صفحه 13 از 30 نخستنخست ... 3111213141523 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 121 تا 130 , از مجموع 298

موضوع: پرسش و پاسخ دژکوبی

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

درود به عنوان آخرین پست در خصوص کراپلند نکاتی رو عرض میکنم:
    در سرورهای ir قدیم هم بنده ندیدم کسی کراپ 21 کنه باتوجه به اینکه سرور رو به اتمام بود و نفر اول غارت با پوش توافقی باز هم از 100میل به ندرت رد میشد در نتیجه منابع برای ارتقا نبود هرچند که امکانش طبق محاسبات سایت کریلوید فراهم بود:
    http://dejkoob.ir/kirilloid.ru/build.ph...6&bs&lvls=0,20 ( 266میلیون منبع برای 21 کردن 15 کراپلند)

در خصوص بی نهایت برای بالا بردن کراپ این حرف رو بنده با عنایت به دو سرور a1 که در اون بازی کردم از سری سرورهای جدید در اون 2 مورد نقض حرف شما رو ملاک ذکر میکنم:
    گندم زار به سطح آخر ممکن رسید.
    این برای سرور نرمال a1 هست که شما بهتر از بنده واقف هستید اگر یک ساختمان یا اسلات از بیرون رو بخواهید ارتقا بدید و سطح انبار کم باشد بهتو این مهم رو گوشزد میکنه.
    و دوم در سرور av500 که ظرفیت انبارها بسیار بازتر هست باز هم امکان 21 کردن کراپلندها نیست.

موفق باشید
    با احترام.

2. پسندیدن saeed, Ðŕ. Şђǒϯğύŋ پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Gosfande_Shoja نمایش پست ها
    درود به عنوان آخرین پست در خصوص کراپلند نکاتی رو عرض میکنم:
    در سرورهای ir قدیم هم بنده ندیدم کسی کراپ 21 کنه باتوجه به اینکه سرور رو به اتمام بود و نفر اول غارت با پوش توافقی باز هم از 100میل به ندرت رد میشد در نتیجه منابع برای ارتقا نبود هرچند که امکانش طبق محاسبات سایت کریلوید فراهم بود:
    http://dejkoob.ir/kirilloid.ru/build.ph...6&bs&lvls=0,20 ( 266میلیون منبع برای 21 کردن 15 کراپلند)

موفق باشید
    با احترام.

عزيز
    هر چيزي كه شما نديدي دليل بر نبودنش نيست ( تقصير ما نيست كه تو نديدي)

الان ببين

اوني كه كراپش را تا 21 بالا ميبره بيشتر واسه پاركينگه. چون بجز انبار و يكي دوتا ساختمون، چيز ديگه اي نميشه ساخت.
    و تو پاركينگ، نيروسازي نميكنن.
    پس با توليد منابع خودش، به راحتي ميشه كراپها را تا 21 بالا كشيد
    چيزي كه مهمه و كم مياد،منابع نيست. انباره
    من پاركينگ 15 كراپ 150% كه گندمزارهاش را تا 21 ارتقا داده، قبل از آزادسازي نقشه ها ديدم (تو سرور نرمال)
    ویرایش توسط 3zar : 12-07-2014 در ساعت 09:37 AM
    T.s7 R1 : a.lionلطفا ثبت نام کنید. T.s7 R2 : 3zar
    T.s7 R3 : schizophrenia
    L1:WhiteBird.P.M

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط 3zar نمایش پست ها
    عزيز

الان ببين

اوني كه كراپش را تا 21 بالا ميبره بيشتر واسه پاركينگه. چون بجز انبار و يكي دوتا ساختمون، چيز ديگه اي نميشه ساخت.
    و تو پاركينگ، نيروسازي نميكنن.
    پس با توليد منابع خودش، به راحتي ميشه كراپها را تا 21 بالا كشيد
    چيزي كه مهمه و كم مياد،منابع نيست. انباره
    من پاركينگ 15 كراپ 150% كه گندمزارهاش را تا 21 ارتقا داده، قبل از آزادسازي نقشه ها ديدم (تو سرور نرمال)
    درود.
    دوست عزیز ابتدا آرامش خودتون رو حفظ کنید و بهتره که با احترام همدیگر رو خطاب کنیم از ما سنی گذشته.
    266میلیون منابع بدون پوش و غارت رو چطور یک اکانت میتونه هندل کنه که بتونه کراپ به سطح 21 برسونه؟آنهم قبل از آزادسازی کتیبه ها؟
    Server2Ruond 2 Version 3.6 اکانت Demon Hunter که بازیکنش هم دوست خوبم سعید بود در سال 89 ، با اونهمه غارت و همرهای قوی چند کراپش رو تونسته بود 20 کند فکر میکنم اگر دوستان سرورهای قدیم اینجا نظر بدن بهتر تایید خواهند کرد حرف بنده رو
    بحث منابع هم که نباشد شما برای 21 کردن کراپلندها بدون کتیبه انباربرتر؛ نیاز به 33 انبار سطح دارید به این لینک توجه کنید:
    http://dejkoob.ir/kirilloid.ru/build.php#b=4&mb=20&s=1.36

