نقل قول نوشته اصلی توسط MATRIX III نمایش پست ها
مهندس بله دونه دونه باید عوض بشه اما آیا امید وقت گذاشته یه ساید رو پسورد عوض کرده یا همون تعداد محدودی که آی پی با اکانتا شما داشتن؟ من موندم الان از این ناراتحید ساید رقیب نتونستید بیشتر از اونی که میخواستید خرابکاری کنید یا اینکه جواب خرابکاریتون رو دادن ناراحتید؟
بعدش من با امید چیکار دارم که طرفشو بگیرم کار درست انجام داده دمش گرم دیگه شما علاقه به هوچیگری داری مشکل خودتونه
بعدشم تو الان مشکلت دقیقا چیه اینکه ؟ خودتونو زدید به کر بودن، طرف میگه تعدادی خاصی اکانت پسوردشون عوض شده بعد تو میگی همه اکانتا دونه دونه ، خداوکیلی یه چیزی بگو بگنجه

اگر قرار باشه از ساید دیگه با ساید دیگه آی پی بخوره و هی مولتی پسورد چنج کنه که دیگه کارش میشه چنجر به جای مولتی هانتر.
قبول کنید دوستان هوچیگر تا زمانی که رو اکانتی خرابکاری نشه و به مولتی گزارش داده نشه و یا مولتی به طریقی متوجه خرابکاری نشه پسورد عوض نمیکنه. هی میگید پسورد مارو هم عوض میکردی. حالا یه سوال اگر میومد قبل خرابکاری پسورداتون عوض میکرد خود شما نمیگفتید مولتی هانتر از کجا خبر داشت قراره رو اکانتا ما خرابکاری بشه؟ ساید رقیب نمیگفت آقای مولتی هانتر اجازه میدادی خرابکاری انجام بشه ریپورت ببدن بعد شما پسورد چنج میکردید؟
متاسفانه تیم هوچیگر شما تشکیل شده از کلیه افراد با علایق و سفسته بازی های فراوان هست و هر کدوم گندتون رو گردن دیگری میندازه و هنوز آدم نشدید که حداقل رک باشید و واقعا جای تاسف داره که این همه هوچیگری رو از کجا آوردید و به جاش اگر دوزار منطق داشتید وضعتون الان این نبود.

- - - Updated - - -

امید جان نمیخوام سر به تنت باشه ولی کارتون درست بود و تبریک میگم که یکبار برای همیشه دارید جدی برخورد میکنید دمتون هم گرم
این دوستان هم هر وقت میبینن دارن میبازن همین کارارو میکنن و برا خودشون سناریو مینویسن و فیلم جنایی میسازن و فقط خودشون هم باورش میکنن. شما توجه نکن

- - - Updated - - -

سرور بعدی خودتون اولین نفر ثبت نام میکنید الان هم الکی جوگیر شدن هم تیمیهاتون
برو فروم های قبلی رو ببین همیشه این بحثا بوده همه هم میگن ما دیگه بازی نمیکنیم ولی هستن.

مجتبی جان شما یکی به نعل میزنی دوتا به میخ
بعد چند وقت میای یهو پیدات میشه بالا خواه میشی؟
جالبه عزیزم
ولی بقیه گوشاشون دراز نیست

این که مولتی هانتر رمز هارو تغییر بده و نامه بده قابل درک نیست! چه یک ساید چه کل ساید ها !!
ثانیا همه اینجا تجربه ی کافی و دارن بدونن چی خوبه چی بد ! همه اشتباه نمیکنن که فقط شما درست بگی ...
درکل این اتفاقات وجه ی خوبی نداره و نداشته !!!
انشالله که عدالتی بوده باشه

اوقات خوش