-

نوشته اصلی توسط
Omid
زحمتشون رو خودشون به باد دادن مگه ما چه دخالتی تو سرور کردیم که حذف اکانت کردن؟ ته حرفشون اینه که چرا دلسوزی شد برای اکانت های پرشین؟؟؟ اصلا شما این حرف رو باور کنی سرور بک بخوره حاضری بازی کنی؟
ما گه گفتیم مسئولیت رفتن کتیبه ها و دف تو در و دیوار خوردن با ماست اگر قرار بود با این قضیه حذف کنیم چرا فینال o3 و فینال 25 سال 96 حدف نکردیم
ته حرف ما اینه چرا دخالت کردید تو سرور ! و چرا یک طرفه دخالت کردید و چرا این دخالت رو پنهان کردید !!!!
ماکه تا جریان نامه ها علنی نشده بود داشتیم ریکاوری میکردیم که بازی کنیم نه حذف
واقعا پیش خودت فکر نکردی پسورد اکانتهای شمالغرب که عوض شده این نامه های رد و بدل شده از کجا بدست ما رسید و چرا بدست ما رسید !!
جز اینکه داشتیم تجدید قوا میکردیم و بازی کنیم ضرر ما قابل جبران بود از نظر بازی طرز برخورد شما نگاه شما علت حدف بود
وگرنه همین احسان و محسن و حمید بنده خدا مگه l1 با خرید و فروش پاره نکردن سایدشون رو وایستادن بازی کردن
ما هم دو تا سرور وایستادیم بازی کردیم
اشتباهت رو قبول نمیکنی
-
محبوبیت کاربر - 6 تشکر, 6 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
partizan
ما گه گفتیم مسئولیت رفتن کتیبه ها و دف تو در و دیوار خوردن با ماست اگر قرار بود با این قضیه حذف کنیم چرا فینال o3 و فینال 25 سال 96 حدف نکردیم
ته حرف ما اینه چرا دخالت کردید تو سرور ! و چرا یک طرفه دخالت کردید و چرا این دخالت رو پنهان کردید !!!!
ماکه تا جریان نامه ها علنی نشده بود داشتیم ریکاوری میکردیم که بازی کنیم نه حذف
واقعا پیش خودت فکر نکردی پسورد اکانتهای شمالغرب که عوض شده این نامه های رد و بدل شده از کجا بدست ما رسید و چرا بدست ما رسید !!
جز اینکه داشتیم تجدید قوا میکردیم و بازی کنیم ضرر ما قابل جبران بود از نظر بازی طرز برخورد شما نگاه شما علت حدف بود
وگرنه همین احسان و محسن و حمید بنده خدا مگه l1 با خرید و فروش پاره نکردن سایدشون رو وایستادن بازی کردن
ما هم دو تا سرور وایستادیم بازی کردیم
اشتباهت رو قبول نمیکنی
شما قضاوت اشتباه کردید پنهانکاری نشده. اصلا پنهان کردن چی؟ پنهان کردن زد و بند؟ اصلا تو این بازی اگه قرار باشه زد و بند کرد به نظرتون نیاز به جلوگیری از خسارت هست؟ خوب اگه زد و بندی باشه که خسارت رو با هزار روش آسون تر و مخفیانه میشه جبران کرد نه اینکه با اکانتی که پسوردش دست همه است، نامه نگاری کنیم !!!
شما یه ذره تحلیل کنی میبینی اگه زد و بندی باشه مولتی هانتر نمیاد نامه نگاری کنه همین که نامه نگاری شده یعنی زد و بندی نیست. والسلام.
-
صفحه قبل مانی تمامی حرفا رو با اسناد و تاریخ و جز به جز از شروع ماجرا بیان کرد و کسی بخونه فهمیدنش اصلا سخت نیست
در ضمن توی تیم فوتبال بعد پایان بازی به صورت رندوم از هر تیم 2 نفر تست میدن ! از هر دو تیم ! تست کسی مثبت باشه دیگه کل تیم رو نمیبرن تست بگیرن ! چون جواب تست همون لحظه نمیاد و مدتی طول میکشه ،
ما هرچی گفتیم ورداشتین یک مثال کاملا بی ربط زدین و این مثال اخر هم هم بی ربط بود هم برعکس گفته شما !
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
scor
امکانش هست سرور بک بخوره به روز قبلش شما هم حق بده اینور بچه ها خیلی زحمت کشیدن طرف چند شب نخوابیده سر کثیف بازی و خرابکاری یه عده و اشتباه کاری کوتاهی سوءتفاهم هر چی که اسمشو میخوایید بزارید مولتی هانتر ، این همه آدم شاکی هستن و اعصابا خورده حتی خود شما
الان سرور بیابونه بازی لذت داره ؟؟؟؟؟یه نظر سنجی از لیدرا بگیرید بد نیست گاهی وقتا آدم کوتاه بیاد
شما مدیری سیاست بازی حکم میکنه با توجه به شرایط تصمیم جدید گرفت اینقدر که شما با دوپینگ و مسابقه و ... مقایسه میکنید خواست ویدیو چک دارم چک بشه دیگه
درست نیست زحمت این همه آدم به باد بره
برادر من دل خجسته ای داریا ! این همه تلاش شد ، این تیم اون تیم شد ! 10 صفحه جناب مدیر اومده بگه اتفاقی نیفتاده از کارایی که اونور انجام شده دفاع کنه و همه چی رو ربط بده به کتیبه و بگه زورتون بهشون نمیرسید ! بعد شما میگی سرور بک بخوره ؟
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
200t
صفحه قبل مانی تمامی حرفا رو با اسناد و تاریخ و جز به جز از شروع ماجرا بیان کرد و کسی بخونه فهمیدنش اصلا سخت نیست
در ضمن توی تیم فوتبال بعد پایان بازی به صورت رندوم از هر تیم 2 نفر تست میدن ! از هر دو تیم ! تست کسی مثبت باشه دیگه کل تیم رو نمیبرن تست بگیرن ! چون جواب تست همون لحظه نمیاد و مدتی طول میکشه ،
ما هرچی گفتیم ورداشتین یک مثال کاملا بی ربط زدین و این مثال اخر هم هم بی ربط بود هم برعکس گفته شما !
- - - Updated - - -
برادر من دل خجسته ای داریا ! این همه تلاش شد ، این تیم اون تیم شد ! 10 صفحه جناب مدیر اومده بگه اتفاقی نیفتاده از کارایی که اونور انجام شده دفاع کنه و همه چی رو ربط بده به کتیبه و بگه زورتون بهشون نمیرسید ! بعد شما میگی سرور بک بخوره ؟
چه استنادی من نوشتم اطلاع رسانی شده ایشون نتیجه گرفتن پس پسورد چنج نشده؟!
مثل اینکه بگم توپ فوتبال سفیده نتیجه بگیره که پس گفتی گرد نیست! بعدا که بگم گرده میگه بیا دم خروس اول گفتی سفیده حالا هم میگی گرده!!!
اینم از استدلالاش.
ببخشید مثال میزنم از مثالام خوشتون نمیاد. اما واقعا همینه. مشکل اینه که متوجه حرف بنده نمیشید حتی با مثال و فکر میکنید مشکل از مثاله. نه اصل حرفو میفهمید نه مثالشو چه کار کنم دیگه؟
-