شما 19 اسلات بیشتر نمیتونی داخل دهکده ایجاد کنید.
    پس برای ما توضیح دهید که چگونه با 19 اسلات خالی تونستید کراپ 21 ببینید؟این عکس هم نشون میده که در این دهکده انبار برتر بوده که سطح انبار 1200000 بوده که با این سطح انبار کراپ به 20 هم نمیتوان رساند.

با احترام
    ویرایش توسط Gosfande_Shoja : 12-07-2014 در ساعت 10:16 AM دلیل: تکمیل پست

5. نپسندیدن hakhamaneshi نپسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

درود.
    دوست عزیز ابتدا آرامش خودتون رو حفظ کنید و بهتره که با احترام همدیگر رو خطاب کنیم از ما سنی گذشته.
    266میلیون منابع بدون پوش و غارت رو چطور یک اکانت میتونه هندل کنه که بتونه کراپ به سطح 21 برسونه؟آنهم قبل از آزادسازی کتیبه ها؟
    Server2Ruond 2 Version 3.6 اکانت Demon Hunter که بازیکنش هم دوست خوبم سعید بود در سال 89 ، با اونهمه غارت و همرهای قوی چند کراپش رو تونسته بود 20 کند فکر میکنم اگر دوستان سرورهای قدیم اینجا نظر بدن بهتر تایید خواهند کرد حرف بنده رو
    بحث منابع هم که نباشد شما برای 21 کردن کراپلندها بدون کتیبه انباربرتر؛ نیاز به 33 انبار سطح دارید به این لینک توجه کنید:
    http://dejkoob.ir/kirilloid.ru/build.php#b=4&mb=20&s=1.36

شما 19 اسلات بیشتر نمیتونی داخل دهکده ایجاد کنید.
    پس برای ما توضیح دهید که چگونه با 19 اسلات خالی تونستید کراپ 21 ببینید؟این عکس هم نشون میده که در این دهکده انبار برتر بوده که سطح انبار 1200000 بوده که با این سطح انبار کراپ به 20 هم نمیتوان رساند.

با احترام
    منظورش آرش نقشه ساخت بود نه کتیبه (که خودش نقشه گفته )
    منابع هم تولید ساعتی گندوم رو تعدیل میزنن
    تا سطح 19 که بحثی نداره گندمزار سطح 19 150% رو در نظر بگیر با تعدیل راحت بالا میاد
    تو غارت چون سرباز خونه بزرگ و اسطبل بزرگ روشنه و اینکه بیشتره مواقه دهکده جنگی هست نمیشه فقط پارکینگ ها میتونن بسازنش
    Oops

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

درود جناب ادمین گرامی.
    ایشون عکسی که گذاشتن مربوط به سرور نرمال نیست یک سرچ زدن در www.google.com و حتی میتونم بگم از کدوم آدرس هست منتهای مراتب نمیدونم قوانین سایت اجازه میده که منبع که ایشون از سرور اسپید گذاشتن اینجا رو ذکر کنم یا خیر بنده دارم در مورد سرورهای کلاسیک و نرمال حرف میزنم نه اسپید و اینکار حتی تا پایان سرور هم امر راحتی نیست ، تنها در سرور 7 از سری ورژن 4 کراپ 21 شده آنهم پارکینگ نبوده.

