-
درود به عنوان آخرین پست در خصوص کراپلند نکاتی رو عرض میکنم:
در سرورهای ir قدیم هم بنده ندیدم کسی کراپ 21 کنه باتوجه به اینکه سرور رو به اتمام بود و نفر اول غارت با پوش توافقی باز هم از 100میل به ندرت رد میشد در نتیجه منابع برای ارتقا نبود هرچند که امکانش طبق محاسبات سایت کریلوید فراهم بود:
http://dejkoob.ir/kirilloid.ru/build.ph...6&bs&lvls=0,20 ( 266میلیون منبع برای 21 کردن 15 کراپلند)
در خصوص بی نهایت برای بالا بردن کراپ این حرف رو بنده با عنایت به دو سرور a1 که در اون بازی کردم از سری سرورهای جدید در اون 2 مورد نقض حرف شما رو ملاک ذکر میکنم:
گندم زار به سطح آخر ممکن رسید.
این برای سرور نرمال a1 هست که شما بهتر از بنده واقف هستید اگر یک ساختمان یا اسلات از بیرون رو بخواهید ارتقا بدید و سطح انبار کم باشد بهتو این مهم رو گوشزد میکنه.
و دوم در سرور av500 که ظرفیت انبارها بسیار بازتر هست باز هم امکان 21 کردن کراپلندها نیست.
موفق باشید
با احترام.
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Gosfande_Shoja
درود به عنوان آخرین پست در خصوص کراپلند نکاتی رو عرض میکنم:
در سرورهای ir قدیم هم بنده ندیدم کسی کراپ 21 کنه باتوجه به اینکه سرور رو به اتمام بود و نفر اول غارت با پوش توافقی باز هم از 100میل به ندرت رد میشد در نتیجه منابع برای ارتقا نبود هرچند که امکانش طبق محاسبات سایت کریلوید فراهم بود:
http://dejkoob.ir/kirilloid.ru/build.ph...6&bs&lvls=0,20 ( 266میلیون منبع برای 21 کردن 15 کراپلند)
موفق باشید
با احترام.
عزيز
هر چيزي كه شما نديدي دليل بر نبودنش نيست ( تقصير ما نيست كه تو نديدي)

الان ببين
اوني كه كراپش را تا 21 بالا ميبره بيشتر واسه پاركينگه. چون بجز انبار و يكي دوتا ساختمون، چيز ديگه اي نميشه ساخت.
و تو پاركينگ، نيروسازي نميكنن.
پس با توليد منابع خودش، به راحتي ميشه كراپها را تا 21 بالا كشيد
چيزي كه مهمه و كم مياد،منابع نيست. انباره
من پاركينگ 15 كراپ 150% كه گندمزارهاش را تا 21 ارتقا داده، قبل از آزادسازي نقشه ها ديدم (تو سرور نرمال)
ویرایش توسط 3zar : 12-07-2014 در ساعت 09:37 AM
T.s7 R1 : a.lionلطفا ثبت نام کنید. T.s7 R2 : 3zar
T.s7 R3 : schizophrenia
L1:WhiteBird.P.M
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
ویرایش توسط Gosfande_Shoja : 12-07-2014 در ساعت 10:16 AM
دلیل: تکمیل پست
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 0 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Gosfande_Shoja
درود.
دوست عزیز ابتدا آرامش خودتون رو حفظ کنید

و بهتره که با احترام همدیگر رو خطاب کنیم از ما سنی گذشته.

266میلیون منابع بدون پوش و غارت رو چطور یک اکانت میتونه هندل کنه که بتونه کراپ به سطح 21 برسونه؟آنهم قبل از آزادسازی کتیبه ها؟
Server2Ruond 2 Version 3.6 اکانت Demon Hunter که بازیکنش هم دوست خوبم سعید بود در سال 89 ، با اونهمه غارت و همرهای قوی چند کراپش رو تونسته بود 20 کند فکر میکنم اگر دوستان سرورهای قدیم اینجا نظر بدن بهتر تایید خواهند کرد حرف بنده رو
بحث منابع هم که نباشد شما برای 21 کردن کراپلندها بدون کتیبه انباربرتر؛
نیاز به 33 انبار سطح دارید به این لینک توجه کنید:
http://dejkoob.ir/kirilloid.ru/build.php#b=4&mb=20&s=1.36
شما 19 اسلات بیشتر نمیتونی داخل دهکده ایجاد کنید.
پس برای ما توضیح دهید که چگونه با 19 اسلات خالی تونستید کراپ 21 ببینید؟این عکس هم نشون میده که در این دهکده انبار برتر بوده که سطح انبار 1200000 بوده که با این سطح انبار کراپ به 20 هم نمیتوان رساند.
با احترام
منظورش آرش نقشه ساخت بود نه کتیبه (که خودش نقشه گفته )
منابع هم تولید ساعتی گندوم رو تعدیل میزنن
تا سطح 19 که بحثی نداره گندمزار سطح 19 150% رو در نظر بگیر با تعدیل راحت بالا میاد
تو غارت چون سرباز خونه بزرگ و اسطبل بزرگ روشنه و اینکه بیشتره مواقه دهکده جنگی هست نمیشه فقط پارکینگ ها میتونن بسازنش