی که شدیم همر اکانت واندر بود! اونم پرید خیال سرور راحت دیگه!!! اشتباه در تشخیص هم باعث شد همر 70 کی گرزی اک الیسا در حالی که فیدر مارو زده بود در راه برگشت چیف بشه و به دیار باقی بره. باشد که رستگار شوند!
سلام امیر جان . بله انگار واقعا به وطن خودشون برگشتن بعضی از دوستان.
به بچه های Se تبریک میگم بابت پلن زیبایی که زدن و چیف همر. به محمد بمب هم تبریک میگم.آخر به آرزوش رسید.
و اما در آخر از دوستان میخوام از حذف بردارن به بازی ادامه بدن.
امید وارم کسایی که بازیو خراب کردن به اشتباه خودشون پی ببرن.
پ.ن : امیر آشنا داشتیم پاسپورت یک نفرو باطل کردیم میگن برگشته کشورش.
پ.ن : میگن یکی تو سرور افغانستان درخواست مولتی هانتری کرده :دی
- - - Updated - - -
یعنی واقعا طرف 70کی گرزی ساخته بود که یدونه فیدر بزنه ؟
یعنی کل شب روز 2 نفر که پلی میدادن نتیجش شد 1دونه فیدر ؟ :دی
واقعا استعداد های خوبی داریم توی ایران :دی.
دوتا همر رو من لانچ شد از الیسا یکی به نان کپ خورد که 50 کی گرزی بود یکی به فیدر خورد که 70 کی گرزی بود!!!! نمیدونم چرا فکر کردن هرچی ده 1 هست تو بازی باید نان کپ باشه!!!
در آخر از آقا امید میخوام
که تمام کسانی که باعث بازی کثیف میشن و یک سرور به گند میکشن بن کنه .
اگر بتونن سیستمی طراحی کنن که از نظر سخت افزاری بن بشن خیلی خوب میشه.
شاید خیلی درخواست زیادی داشته باشم اما اینجوری دیگه با آبروی بقیه پلیر های اون سرور بازی نمیشه .
ممنون
درود
تبرریک میگم به بچـه های جنوب شرق بابت حرکت خوبشون و اون اکانتی که کری میخوند توی فروم هم فقط یه جملـه دارم براش
هربیشـه گمان مبر که خالیست شاید که پلنگ خفتـه باشـد.
سربلند، پیــروز ودنباله دار باشید.
پی نوشت: هر کی حذف کنه بره واقعا نشانه ترسشه و این که بازی بلد نیست و تا حالا قپی بوده.
پی نوشت2:از مدیریت کل سرور همم تشکر ویژه دارم که به سرعت عوامل آلودگی سرور رو قلع و قمع کردن باشد که درس عبرتی گردد برای دیگران.
پی نوشت 3: تشکر ویژه تر از مدیریت کل سرور ها که با تصویب قوانین پیشگیرانه هرگونه بهانه ای رو برای فرار از سرور به بهانه خرید و فروش وامثالهم گرفتند.
پی نوشت 4: از عارف عزیز هم بابت پست زیباش تشکر میکنم و پیرو صحبت ایشون میگم که برد و باخت بهانس برای دور هم بودن پس به جای حذف بشینید خیلی حرفه ای بازی رو ادامه بدید. سرور نرمال فرسایشی هست کمی صبوری نیاز داره.
جا داره از کمک فکری که شایان تو این اتکم داد تشکر کنم. ایدها و پلنهای اون خیلی کمک کرد به این چیف
درود بر تمامی اعضای شمال شرق
نمی دونم الان اینجا جای تشکر داره یا واژه دیگه ای باید نوشت
اول ممنونم از همه کسانی به حرف ما گوش دادن و امدن همراه ما این سروراینجا خیلی اذیتشون کردم به نوعی پاچه همه رو تو این سرور گرفتیم:D شرمنده روی همشون هستم اما اسم و رسم یه چیزی هست که می مونه درسته بنده از لیدری ساید کنار کشیدم اما هنوز یه سری اساتید بویژه بچه های sw می گن شما لیدر بودی و از ما توقا دارن زنگ می زنن می گن تو که لیدر سایدی تو که حرفت تو ساید زمین نمی افته تو چرا?? پس با امدن اسم بنده از پروفایل اتحاد ها هم کار به جایی نرسیده نمی دونم الان باید ازشون گله کنم یا تشکر کنم که هنوز تو ne فقط به ما اعتماد داشتن تنها راهی که بنده می تونستم ثابت کنم کاره ای نبودم و در جریان نبودم این کار بود .