درضمن اینکه می فرمایید به راحتی بالا اینطور نیست بنده از ورژن 3.4 کلاسیک تا همین سرورهایی که جدیدا راه اندازی شده دارم بازی میکنم برای اینکه متوجه بشید استاندارد حرف های بنده به چی برمیگرده و من در خصوص چه سرورهایی دارم حرف میزنم براتون عکس از تجربه خودم قرار میدم نه کپی کردن عکس از بازی دیگران از وبلاگ مای دوم!
    سرور2راند2 کلاسیک ورژن 3.6 که این پایان سرور بود اکانت سناتور چکمه کوچک داشت و تازه 15میلیون غارت زده بود!
    gharat.jpg

سرور6راند2 کلاسیک ورژن 3.6 قبل از آزاد شدن کتیبه ها اکانت هدشات بزرگترین همرگول سرور.
    Top Ten.jpg

سرور2راند3 بزرگترین سرور کلاسیک ایران با حضور تمام بازیکنان معتبر دژکوب ایران که چندین رکوردجهانی باقی ماند که همر معروف ایوانسنس که رکورد جهان رو شکست می بینید نفر چندم هست.
    IR-test.jpg

درست هست ما مانند برخی دوستان در امضاء سابقه دژکوبی قرار نمیدیم ولی برخی مباحث و مفاهیم قابل پذیریش نیست.
    اینکه قدیمی هایی کلاسیک میگن کراپ 21 معجزه هست خود بخوانید ختم موضوع رو.
    در ضمن طبق محاسبات سایت کریلیود یک 15 کراپ 150% که 21 هم شده باشه 200کیلو گندم نمیدهد چه برسه به بالای 300هزار که در عکس مورد بحث قرار داده شده.

با احترام

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

درود جناب ادمین گرامی.
    ایشون عکسی که گذاشتن مربوط به سرور نرمال نیست یک سرچ زدن در www.google.com و حتی میتونم بگم از کدوم آدرس هست منتهای مراتب نمیدونم قوانین سایت اجازه میده که منبع که ایشون از سرور اسپید گذاشتن اینجا رو ذکر کنم یا خیر بنده دارم در مورد سرورهای کلاسیک و نرمال حرف میزنم نه اسپید و اینکار حتی تا پایان سرور هم امر راحتی نیست ، تنها در سرور 7 از سری ورژن 4 کراپ 21 شده آنهم پارکینگ نبوده.

درضمن اینکه می فرمایید به راحتی بالا اینطور نیست بنده از ورژن 3.4 کلاسیک تا همین سرورهایی که جدیدا راه اندازی شده دارم بازی میکنم برای اینکه متوجه بشید استاندارد حرف های بنده به چی برمیگرده و من در خصوص چه سرورهایی دارم حرف میزنم براتون عکس از تجربه خودم قرار میدم نه کپی کردن عکس از بازی دیگران از وبلاگ مای دوم!
    سرور2راند2 کلاسیک ورژن 3.6 که این پایان سرور بود اکانت سناتور چکمه کوچک داشت و تازه 15میلیون غارت زده بود!
    gharat.jpg

سرور6راند2 کلاسیک ورژن 3.6 قبل از آزاد شدن کتیبه ها اکانت هدشات بزرگترین همرگول سرور.
    Top Ten.jpg

سرور2راند3 بزرگترین سرور کلاسیک ایران با حضور تمام بازیکنان معتبر دژکوب ایران که چندین رکوردجهانی باقی ماند که همر معروف ایوانسنس که رکورد جهان رو شکست می بینید نفر چندم هست.
    IR-test.jpg

درست هست ما مانند برخی دوستان در امضاء سابقه دژکوبی قرار نمیدیم ولی برخی مباحث و مفاهیم قابل پذیریش نیست.
    اینکه قدیمی هایی کلاسیک میگن کراپ 21 معجزه هست خود بخوانید ختم موضوع رو.
    در ضمن طبق محاسبات سایت کریلیود یک 15 کراپ 150% که 21 هم شده باشه 200کیلو گندم نمیدهد چه برسه به بالای 300هزار که در عکس مورد بحث قرار داده شده.

با احترام
    عزيز دل
    من كجا به شما بي احترامي كردم
    گفتم ديدم
    شما نديدي
    اون سرور 7 كه داري صحبتش را ميكني من هر سه تا راندش را بازي كردم
    ادعاي تجربه زياد هم ندارم
    دارم ميگم تو دژکوب قديم خودم 21 كردم. متوجه ميشي؟

اين عكس مربوط به اكانتيه كه حدود چهار ماه ميشه كه ديگه كسي توش منابع آپ نكرده
    به نظرت اگه سيستم اجازه ارتقا ميداد تا حالا منابعش 21 نشده بود؟
    ویرایش توسط 3zar : 12-07-2014 در ساعت 01:27 PM

