-

نوشته اصلی توسط
به توچه
تا دیروز که روی تمام اکانتاتون لاگین داشتنو پلنای شما رو میفهمیدنو دیوارتون میکردن نباید افتخار میکردن به خودشون
از امروزم که شماها گذاشتید رو حذفو کسی رو اکانتا بازی نمیکنه داره به قولی خود زنی میکنه بازم افتخار نکنه
شما بیا از کارایی که تو این سرور کردی حرف بزنو بهش افتخار کن ما سراپا گوشیم
شوووووووووووووول بیا اون موقع که اوووج سرور بود شما کجا بودی که کپ مبهم را اکانت من کراپ لاک کرد کجا بودی که همر 150 کیلو گرزی god kill m3 را صفر کرد که علی کینگ اس ای در اومده میگه مهدی مورچه داشت با ما گولی بازی میکرد که خود بنیتو اومد و گفت مقصر لیدر اس ای بوده به این چیزا افتخار کنید نه به کپ زدن اکانت های مولتی رنک 200
-
فکر کنم فشار زیاد بوده
فشار خونت افتاده
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
ماشالله اینقد شما ها افتخار دارید که تعریف کردنشون به نشستن نمیرسه همون سرپایی حل میشه زودی به اخر میرسه حالا اگه میخواستی از پلنای اس ای بگی اره اون موقع دیگه حتی کار به دراز کشیدن هم میرسید
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
به توچه
ماشالله اینقد شما ها افتخار دارید که تعریف کردنشون به نشستن نمیرسه همون سرپایی حل میشه زودی به اخر میرسه حالا اگه میخواستی از پلنای اس ای بگی اره اون موقع دیگه حتی کار به دراز کشیدن هم میرسید
اصن پلنی نزدین جز کراپ لاک کردن 3 تا مولتی و دف ریختن تو مولتی های همر های اس ای و ان ای پس تو که در جریان نیستی بگیر بخواب تازه اینا که برات گفتم افتخار نبود چند تا شیرین کاری بود
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 0 پسندیدن, 2 نپسندیدن
-
اها پلنای شما پلن بود من معذرت میخوام نمیدونستم معنی پلن ینی با کله رفتن تو دیوار شما درست میگی دوست عزیز
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
خوب داداش گلم مگه من گفتم بزارید رو دلیت ؟
ما که ارزومون اینه بمونید و این همه وقت و پولی که خرج شده به ثمر بشینه.
مشکل نداره این سرور هم اگه قسمت نشد سرور بعد هر جا بگید در خدمتیم.
-
محبوبیت کاربر - 8 تشکر, 9 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
RESPECT
اصن پلنی نزدین جز کراپ لاک کردن 3 تا مولتی و دف ریختن تو مولتی های همر های اس ای و ان ای پس تو که در جریان نیستی بگیر بخواب تازه اینا که برات گفتم افتخار نبود چند تا شیرین کاری بود
داداش گل roja مولتی بود ؟؟؟ shaniz همرش سبز چیف شد مولتی بود ؟؟؟ یا مستر بلک هند که همرش چیف شد اینا همه مولتی هستن؟؟؟
بابا دمه مولتی هاتون گرم.
-
محبوبیت کاربر - 9 تشکر, 9 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
َAli_KinG_sE
داداش گل roja مولتی بود ؟؟؟ shaniz همرش سبز چیف شد مولتی بود ؟؟؟ یا مستر بلک هند که همرش چیف شد اینا همه مولتی هستن؟؟؟
بابا دمه مولتی هاتون گرم.
علی اقا من در مورد shaniz - roja- black hand حرفی نزدم این 3 اکانت که شما میگین همگی حذف میکنن دلیلی نداشت پلن بزنید منظور من اکانت های coc - salar123 - s300 بود من تا حالا خودم اکانت نداشتم توی هیچ سروری در مورد لیدری و پلن های شما هم زیاد شنیدم تصور دیگه ای در مورد شما داشتم احترام زیادی واسه شما قائل هستم حتی دوست داشتم این سرور کنار شما بازی کنم اما وقتی پست هاتون را توی فروم دنبال کردم واقعا نظرم عوض شد
-
-
محبوبیت کاربر - 11 تشکر, 10 پسندیدن, 0 نپسندیدن
اطلاعاتی وارد نشده,
rostam,
ali 2113,
َAli_KinG_sE,
fereidoon,
I M P E R I A L,
God kill m3,
lucifer,
به توچه,
P . O . M . S,
V A H ! D تشکر نمود
-
اول سلام میکنم و خسته نباشید میگم به همه دوستان و رقبای محترم
تصمیمیی که مبنی بر حذف گرفته شد رو من بالشخصه باهاش مخالف بودم چون حرف و حدیث توش زیاد داره ولی وقتی 80 درصد یه تیم به هر دلیلی علاقه ای به ادامه بازی ندارن عملا با 7 الی 8 تا اکانت امکان ادامه بازی نیست
قضیه حذف هم هیچ ارتباطی به جنوب شرق نداره اینکه جنوب شرق اکانت خرید ، رمز جانشینی داشت و ... همه و همه راه حل برای مقابله داشت
ولی اینکه به دلایل فنی و خارج از داخل بازی یه متا متضرر میشه که شامل بک خوردن همرهای دوستان در جنوب شرق میشه و اینکه تضمینی وجود نداره که این مساله چه به سود جنوب شرق یا حتی به سود متای ما تکرار نشه خیلی از دوستان رو دلسرد کرده
تبریک میگم به دوستان جنوب شرق بابت پلنی که دیشب رو اکانت روجا زدن باز دمشون گرم که رو کپ اومدن فقط نه ده های همر 1 و 5 و 2
اینکه ما رو حذف هستیم بالشخصه تا لحظه حذف باید مواظب اکانتهامون بودیم که حس و حالش رو نداشتیم ولی دلیلی نمیشه که پلن های موفق جنوب شرق رو ضعیف جلوه بدیم جای تبریک هم داره و خسته نباشید
اصولا نمیدونم چه حکمتی هست که هر سروری که با شور و شوق زیاد شروع میشه و بازی یک طرفه نیست مثل سرور c1 ، سرور d3 ، g1 ، و این سرور این مساله پیش میاد
اگه کدورتی هم پیش اومد برای دوستان از نظر من کل کل داخل بازی بود و شخصیت همه دوستان برام بیرون بازی محترم هست
اگه هرکدوم از دوستان تو شمال شرق تمایل به بازی داشتن داخل بازی نامه بدن اکانتها رو بگیرن
باز جهت جذاب شدن بازی اگه شمال غرب قصد بازی داشته باشه از طرف اکانت من واندرهای شمال غرب کلین میشه که بازی یک طرفه نباشه و تا حدودی جذاب بشه
یه عذرخواهی بزرگ به همه دوستانی که در شمال شرق به خاطر من زحمت کشیدند و از تایم عیدشون زدن
یه عذرخواهی از دوستان جنوب شرق که با این حرکت ما بازی براشون از جذابیت میافته
مورد بعدی یه نصیحت دوستانه علی جان برو به زندگی واقعیت برس که مصیبت هایی که بعد از سرور c3 داشتی برات اینجا تکرار نشه
شاد باشید و همگی خوش
-
محبوبیت کاربر - 7 تشکر, 7 پسندیدن, 0 نپسندیدن