2روز اینجا نبودم جناب پلنررررر 650 تشریف آوردن : )) ببین، به من بگن 11 کی گلد بده هلسیکر رو بهت بدیم نمیدم بهشون چون ارزش نداره، اگه میگفتی یه پک 100 تایی شاید میدادم، این جوسازی ها رو وقتی باید میکردی که همر power of mind نمیرفت WW کیلین کنه، اون عدد تو تاپ هجوم سند خیالبافی های تو هست.
فایل پیوست 1709
در مورد اکانت تروریست هم اومدی نطق کردی و سند سازی کردی، اگه 1% هم تو راست بگی، ببین باز خوبه ما شرف داریم اگه اکانت دستمون بیفته، فقط دفاعشو میفرستیم برای خودمون، نه مثل تو که اکانت علی 2113 افتاد دستت اومدی دفاعشو بک کردی بعد پشت سرش از اکانت لیدری (!!!) ویو لانچ کردی روش و اینسرت شدی !! ببین چقدر طرف باید توب باشه ! دهکده بزنی بغلش، پسووردشو بزنه بیاد دفاعارو بک بده بازم نتونه صفرش کنه !!!
اون موقع یادته نامه دادی و گفتی همینی که هست ؟؟ بعد تو اومدی از بازی کثیف و شرافت حرف میزنی ؟؟؟ : )))
پ.ن: ینی اگه ما الان واندر نمیگفرتیم کی به SW و NE یاد میداد الان باید واندر بگیرن ؟؟؟ : )) تقلید تا چه حد آخه : )) کلا طرف نشسته ببینه SE چیکار کرد بعد ....
پ.ن: قابل توجه اون بابایی که عکس آواتارش هم مثل همرش فتوشاپه ، وقتی گفتم سطح فکرش برام جالبه با نامه ای که زده بعد اومد حاشا کرد، حالا سندش:
(ویرایش توسط MOD UnderTakerl )
اول سرور دیدی طرف نوبه نامه میده بیا برای من دفاع بساز اگر نه من میزنمَت ؟! این حکایت این بابا هست. جنبه فروم اومدن نداری نیا خب عزیزم.