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام
    هر 2 طرف بحث از پلیرهای قدیمی دژکوب هستید البته آقا آرش یه خورده قدیمی تر هستند تا جایی که من در جریانم
    کراپهای بالا همیشه یکی از بحث ها هست که هر پلیر بنا بر سبکی که بازی میکنه تا سطح دلخواهش بالا میبره حتما هم با حساب و کتاب بالا میبره
    یکی از اکانتهای که همیشه کراپهاش توی سرور نرمال بالا بود نیما هانیبال بود که توی سرور3راندی که freedom واندر رو 100 کرد کراپش20یا21بوده البته خیلی ها توی سرور های مختلف 20 کرده دارند
    اکانت آقا سعید هم که همیشه زبانزد اکثر پلیرهای قدیمی بوده و هست
    دعوا نکنید خوب نیست

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط 3zar نمایش پست ها
    عزيز دل
    من كجا به شما بي احترامي كردم
    گفتم ديدم
    شما نديدي
    اون سرور 7 كه داري صحبتش را ميكني من هر سه تا راندش را بازي كردم
    ادعاي تجربه زياد هم ندارم
    دارم ميگم تو دژکوب قديم خودم 21 كردم. متوجه ميشي؟

اين عكس مربوط به اكانتيه كه حدود چهار ماه ميشه كه ديگه كسي توش منابع آپ نكرده
    به نظرت اگه سيستم اجازه ارتقا ميداد تا حالا منابعش 21 نشده بود؟
    درود شما:
    ( دوست عزیز دعوا که نداریم اینطوری حرف میزنید )
    بازی کردن که در هر سرور حضور داشته باشید و از آخر هیچی از اکانت در نیاد که مهم نیست تنها در یک سرور14 که شما اسم اکانت گذاشتید براتون میگم اکانت ما Co-Leader شاخه 9 کلاسیک اتحاد اول سرور بود اونوقت 3 همر از اکانتمون در اومد ولی از اکانت شما چطور؟این چیزها قابل افتخار نیست ولی سطح 2بازیکنی که با هم در خصوص یک موردی بحث میکنند باید برابر باشد تنها شما رو تو فروم دژکوب قدیم هم به عنوان یک بازیکن بسیار معمولی می شناختیم و بس که دنبال این بودید دوال داشته باشید.
    تو دژکوب قدیم اسم اکانت ، بعلاوه سرور و راندش رو ذکر کنید ببینم کجا 21 کردید؟این عکسی هم که گذاشتید برای وبلاگ mydoom هست که در اون توضیحات MFM از دوستان اسپید باز ما هم ذکر نامش شده ، دوست گرامی فکر کردید سرچ کردن در گوگل و گذاشتن یک عکس کار سختی هست؟
    فکر میکنم شما کلا با محاسبات غیرآشنا باشید اما برای احترام به ذهن مخاطبان عزیز فقط همینقدر رو عرض میکنم طبق محاسبات سایت :

http://dejkoob.ir/kirilloid.ru/build.ph....44&lvls=18,18

2551735 منبع مختلف میخواد که اگر شما کراپ 18 با Osis 150درصد داشته باشید انبارهاتون هم کامل باشه 2هر 28 ساعت میتوانید یک کراپ رو 19 کنید که این برای 15 عدد میشود=17 روز

http://dejkoob.ir/kirilloid.ru/build.ph....36&lvls=19,19
    4261410 منبع مختلف برای ارتقا کراپ 20 که شما کراپلندتون در سطح 19 قرار داشته باشه انبارهاتون هم کامل باشه ، ارتقای هر کراپ 37 ساعت زمان خواهد برد که برای 15 عدد میشود=23 روز

نکته اینکه در این محاسبات گلد نقش کم رنگی دارد چون شما اکانتتون 200میلیون هم گلد داشته باشد باید صبر کنید که منابع ارتقای کراپ تامین شود.
    بنده هنوز جوابم پابرجاست که نمیشود در سرورهای جدید بیشتر از 20 ارتقا داد.
    در جواب حرفاتون که گفتید اگر سیستم اجازه ارتقا نداده بود عکس شما کامل قابل دیدن نیست که بخواهم نظر بدم بنده در مورد فرضیه حرف نمیزنم اگر کاری کردید عکس بگذارید و یا اسم و رسم اکانت و سرور رو بگید عکس گذاشتن از وبلاگ سال 89 بروز شده از کس دیگه محل اعتباری ندارد.
    در سرورهای قدیم میشد تا 21 ( ورژن 3.4 و 3.6) اما معجزه بود و منابعش نبود همانطور که در عکس های تاپ غارت هم گذاشتم(سرور نرمال)