دوم خواهش می کنم به عذابی که دارم می کشم اضافه نکنید کسی رو تو اتحاد نمیارم نامه نزنید و راضی نیستم هیچ کسی حذف کنه منتاها بعضی از اساتید که این کار کثیف رو انجام دادن منتظر عکس العمل ما هستن پس ما حذف می کنیم اونا هم برن شما بمونید و به سرور ادامه بدید واقعا دیگه سرور به این شلوغی با این پلیر های بزرگ گیر نمیارید این دور همیه خیلی حیفه که مادیگه از این فیض بهرمند نمی شیم .
سوم عارف جان شرمنده شما هستیم از بابت نامه نگاری هات ممنون نمی دونم اینا دومبشون به دم من بسته هست چیه افتادن دنبال ما با رفتن ما همه چیز بهتره می شه که بدتر نمی شه من اینجا از همشون خواهش کردم که بمونن دیگه جواب کسی رو هم نمی دم اگر هنوزم ما رو به عنوان لیدر خودشون قبول داشته باشن حرف ما رو زمین نمی اندازن .
فقط خون دلی که من برای جمع کردن اینا وبا کمک بچه ها خوردم می سوزونه منو که عاقبت دو تا بی جنبه خرابش کردن
فایل پیوست 1050
که بازم اشتباه از خودم بود که کسایی که هیچ کی قبول نداشت رو گذاشتم در راس کار
ممد رضا اسپارتان تو بگو خدایی پلانی که تو ts11 داده بودم عاقبتش اینجوری شد خدایی؟؟؟
فایل پیوست 1051
اشتباه کردم اصلا پروفایلی که اونجا نوشته بودم رو اینجا هم اوردم :(
بالا غیرتا" حذف نکنید!!! کلی پلن داشتیم ما!!!! این سرور نباید این جور تمام شه دوستان!! انشالاه که حذف نمیکنید و مارو خوشحال میکنید
سلام
ممد سکولار عزیز یا شاید اینطوری بگم داداش عزیز چون برام نزدیک تر از داداشی!
تو سرور11 هرچی هم بود بازم پشت هم وایسادیم و یه اتحاد که بالای30هزار دلار فقط یک بازیکنش خرج کرده بود رو داغون کردیم
چه برسه به کل اتحادشون که وویس هاشون رو ریکورد کردم الانم دارم که چطور از ساید های دیگه از اکانت گرفته تا کتیبه میخرن و یا حتی پیشنهاد میدن در برابر 2تا کتیبه منحصر و 3میلیون پول اکانت ما و شمارو صفر کنن!
خوب بیشتر از سرور11 کثیف بازی نشده و جا برای خیلی کار ها هست درسته احتمالا همرت رو زدی ولی اکانت بیده وحشی در بست در اختیار شماست
میتونیم با تمام وجود کمک کنیم تا برگردی کنارمون
تنها چیزی که میتونم بگم یه خواهش هست که از رو حذف برداری و کنار بچه های شمال شرق بازی رو ادامه بدی چون تنها شما نیستین خیلی بازیکنان خوبی مستحق داشتن حریف قدر و پلنری خوب اند که بازی براشون لذت داشته باشه مثل نوید رشتی کسری و دیگه اسم نمیبرم چون لیستش زیاده
امیدوارم چه شما و چه بازیکنان دیگه از حذف منصرف بشین و بین لیدرها یه توافقی ورت بگیره برای اتش بس موقت بین همه ساید ها تا بتونیم ریکاوری کامل بکنیم بعد از اون پلن هارو شروع کنیم که این خوب خواهد بود
با تشکر
محمدرضا
SpaRtaN
