-
درود جناب ادمین گرامی.
ایشون عکسی که گذاشتن مربوط به سرور نرمال نیست یک سرچ زدن در www.google.com و حتی میتونم بگم از کدوم آدرس هست منتهای مراتب نمیدونم قوانین سایت اجازه میده که منبع که ایشون از سرور اسپید گذاشتن اینجا رو ذکر کنم یا خیر بنده دارم در مورد سرورهای کلاسیک و نرمال حرف میزنم نه اسپید و اینکار حتی تا پایان سرور هم امر راحتی نیست ، تنها در سرور 7 از سری ورژن 4 کراپ 21 شده آنهم پارکینگ نبوده.
درضمن اینکه می فرمایید به راحتی بالا اینطور نیست بنده از ورژن 3.4 کلاسیک تا همین سرورهایی که جدیدا راه اندازی شده دارم بازی میکنم برای اینکه متوجه بشید استاندارد حرف های بنده به چی برمیگرده و من در خصوص چه سرورهایی دارم حرف میزنم براتون عکس از تجربه خودم قرار میدم نه کپی کردن عکس از بازی دیگران از وبلاگ مای دوم!
سرور2راند2 کلاسیک ورژن 3.6 که این پایان سرور بود اکانت سناتور چکمه کوچک داشت و تازه 15میلیون غارت زده بود!
gharat.jpg
سرور6راند2 کلاسیک ورژن 3.6 قبل از آزاد شدن کتیبه ها اکانت هدشات بزرگترین همرگول سرور.
Top Ten.jpg
سرور2راند3 بزرگترین سرور کلاسیک ایران با حضور تمام بازیکنان معتبر دژکوب ایران که چندین رکوردجهانی باقی ماند که همر معروف ایوانسنس که رکورد جهان رو شکست می بینید نفر چندم هست.
IR-test.jpg
درست هست ما مانند برخی دوستان در امضاء سابقه دژکوبی قرار نمیدیم ولی برخی مباحث و مفاهیم قابل پذیریش نیست.
اینکه قدیمی هایی کلاسیک میگن کراپ 21 معجزه هست خود بخوانید ختم موضوع رو.
در ضمن طبق محاسبات سایت کریلیود یک 15 کراپ 150% که 21 هم شده باشه 200کیلو گندم نمیدهد چه برسه به بالای 300هزار که در عکس مورد بحث قرار داده شده.
با احترام
کلمات کلیدی این موضوع