با احترام.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط hercull نمایش پست ها
    سلام
    هر 2 طرف بحث از پلیرهای قدیمی دژکوب هستید البته آقا آرش یه خورده قدیمی تر هستند تا جایی که من در جریانم
    کراپهای بالا همیشه یکی از بحث ها هست که هر پلیر بنا بر سبکی که بازی میکنه تا سطح دلخواهش بالا میبره حتما هم با حساب و کتاب بالا میبره
    یکی از اکانتهای که همیشه کراپهاش توی سرور نرمال بالا بود نیما هانیبال بود که توی سرور3راندی که freedom واندر رو 100 کرد کراپش20یا21بوده البته خیلی ها توی سرور های مختلف 20 کرده دارند
    اکانت آقا سعید هم که همیشه زبانزد اکثر پلیرهای قدیمی بوده و هست
    دعوا نکنید خوب نیست
    درود.
    دوست عزیز ایشون در یک سرور 3.4 مانند بنده بازی کرده باشن یا حتی 3.6 قدیمی تر محسوب می شوند.
    تمام تجربه ایشون تو سرورهای ورژن 4 هست که عملا شرایط بازی و راحتی اون زبانزد هست 3.6 بازی کردن کار هرکسی نیست

با احترام.

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

عزيز دل
    شما گفتيد: در سرورهای ir قدیم هم بنده ندیدم کسی کراپ 21 کنه

منم اون عكس را از گوگل سرچ كردم كه بهت نشون بدم كراپ 21 وجود داشته. كاري به اسپيد و نرمالش هم نداشتم.
    اون سرور 14 را من اشتباهي تو امضا نوشتم . بعد از اينكه جواب اين پست را دادي عوضش ميكنم
    سرور 13 بود . اكانت تاراز
    آقاي مدير فروم (سعيد) با من رو اكانت تاراز بازي ميكرد.
    خودش اگه خواست مياد ميگه گراپها چند بود.
    من تا حالا اسپيد بازي نكردم. از اولين سرورها هم من و سعيد و داداشم امير هميشه با هم سرور نرمال بازي ميكرديم.
    هيچوقت به كسي اجازه نميدادم رو اكانتم بياد. چه برسه به اينكه بخوام دنبال دوال بگردم (يه درصد احتمال بده اشتباه گرفته باشي)
    هيچ احتياجي ندارم به اينكه بخوام خودم را به شما يا كس ديگه اي ثابت كنم

منم درجواب پست سعيد، مثل شما، گفتم تو سرورهاي جديد نميشه كراپ 21 كرد.
    ولي شما اصرار داشتي كه تو قديم هم نميشد.
    كه من اون عكس را گذاشتم
    اگر خيلي اصرار داري كه قبلا هم نميشد اين كار را كرد (چون منابع نميرسه)
    پيام خصوصي بده تا يوزر و پسوورد يه اكانت را بهت بدم.
    بري تو اكانت ببيني.
    اكانتي كه حدود 4 ماه هست كسي روش بازي نميكنه
    اون موقع كراپهاش 20 بود.
    وقتي تو اون تايم از سرور كراپهاش 20 شده، تا قبل از آزادسازي نقشه ها (دوباره با كتيبه ها اشتباه نگيري)
    از لحاظ منابع مشكلي واسه 21 كردنش نيست

وقتي 15 كراپ 150 درصد با كراپ 20 ساعتي 165000 گندم ميده
    10 ساعتش ميشه يك ميليون و ششصد و پنجاه هزار
    واسه هر ارتقا 20 به 21 حدود چهل ساعت بيشتر وقت نميخواد تا منابعش از راه تعديل گندم جور بشه
    تازه ميشه از بقيه دهكده ها هم شارژش كرد
    غارت بقيه دهكده ها را هم درنظر نگرفتم
    ویرایش توسط 3zar : 12-07-2014 در ساعت 02:27 PM

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

پست های مربوط به گندم زار از اینجا به بعد پاک میشه اینجا جای ادامه بحث نیست
    اگر هم خودم وقت داشتم درباره گندمزار یه چیزی میزارم (تو بخش آموزش )

لازمه یه تشکر هم بکنم از Gosfande_Shoja که باعث شد متوجه این باگ بشیم
    Oops

13. تشکر Gosfande_Shoja تشکر نمود
صفحه 13 از 30 نخستنخست ... 3111213141523 ... آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع