صفحه 7 از 10 نخستنخست ... 56789 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 70 , از مجموع 113

موضوع: پیشنهادات و انتقادات درباره فروم

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام
    لطف کنین اینجارو باز کنین
    بحث و گفتگو پیرامون سرور تورنمنت Final25.a
    مردم لینک هاشونو بزارن مردیم از فضولی :دی
    صد سال ره مسجد و میخانه بگیری
    عمرت به
    هدر رفته اگر دست نگیری
    بشنو از پیر خرابات تو این پند
    هر دست که دادی به همان دست بگیری
    شیخ بهایی

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

در تایید حرف های مدیر خوبمون : شما حق ندارید مثلا جرم یا صفت زشتی رو به کسی نسبت بدهید و برای فرار از مجازات بگوید البته شک دارم.
    اینکه یه نفر ادعا کنه گوشی ضد آب هست یه مزیت برای گوشی هست. که توسط مدعی (فروشنده) باید ثابت بشه. اما اگه شما به فروشنده بگید دزد و البته بگید تردید دارید، یه تهمته که باید توسط شما ثابت بشه نه فروشنده گوشی! چه یقین داشته باشید چه شک!
    شک داشتن دلیل خوبی برای ابراز تهمت/ناسزا و ... نیست. مثل این جمله که انسانی به انسان دیگر بگوید : «شک دارم که انسان باشی». از نظر بار منفی فرقی با «تو انسان نیستی» ندارد.
    این بحث همینجا تمومه لطفا در صورتی که تردیدی در کلام باقی ماند در پیام خصوصی به من اعلام کنید تا توضیح بدم و از ادامه این بحث در اینجا خودداری کنید.

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

آقا وسط بحثتون
    شما که دارید این محدودیت مهمان ها رو کم میکنید
    در حال انجام نمایان کردن تعداد کاربران موجود در هر تاپیک هستید
    لطفا اینو رو هم درست کنید وقتیکه یک پست نقل قول می شود به کاربر نقل قول شده اطلاع بدهد
    ممنون از ادمین عزیز که شبانه روز در حال برطرف کردن ایرادات فروم است
    خدا خیرشون بدهد
    آهان اینم یادم اومد
    لطفا وقتی اسم اکانت به صورت لینک در پست اعلام می شود مثل BariSH_N به آقای BariSH_N در حهت اطلاعشون اعلام بدارند که آقا یکی توی یک تاپیک در پست شما رو صدا کرده لطفا بیایید و ببینید که چی پشت سرتون گفتند.
    راستی خدا خیر ادمین زحمت کش فروم رو بدهد
    ویرایش توسط SHovalie Sefid : 03-27-2015 در ساعت 11:42 PM دلیل: خدا وجود اسپم رو از تاپیک ها کم نکند
    سکوت اسپمر ، مرگ اوست

4. نپسندیدن Glory OF Roman نپسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 4 پست

سلام به همه

دوستان توجه داشته باشن که مدیران فروم یکی وظیفه مدیریت و نظارت دارن. و با اکانت مدیریت نمیتونن مکالمه کنن و کارهای معمولشون بپردازن و با اکانت مدیریت فقط به وظیفه شون عمل میکنن. و یک اکانت هم دارن برای کارهای معمول مثل بقیه. و این قانون فروم هستش و کاملا هم درسته! همه این موارد ها و سخت گیری ها مسبب اون خودتون بودین. ما کاملا ازاد گذاشتیم کاربران رو و کارها و نحوه برخورد خودتون باعث شد تا هی سختگیر تر و سختگیرانه تر عمل کنیم. مثل همون بات که خودتون شکایت کردین تیم ادمین زحمت کشید ضدبات درست کرد دوباره اومدین شکایت کردین چرا ضد بات هستش.

بنده خودم تا پای کنار رفتنم از مدیریت پیش رفتم بابت ازاد گذاشتن کاربران. خدا میدونه مشاجره میکردم بارها بابت پلیر هاییکه تو سرور با خود بنده دشمن و حریف بودن و از میخواستم کادر مدیریت که ازاد بذارن و اعمال قانون نکنن. اما حالا خود بنده میگم فقط اعمال قانون محض.