مهدی جان کاری که قرار بود یکم دیر تر انجام بشه یا شاید مثلا ما با sw متا می کردیم شما رو میزدیم و در اخر neو sw می زدن سرو کله هم یکم زود تر و بدون تلفات کم تر اتفاق افتاده که نوش جون sw باشه راحت تر کارش رو انجام می ده متای جنوب در هر صورت پایدار نمی موند امدیم و شما کل سرور رو زدید جدی فک کردی می شه با هم برای یه واندر کار کرد اصلا نمی گنجه حاجی:D برای شما شاید ولی پلانی که من دیدم توش نمی جنگید کسی که قرار واندر این سرور رو 100 کنه از ساید دیگه ای کمک بگیره
با شرایط پیش امده متا رو به هم بزنید و سرور رو مهیجش کنید عزیزان تا دوستانی که این همه وقت و هزینه کردن لذتی ببرن یا اگه دوست ندارید اقا مهدی نمی دم می خواید گل و بل بل همین جوری همر بکشید اخر سرور هم یه عکس یادگاری بندازید از همرهای ترشی شدتون
محمد مگ شما که اونجایی براشون تعریف کن جریان کل کل ها و ترشی هایی که تو اخرین 3x دات کامی که بازی کردیم افتاد
باشد که پشیمان شوندD
- - - Updated - - -
امیدوارم چه شما و چه بازیکنان دیگه از حذف منصرف بشین و بین لیدرها یه توافقی ورت بگیره برای اتش بس موقت بین همه ساید ها تا بتونیم ریکاوری کامل بکنیم بعد از اون پلن هارو شروع کنیم که این خوب خواهد بود
با تشکر
محمدرضا
SpaRtaN[/QUOTE]
احتمال زیاد هم توافقی صورت خواهد گرفت چون بعضی از اساتید امدن و این بار رو به دوش خودشون گرفتن همونایی که قرار بود با se متا کنن و فقط در صورتی می رفتن برای صحبت که توتال ساید بزارمشون
خب تبریک می گم به ارزوتون رسیدید:D
اخه نمی دونم رو چه حسابی با رای چه کسانی من 24 ساعت نیست از اتحاد رفتم بیرون چجور اینقدر زود بین پلیر های باقی مونده رای گیری انجام شده؟؟؟
چجوری اخه یارو از اینجا به اینجا رسیده به تصاویر مشخص شده دقت کنید
بدون شرح
فایل پیوست 1052
ممد من به خودتم گفتم نظرمو راجع به این اک ماریبورو!!!! کی هست اصلا"؟؟؟؟؟ دوس دارم بمونی یه ماهم نپ میبندیم. اونجوری همه ریکاوری میکنن خوبه؟؟ فقط نرید بابا
مهدی داداش شما ثابت شده هستی واقعا بنده شرمنده از روی شما و عارف هستم از نظر ما شما ne رو جمع کنید توافقی کتیبه ها رو بردارید به صلاح دید یا اصلا هر کی هر کتیبه ای رو زودتر زد :d که بدون تلفات کتیبه ها جمع می شه وبعدا می مونه ساید nw که تو این مدت که رو ne همراتون در حال رفت و امد هست یه فرصتی دارن هر چی می خوان زور بزنن و اینجا یکم کار مهیج می شه با زدن nw و پلان های مشترک زیبا بعدا دو ساید مهاجم کمی ریکاوری می کنن و خودشون رو اماده می کنن برای واندر که اینجا متا بر هم زده میشه و هر سایدی بیشتر کشاورزی کرده باشه نتیجه بهتر می گیره:d
مهدی زودتر این کتیبه ها جمع کن بچه هاتون کمبود کتیبه دارن بابا هی همه می گن کتیبه کتیبه:d
والا ممد شما واستین حذف نکنیم قول میدم هر کیو تو ne بخوای برات 0کنیم تا راحت به بازیت برسی!!! شما که کاری نکردید حذف کنید!!! دوستان یه کاری کردن فدا سر شما!!! شماها برید بازی لوس میشه!!!! والا میگم شما برید ne اگه جنوب بخواد تو کمتر از یه هفته جمع میشه! این که نشد بازی!!
درود
ما برای هیجان بازی از شما خواهش میکنیم بمونی,نیازی به حذف نیست برادران
بازی رو برای خودتون تموم و برای ما سیمس نکنین
۴ماهه وقت گذاشتیم هزینه کردیم,برنامه ریختیم,پلن کشیدیم روکاغذ,مجوز از شهرداری گرفتیم,استانداری رفتیم,فضای بالای خونه رو خریدیم خخخخخ
نرین عزیزم,به قول مهدی جان ۱ ماه به گربه های محله ی شمال هم نگاه نمیکنیم ,چه برسه به واحه,ناتار, بازیکن,کتیبه,هیچ,اصلا به پروفایلاتونم نگاه نمیکنیم
ما ینی جنوب باید از این ماجرا ناراحت باشیم که گذشتیم,شمام که دخالتی توی این موضوع نداشتین,پس موضوع حله
برگردین به بازی
عارف جان دوست دارم,از خاننده ها تقاضا دارم اگه قصد رفتن از سرور رو دارین حذف رو کنسل کنین
باور کنین برای گرفتن جواب بله از همسرم اینقد خواهش نکردم
مهدی جان تو ne مشکلی نیست علی گرین عضو ساده ساید بود از ما درخواست کرد و از اصلاحات حامد بود که اوردش تو شورا بعدا وقتی حامد به دلیل مشکلات فراوان خانوادگی که در جریانش هستی قرار گرفت گفت ممد بشو توتال گفتم حاجی می شه مثل جریان حضرت علی و معاویه و اساتید میان می گن رو چه حسابی و اینا خلافت رو موروسی کردن و از این حرفا که می دونی کدوم اک :d بنده گفتم تنها گزینه ای که تو شورا می مونه علی گرین هست بزارش بالا هماهنگی ها و کارا رو خودمون انجام می دیم بعدا وقتی حامد گفت من نمی رسم دیگه و اکانت رو واگزار کرد من دلسرد شدم و دیگه پلن ساید رو پیگیری نکردم چون داشتم بالای ne به تنهایی به 5 تا اکانت شهرک تاسیس می کردم و می خواستم مسکن مهر بدم به کسانی که کتیبه مرتاض یونیک و چکمه بزرگ رو بردن لب مرز که باید این هفته تحویل داده می شد کلید ها من نیومدم و پرژه تکمیل نشد :d
و تو این فرصت توتال عزیز ساید به نظرش رسید که فرصت رو غنیمت بشماره و یه جووی ایجاد کنه :d
در هر صورت بازم ممنون من تصمیمم رو گرفتم
نبووووووووووووووووود کمتر از 48 ساعت تا ازادی:d
- - - Updated - - -
شما هم بخاطر هیجان بازی خواهشا از ما خواهش نکن بزار حذف بشه منت رو سر بنده نزار عزیزم
روتم بزار جای دیگه بزن لازمت می شه
واقعا یکی از عوامل فروپاشی شمال شرق رو دیشب شناختیم :)
فایل پیوست 1060
اسمش یادم رفت :)
ببین چی نوشته بعد میگه من 38 سالمه و .... :)
دوست عزیز، آقاd محترم، دلبندd که از سال 75 onlain بازی میکنی ولی تا حالا اسپل کلمه انگلیسی Online رو یاد نگرفتی، من با کسی پدر کشتگی ندارم که. اومدم بازی کنم. شما هم اومدی بازی کنی. بازی کن! نمیدونم از این حرفایی که میزنی و همه چیز رو بهم مربوط میکنی و همه رو مقصر میکنی که خودت و دوستانت رو بی گناه نشون بدی، چه قصدی داری! ولی قصدت هر هست بهش نمیرسی :)
ساید شما کثافت کاری کرده، حالا طلب کار هم هستی! خیلی جالبه که کم هم نمیارین و سفت هم میزنی
عزیز دل سال 75 که شما آنلاین بازی میکردی تکنولوژی دنبا در چه سطح بود؟! بازی آنلاین کجا بود؟!!
میتونم ازت سوال بپرسم راجع بهش؟ ببینیم راست میگی یا نه؟ اصلا شما بگو اون زمان با چه مرورگری نت گردی میکردی؟ چه بازی آنلاینی رو بازی میکردی؟ اسمش رو بزار تا بریم بخونیم و اطلاعاتمون زیاد بشه :) به شرطی که اسپل انگلیسیش رو درست بنویسی که بتونیم پیداش کنیم.
من و شما 1 فرق اساسی داریم. من سیاست دارم و لیدری بلدم، شما سیاست نداری و در حد همون بازیکن موندی. اونم به دلیل نبود بازیکنای درست اومدی بالا. یه فردی مثل شما تو ساید من بود خودم همون اول میزدمش بره جای دیگه onlain بازی کنه که هم سطح بازیش باشه :) از حرف زدنت معلومه چیکاره ای.
طرف تو گارنا اومده میگه من 200 کیلو دف دارم :) اگه مردین تک به تک بیاین ببینیم کی از دف من رد میشه :)
خوب همین جمله بالا نشون میده از سال 75 که داری onlain بازی میکنی، متوجه نشدی دژکوب بازی گروهیه نه تک نفره.
تشریف ببر جاهایی که بازی های تک نفره انجام میدن، کل کل کن برو onlain باهاشون بازی کن و بزن بترکونشون اگه میتونی.
هر وقت یاد گرفتی دژکوب بازی تیمی هستش بیا صحبت کنیم
ضمنا sebil هم اشتباهه، برو ببین چیه بعدش بنویس. دیگه زحمت 3 تا کلیک کردن که به خودت بده پدر جان:)
بعدی:
طرف میگه بازی کثیف انجام دادیم ولی حاضر نمیشه کتیبه رو پس بده! میگه اینجوری پس بدم ناجوره!
والا تکلیفت رو با خودت معلوم کن داداشی، یا می دونستی داری چیکار میکنی یا نمیدونستی! ما میگیم راست میگی و نمیدونستی
الان میدونی دیگه! چرا خالی نمیکنی کتیبه امون رو ببریم؟ شما که ادعای رفاقت میکنی با ما، اینجوری نباید رفتار کنی دیگه.
ببین یاشار جان تحت تاثیر حرفای افرادی مثل همین آقای onlain باز قرار نگیر. کلاه ات رو قاضی کن. ببین چی میگه وجدانت.
من نه کتیبه برام مهمه نه مسائل دیگه
حالا یه چیزی بگم کل شمال شرق بسوزه؟؟ :)
کتیبه رو عمدا گذاشتم رو اکانت wonder بمونه
یادتونه قبلا گفتم بخوام میتونم کاری کنم همتون با هم برین رو حذف؟ حالا رفتین ;)
باشد که رستگار شویم همه با هم
پیروز و دنباله دار باشید
پ.ن : شایان عزیز دلی. 1 دونه ای
سلام . ببین حاجی آدمی میزاره رو حذف که تا الان هیچ کاری نکرده باشه برای اینکه آبروش نره میزاره میره.
شما هم کم تقصیر نداری . از لاگین کردن روی اکانت های جنوب غرب و غیره . حالا هم هیچ کس ازت نمیخواد بمونی .
خواستی بمون بزنیم صفرت کنیم بخندیم نخواستیم راه باز جاده دراز .
از اول شما دنبال بهونه بودی بری. الانم میتونی بری .
پ.ن : وقتی یه چیزی مینویسید اول ببینید طرف مقابلتون چه منظوری داره .
پ.ن : اون کی بود که توی پروفایلش نوشته بود شیر زن سرور ؟؟؟ :دی حالا داره حذف میکنه آبروش نره :دی آره ما هم باور کردیم شما دست نداشتی .
با سلام به عارف گل!
این سرور بیشتر تماشاچی بودم
اما یه چیزی برام جالبه
دوستان شمال شرق اومدن یکی از بهترین اکانت های جنوب رو هک کردن! چکمه رو هم با تک هیرو بردن!
الان هم کتیبه رو پس نمیدن
بعد الان دو قرت و نیمشونم باقیه:|
حالا من کار ندارم کار یه دختر بچه 15 16 ساله بوده...
ولی این پروفایل نویسی و این چیزا دیگه برای چیه:|
اقا پول داریم خرج میکنیم همون جریان گربه و گوشته...
یعنی شما پول داشتی خرج نمیکردی؟
پ.ن اقا چرا هر سرور میریم همه حذف میکنن؟:|
پ.ن کسی از ارش خبر داره؟
پ.ن مگه سرورا افغانستان بد بود که اومدن اینجا؟ |:
سلام بر عارف عزیز :
عارف جان این آقا از اول سرور توی شمال شرق قصد تفرقه انداختن داشت .
کمی از سرور که گذشته بود همونجور که دوستان مشاهده کرده بودن اتحاد جداگانه زد و با عده ای از دوستان مثل KATANIA eelliissaa و... جمع شدن.
با کمی پرسوجو از دوستان شمال شرق اینجوری جواب دادن . این آقا عشق لیدری داشته . دیگه شما خودت تا تهشوو بخون.
از بعضی افراد توی اتحاد جدیدش هم سوال میکردم میگفت اونقد بهمون گیر داد تا اومدیم توی اتحادش .
تمام این مکالمات توی پی وی های گارنا مدرک هست .
پ.ن : میگن آدم از آفتابه آب بخوره ولی جلو بقیه اینجور ضایع نشه :دی
پ.ن : بچه خوشگل جنوب غرب کیه ؟ :دی
- - - Updated - - -
آقا علی این سرورای افغانستان به شما هم سرایت کرده :دی
والا سرور بدی نبوده .
پ:ن طرف اومده اینجا که بگه :
الکی مثلا من ایرانیم .
ولی نمیدونه افغانیه که :دی