نقل قول نوشته اصلی توسط kingphoenix نمایش پست ها
من هیچی برای گفتن با شما ندارم! باید توی او ن4 مورد شرایط مدیر انجمن بایستی شماره 5ئی هم میزاشتم اونم داشتن اعصابه.

الان به این تند صحبت کردنتون به کجا میخوایین برسین؟

مدرک! یعنی شما قبول ندارین مدیرای انجمن توی بازی هم هستن!

یعنی من بخوام حرفی توی این انجمن بزنم اجازه ی من هم دست شماس؟ یا این تاپیک جای خاله بازیه و من اجازه نقد کردن ندارم باید میومدم خاله بازی!

توی همین تاپیک اینجا یکی از مدیرای بخش اومده اعلام کرده و همچنین همه میدونن مدیرای اینجا توی بازی هستن من چیو برای شما اثبات کنم؟ درمورد مولتی هانتر هم توی پست قبلی گفتم مطمعن نیستم نکنه برای چیزی که مطمعن نیستم باید عدم اطمینانمو مدرک براش رو کنم! اینقدر براتون سنگینه شنیدن این حرفا که چشاتون بستین و با پرخاش جواب منو میدین؟

از مدیر ارشد قبلی یاد بگیرین دیشب کلی مکاتبه کردیم نه ایشون ناراحت شده نه من چون در حد نقد من و پاسخگویی ایشون بوده.

موفق باشی
بنده پاسخ شما رو در مورد ایجاد شبه در مورد بازی کردن مولتی هانتر دادم نه بازی کردن مدیران فروم. اگر متن های بنده رو که زحمت کشیده برای مطالعه شما گذاشتم مطالعه می کردید متوجه می شدید که قبلا گفته بودم مدیران انجمن اجازه بازی در سرورها رو دارند! و بحث بنده در مورد مولتی هانتر بود نه مدیر انجمن.
در مورد ارائه مدرک در تمامی سیستم های حقوقی جهان! فرد مدعی برای اثبات حرف خود باید مدرک ارائه کنه، نه اینکه بدون مدرک اتهام بزنه و از متهم بخواد بی گناهی خودشو رو ثابت کنه! اگر دوست وکیل یا قاضی دارید می تونید در مورد این رویه قانونی جهانی سوال بپرسید.