مگر اینکه روند شما کاربران عزیز و دوستان خودم بهتر بشه و با وجدان خودتون قضاوت کنین و به قوانین فروم احترام بذارین شرمنده که این رو میگم اما به مدیریت و دوستانه برخورد کردنمون که احترام درستی نذاشتین. اگر میخوایین اوضاع بهتر بشه لطفا خودتون بهتر برخورد کنین. فقط همینقد بسکه با وجدانتون پست بذارین و انتقاد کنین نه با عصبانیت!

با تشکر از مساعدت همگی

6. نپسندیدن Glory OF Roman نپسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

دوست عزیز Mod Admiral دیدی دیدگاهت راجع به فروم و ادمین بودن و مدیریت کاملا بچه گانس؟ قبلا بهانت این بود که من باهات مشکل شخصی دارم . ولی الان فکر کنم عدم پختگی کافی شما و عدم لیاقت شما صدای خیلی از کاربرا رو دراورده که هر پستی که باب میلیت نیست رو پاک و سانسور میکنی!
    قدیما مدیرا مولتی هانترا و ساپورتا کسایی بودن که حداقل یه ذره بازی کردن هم بلد بودن !

پ.ن : به دلیل عدم داشتن جنبه کافی 99درصد احتمال پاک شدن کامنت من وجود داره الان
    ویرایش توسط Turbo : 03-28-2015 در ساعت 11:47 AM دلیل: ارائه تهمت بدون دلیل و مدرک. در ضمن ایشون مدیر انجمن نیستند!
    زندگی واسه من یه پنج برعکسه نصف ماله من نصفش در دسته کسیه که منو کشت و گذاشت جلوم یه ره در بسته

8. تشکر Hellseeker, AXE-MAN تشکر نمود
    پسندیدن Hellseeker, AXE-MAN پسندید
    نپسندیدن Glory OF Roman, Turbo نپسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Shaniz نمایش پست ها
    دوست عزیز Mod Admiral دیدی دیدگاهت راجع به فروم و ادمین بودن و مدیریت کاملا بچه گانس؟ قبلا بهانت این بود که من باهات مشکل شخصی دارم . ولی الان فکر کنم عدم پختگی کافی شما و عدم لیاقت شما صدای خیلی از کاربرا رو دراورده که هر پستی که باب میلیت نیست رو پاک و سانسور میکنی!
    قدیما مدیرا مولتی هانترا و ساپورتا کسایی بودن که حداقل یه ذره بازی کردن هم بلد بودن !

اینجا داریم نظر خودمونو میدیم پستمونو به دلیل اسپم پاک میکنن
    شک نکن الان پستت حذف میشه
    اینجا حق نظر دادن نداری پستت حذف به دلیل اسپم
    نظر شخصی ما میشه اسپم لوووول
    راستی بچه ها کلمه فازت چیه میشه فحش توجه داشته باشین
    منتظر هستم اکانتم مسدود شه :دی

10. تشکر Shaniz, Hellseeker, se7en تشکر نمود
    پسندیدن Shaniz, Hellseeker, se7en پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 5 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Shaniz نمایش پست ها
    چرا اکانت mr-president بن نمیشه به خاطر پوش؟ دلیلش کاملا واضحه : علی چیفر یکی از مدیران انجمن و مولتی هانتراست که روی اکانت سهیل داره بازی میکنه
    درود

همیشه هرجایی چه مجازی چه دنیای واقعی وقتی مدیری کار رو جدی میگیره و قوانین رو اجرا میکنه 90% آدمها باهاش مشکل پیدا میکنن ، این برمیگرده به ذات ما که کلا دوست داریم یلخی و باری به هر جهت زندگی کنیم.

بابت توهین هایی که به بنده شخص شما میکنی چون حق شخصی خودم هست اعمال مدیریت نمیکنم.

علی آقای چیفر هم یه زمانی مدیر بودن و گذشت دیگه مدیر فروم نیستن و اما مولتی هانتر بودن ایشون شما مطمعن هستید یا شما هم شک دارید؟

دیگه دلیلی نمیبینم بحث رو در این مورد با کاربران ادامه بدم در صورت ادامه نارضایتی از اینجانب میتونید به مدیریت کل انجمن و مدیریت کل سرورها نامه بدید تا بنده رو عزل کنند.

