به نظرم دیگه با بچه ها صحبت نکن چون نتایجی که میگیری خارج از عرف، منطق و حتی عقله.
سرور بک نمی خوره. حرفاتون هم با هم تناقض داره. استدلال ها ضعیف و بی پایه.
جواب های منو هم یا نمی خونید یا خیلی دارم بد توضیح میدم که متوجه نمیشید.
شما عوض کردن پسورد اکانت ها برای جلوگیری از ادامه خرابکاری رو میگیه دخالت در سرور بعد در کنارش درخواست بک دادن سرور داری؟؟ اسم این دخالت نیست؟
این یک تناقض
( خب پس ما قبول میکنی دست بردی توی سرور دیگه درسته ؟ )
تناقض دوم:
از اکانت های شما هم بعد از خرابکاری پسورد عوض شده اما در هیچ یک از صحبت هاتون بهش اشاره نکردید. و عمدا به فراموشی سپرده میشه.
(هیچ کدوم از اکانت های ما پسووردش عوض نشده و با همون پسوورد واردش شدم حتی بعد از اینکه مولتی هانتر چندین نامه هم داد برای پیدا کردن شخص متخلف )
تناقض سوم:
خودتون دارید میگید پسورد اکانت های تیم رقیب
بعد خرابکاری عوض شده چرا برای ما نشده (توقع اینکار قبل خرابکاری)
(پسوورد تمامی اکانت هاشون دونه دونه عوض کردین و براشون نامه گذاشتین ، در صورتی که با اکانتی آی پی داشتن که با خودشون بوده،اگه یه آی دی واتساپ یا تلگرام بدین من تماس امیر پرشین با خودم رو ضبط کردم براتون میفرستم که داخل گفته تمامی رمز هارو به بهداد دادم یعنی همون اکانت the count و اینکه رمز های مارو اصلا عوض نکردین و ما طبق روال قبل لاگین داشتیم رو همه ی اکانت ها و حتی 2 روز بعدش هم این کارو نکردین ، ما اینجا اعلام کردین برای اجرای عدالت برای ما هم انجام بدین چون نوعی دست بردن توی بازی هست ، ولی شما مخالفت کردی و به گوش حریف رسوندی تا فشار ما بیشتر نشده سریع کارشونو تموم کنن و محاسباتتون درست از آب درومد و به 12 ساعت نرسید که اجرایی شد )
تناقض چهارم:
میگید ما به قوانین خودمون احترام نمی ذاریم، اما تا میگیم پسورد دادن نقض صریح قوانین هست سکوت میکنید.
( پسوورد دادن چیه بابا ، چرا مثل بچه ها داری طرفداری میکنی ؟ ما میگیم جلوی این کارو بگیر یا اگه کاری واسه اونور میکنی واسه ما هم انجام بده ، اومدی میگی پسوورد دادن نقض قوانینه ؟ میخوای بیا واسه ما پانیشم بزن
طرف 4تا سرور روی واندر ما بوده و صفر تا صد واندر دستش بوده ، این سرور بهش فشار آوردن یا هر چیر دیگه اومده پسوورد لو رفته ، ما داریم یچی دیگه میگیم شما صورت مسله رو داری عوض میکنی متنت بیشتر شه ؟ )
تناقض پنجم:
وقتی در تیم دیگه خرابکاری شد سکوت کردید و درخواست بک داده شدن سرور یا خسارت نداشتید اما حالا رفتار و درخواست متناقضی دارید.
(اول اینکه اگه نظرسنجی میذاشتین صد در صد قبول میکردیم اینو بارها اعلام کردیم حتی قبل از ین سرور که ، وقتی بک بدید چند بار ، دیگه نه خرید و فروشی میشه نه کسی خرابکاری میکنه چون نتیجه ای نمیگیره و مورد دوم اینکه اکانت ایسو یکم نیروی دفاعی خورد به دیوار و همر آنچنانی ام نداشت و کاملا ساختگی این کارو کردن که امروز شما جلوی ما اونو علم کنی ! ببینید پسوورد آیسو رو دادن به بهداد از اکانت the count و آی پی که بدست آوردین و ایمیلی که بن کردین واسه اکانت The count بوده که من گفتم فایل صوتی مکالمم با امیر پرشین موجوده که خودش همه ی رمز هارو داده به اون شخص و در واقع با هم هستن کاملا ! )
تناقض ششم:
مدیریت رو متهم به اجرا نکردن قوانین میکنید اما در کنارش با تهدید به حذف کردن درخواست به کرسی نشوندن خواسته غیرقانونی خودتون رو دارید.
( اکانت آیسو سر جمع 100ک گندم خور ازش نخورده به ناتار و به گفته ی امیر این اکانت جز دردسر چیزی واسه اونا نداشته و از گزوه انداختنش بیرون و کلی ام گندکاری بالا آورده توی سایدشون ! در صورتی که اینور 4تا اکانت به باد رفتن 1_ اکانت هولدر که 4-5تا همر داشت رفت توی دیوار و توی دهکده واندر جاسوس شارژ کردن و 2تا کتیبه مهم مرتاض یونیک و چکمه کوچیک رو با بک دادن 3 میلیون دفاع با لینک سبز بردن-2- اکانت tiuborn که حدود 900ک دفاعی رو ازش بک دادن و کتیبه معماری یونیک رو بردن با لینک سبز -3- اکانت legac که اکانت توی مختصات واندر بود و ساپورت اصلی واندر بود -4- همر اکانت kouroshe kabir که قرار بود دیروز جنگ کوچیک بره توش تا رم شارژ شه و واندر زن بشه ! به نظرتون 100گندم خور در برابر اینا مساویه ؟ شما ارزش 100ک نیزه رو بیشتر از این همه مورد که گفتم میدونستین که اونور تک تک اکانت هارو تغییر دادین رمزشون رو ولی اینور فقط نگاه کردید ؟ )
تناقض هفتم:
میگید رفتار مدیر تبعیض گونه بوده اما تبعیض درین ماجرا اگه قرار بود باشه به این شکل بود :
خسارت اکانت دیگری که در ابتدا درش خرابکاری میشد از طرف مدیریت داده میشد و در عوض الان دخالتی نمی کرد.
نه اینکه ما اونجا دخالتی نکردیم اینجا هم دخالت نمی کنیم باز شما ما رو متهم به دخالت کردن میکنید.
دخالتتون این بود که اونور رمز همه ی اکانت هارو عوض کردید ولی ما درخواست چک کردن آی پی رو دادین ولی شما صبر کردی تا اول خرابکاری صورت بگیره ، دقیقا 12 ساعت بعد حرف شما این اتفاق افتاد و مورد بعدی اینکه شما خسارت این 2 قضیه رو یکی میدونین ؟ اون اکانت اکانت هولدر ساید بود که این همه آدم براش زحمت کشیدن و نمیشه به چشم یه اکانت ساده دید ! و 3 تا کیتبه ی مهم بازی و 5-6تا همر خوب ! )
انگار هرجا که ما به نفع شما کاری نکنیم همین کاری نکردن و دخالت نکردن ما میشه تعریف شما از دخالت
حالا که بهانه پیدا نکردید چسبیدید به پسورد عوض کردن بعد خرابکاری همین بهانتون مشخصه که چقدر خداروشکر مدیریت بی عیب و نقص بوده درین سرور که نتونستید هیچ مدرک و دلیلی برای جانب داری پیدا کنید و یک بهانه
کاملا مسخره که جالب اینجاست برای خودتون هم انجام شده رو دست آویز کردید.
شما جواب تناقض های بالا رو بده بعد دنبال رفتار متناقض مدیریت باش. متشکرم.