نوشته اصلی توسط
Omid
چه استنادی من نوشتم اطلاع رسانی شده ایشون نتیجه گرفتن پس پسورد چنج نشده؟!
مثل اینکه بگم توپ فوتبال سفیده نتیجه بگیره که پس گفتی گرد نیست! بعدا که بگم گرده میگه بیا دم خروس اول گفتی سفیده حالا هم میگی گرده!!!
اینم از استدلالاش.
ببخشید مثال میزنم از مثالام خوشتون نمیاد. اما واقعا همینه. مشکل اینه که متوجه حرف بنده نمیشید حتی با مثال و فکر میکنید مشکل از مثاله. نه اصل حرفو میفهمید نه مثالشو چه کار کنم دیگه؟
ما فهممون اندازه شما نیست که خودمون بنویسیم و خودمونم تاییدش کنیم بگیم همین درسته !
من چند صفحه قبلم گفتم ، دوستای من اونیکی سایت دارن بازی میکنن و وقتی ماجرا رو گفتم اینور فروم رو دنبال میکنن !
همشون به من میگن یا این مدیر سایت نیست یا یک نفر از ساید nw داره پست میذاره !
ما فهممون اندازه شما نیست که این همه تیمی که از اینجا رفتن رو بگیم خودشون مشکل داشتن که رفتن ، یه تیم مشکل نداشته مونده
بقیه چون نمیفهمیدن رفتن
ما فهممون اونقد نیست که یه سایت رو تبدیل کنیم به بیایون بعد تهش بگیم ما کارمون درست بود و درست مدیریت کردیم ، اونا اشتباه بازی کردن
))
بخدا حرفایی که داری میزنی رو نصف بچه های nw ام بخونن میخندن! شما کلا داری درست میگی بگو برو جلو درسته ، یه تنه یه سایت به باد دادین
البته اگه نظرتون این نباشه که خلوت شدن سایت خیلی بهتره تا اینکه سایت پلیرش زیاد باشه
مرحمت زیاد
-
محبوبیت کاربر - 5 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
200t
ما فهممون اندازه شما نیست که خودمون بنویسیم و خودمونم تاییدش کنیم بگیم همین درسته !
من چند صفحه قبلم گفتم ، دوستای من اونیکی سایت دارن بازی میکنن و وقتی ماجرا رو گفتم اینور فروم رو دنبال میکنن !
همشون به من میگن یا این مدیر سایت نیست یا یک نفر از ساید nw داره پست میذاره !
ما فهممون اندازه شما نیست که این همه تیمی که از اینجا رفتن رو بگیم خودشون مشکل داشتن که رفتن ، یه تیم مشکل نداشته مونده
بقیه چون نمیفهمیدن رفتن
ما فهممون اونقد نیست که یه سایت رو تبدیل کنیم به بیایون بعد تهش بگیم ما کارمون درست بود و درست مدیریت کردیم ، اونا اشتباه بازی کردن