اما تا زمانی که بنده مدیر ارشد انجمن هستـم اجازه نمیدمم توهین و فحاشی و تمسخر حریف توی این انجمن نرواج داشته باشه. از نظر شخصی بنده یک انجمن متروکه بهتـر از یه انجمن سرشار از فحاشی میباشد.

12. تشکر Knig}{T, Omid تشکر نمود
    پسندیدن Yo_Yo, Knig}{T, Sir-Evil پسندید
    نپسندیدن Shaniz, AXE-MAN, se7en نپسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

آقا مدت هاست این بحثو ماهان من کردم چندین بار به خود امید پیام دادم به خودشون تذکر دادم اما جو گیر شدن

طرف میگفت من مدیره بخش اموزشم نمیتونم تو سرورا دخالت کنم بد بیشتر ویرایش و حذف پستو خودش داشت تو سرورا :d

اصلا معنی* و مفهوم کل کل رو متوجه نشدن هر حرفی* رو میگن توهین

حالا ما چیمون سر جاشه که همیشه اصرار دارن هر پستی باید سر جاش باشه خیلی* وقتا یه انتقاد یه حرف که به ظاهر مربوط به اون سرور نیست ولی* خیلی* مربوطه اتفاقا اما چون مدیرا تو جریان اصلا نیستن فکر می*کنن مربوط نیست

مدیرا اصلا نباید انقد دخالت کنن تو کار بازیکنا جز اینکه بخوان قدرت خودشونو نشون بدن اما با این شرایط آقا درشو تخته کنید

sepehr
    green man
    JUST NE

14. تشکر Hellseeker, Shaniz, AXE-MAN, se7en تشکر نمود
    پسندیدن Hellseeker, Shaniz, AXE-MAN, se7en پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

درود

همیشه هرجایی چه مجازی چه دنیای واقعی وقتی مدیری کار رو جدی میگیره و قوانین رو اجرا میکنه 90% آدمها باهاش مشکل پیدا میکنن ، این برمیگرده به ذات ما که کلا دوست داریم یلخی و باری به هر جهت زندگی کنیم.
    دقیقا مساله اینه که شما زیادی بیش از حد جدی گرفتی

بابت توهین هایی که به بنده شخص شما میکنی چون حق شخصی خودم هست اعمال مدیریت نمیکنم.
    لازم نیست حتما با فحاشی و توهین به کسی بی احترامی بشه شما هم به روش خودت داری این کار رو میکنی

علی آقای چیفر هم یه زمانی مدیر بودن و گذشت دیگه مدیر فروم نیستن و اما مولتی هانتر بودن ایشون شما مطمعن هستید یا شما هم شک دارید؟
    آدم بیکار باشه هر کاری انجام میده دیگه کف خواب فروم نبود که بلافاصله ریپلای نمیداد پستمو

دیگه دلیلی نمیبینم بحث رو در این مورد با کاربران ادامه بدم در صورت ادامه نارضایتی از اینجانب میتونید به مدیریت کل انجمن و مدیریت کل سرورها نامه بدید تا بنده رو عزل کنند.
    مشخصه مشکل از کجاست کاری کردی که ماهان هم شاکی شده

اما تا زمانی که بنده مدیر ارشد انجمن هستـم اجازه نمیدمم توهین و فحاشی و تمسخر حریف توی این انجمن نرواج داشته باشه. از نظر شخصی بنده یک انجمن متروکه بهتـر از یه انجمن سرشار از فحاشی میباشد
    شما خودت باعث بدتر شدن جو انجمنی در کل خسته نباشی
    ویرایش توسط Shaniz : 03-28-2015 در ساعت 02:58 AM دلیل: اشتباه تایپی
    زندگی واسه من یه پنج برعکسه نصف ماله من نصفش در دسته کسیه که منو کشت و گذاشت جلوم یه ره در بسته

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 4 پست

دوستان مثلیکه اینجا رو دوباره با چت روم اشتباه گرفتین. نخواستم پست هاتون حذف کنم. لطفا تمومش کنین ممنون. مرتبط با موضوع تایپیک بحث بشه لطفا

با تشکر

17. تشکر prince hamid تشکر نمود
صفحه 7 از 10 نخستنخست ... 56789 ... آخرینآخرین