))
بخدا حرفایی که داری میزنی رو نصف بچه های nw ام بخونن میخندن! شما کلا داری درست میگی بگو برو جلو درسته ، یه تنه یه سایت به باد دادین
البته اگه نظرتون این نباشه که خلوت شدن سایت خیلی بهتره تا اینکه سایت پلیرش زیاد باشه
مرحمت زیاد
جسارت نباشه اما اگه نظر منو می خوای دوستاتو عوض کن چون این چیزایی که گفته شد فقط تایید بنده نیست که میگی خودم میگم خودم تایید میکنم.
فهم شما از من بیشتره اما چون عصبانی هستید اجازه ورود دیتای جدید به مغز نمیدید و حق دارید. نامردی بزرگی در حقتون شده و با عصبانیت تصمیمی گرفتید که بیشترین ضربه رو به خودتون زده.
والا ما انتخاب ما جنگله دوستم نداریم اینجا بیابون بشه اما بیابون بشه بهتر از آتشفشانه خوب.
-

نوشته اصلی توسط
Omid
جسارت نباشه اما اگه نظر منو می خوای دوستاتو عوض کن چون این چیزایی که گفته شد فقط تایید بنده نیست که میگی خودم میگم خودم تایید میکنم.
فهم شما از من بیشتره اما چون عصبانی هستید اجازه ورود دیتای جدید به مغز نمیدید و حق دارید. نامردی بزرگی در حقتون شده و با عصبانیت تصمیمی گرفتید که بیشترین ضربه رو به خودتون زده.
والا ما انتخاب ما جنگله دوستم نداریم اینجا بیابون بشه اما بیابون بشه بهتر از آتشفشانه خوب.

»ن اگه عصبانی بودم 70 تا همر دستم بود میستم میزدم و اون همه هم دف و کتیبه داشتم
همر بیگ رومنی که یک میلیون دفاع رو رد میکرد رو بودن لانچ حذف نمیکردم ، 7 میلیون دفاع فقط از 5 تا اکانت که عکسشونو گذاشتم حذف نمیکردم
همین که اشتباه خودتون رو میخواهید بندازین گردن اعصاب من خیلی جالبه
تیم حریف اصلا کاتا شارژ نکرده بود طبق اسکاتی که ما کشیدیم و 100% برد با ما بود
چند بار گفتیم با این کثافت کاری باز هم تصمیم گرفتیم بازی کنیم بخدا ولی دقیقا مانی بهش اشاره کرد که به خاطر شخص خود شما تصمیم به حذف گرفتیم ، چند تا بچه ها گفتن وایسادین که به شخصیت و فهم و شعورتون توهین شه ؟ نتونستیم جواب بدیم
در مورد دوستامم هم خب اینکه سابقه ت ر اوینیشون کامیون جا به جا نمیکنه به کنار ، ولی اینکه گفتین اونا ام نمیفهمن خیلی خوب بود
ویرایش توسط 200t : 08-23-2020 در ساعت 01:23 AM
-
محبوبیت کاربر - 6 تشکر, 6 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
این همه مقاومت برا چیه واقعا؟ برام جای سواله شما میتونی درست کنی ولی نمیخواید. ادم احساس میکنه از این وضع راضی هستید
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
منم با پست اخر پیام و میلاد موافقم و کاملا درسته
-
خوب در مورد اینکه اینکار درست بوده و نبوده بحث زیاد شد. نه من حرف شما رو قبول دارم نه شما حرف منو. یه قدم بریم جلو، حالا فرض بذاریم به قول شما مولتی هانتر نباید دلسوزی بیجا میکرده و کرده. (فقط فرض) حالا شما درخواست دارید به خاطر این کار به قول شما اشتباه، یه اشتباه دیگه انجام بشه و باز دخالت کنیم تو سرور؟ شما که میگی قانون باید رعایت بشه اما به فرض که نشده باشه جبرانش با همینطور زیرپا گذاشتن قانون باید باشه؟
خوب چطور توقع دارید که قانون به نفع شما زیر پا گذاشته بشه و در عین حال شکایت دارید که قانون اجرا نشده؟ میشه به عنوان کسی که انتقاد داره به مدیریت روشی برای جبران این اشتباه مدیریتی بفرمائید که در تناقض با قوانین نباشه؟
و آیا این پیشنهادتون از روز اول بود تو پست هایی که گذشتید یا برعکس شروع کردید به تهمت زدن؟