-

نوشته اصلی توسط
BLACK WAR
با سلام خدمت دوستان عزیز
خوشحالم که این سرور در کنار دوستان قدیمی در حال بازی هستم
قابلِ توجه ابوذر و دیگر دوستان عزیز
این متا به خاطر رفاقت های قدیمه و کسی به هیچ عنوان زیرِ پرچمِ کسی نیست.شاید ندونین ولی اگه یکی از اکانتهای بچه های جنوب غرب حذف میکرد خوشبختانه به خاطر همین رفاقت قرار بود یه سری از ما هم حذف کنیم.که با صحبتی که با علی و سهیل شد کلا خط بازیمون رو عوض کردیم که همگی از بازی لذت ببریم در کنار دوستان قدیمیir
پس ممنون میشم اگه قراره حرکتی تو فروم بشه که تو بازی تاثیر بذاره،حداقل ربطی به پرچم و اینجور چیزا ندین که کسی زیر برچم نیست داریم در کنار هم از بازی لذت میبریم چیزی که من به شخصه هیچوقت تو ir تجربه نکرده بودم به خاطر نوع بازیم و همیشه با عذاب تو ir بازی میکردم.
سبز باشید و همیشه جاوید
پیمان
black war
سلام عزیز
بعنوان کسی که که تو این سرور بازی نمیکنه ولی
با روحیات خیلی از لیدرهای هر چهارتا ساید آشنایی داره خدمتت عرض میکنم:
اصلا به این حرفها توجه نکن
بیشتر بخاطر اینه که از همین اول کار ذهنیت شما رو خراب کنن
شما حتی اگر هیچی هم نداشته باشید و قصد ادامه بازی به نفع شمال غرب را داشته باشید هم به ضرر رقیب اوناست
پس طبیعیه که بخوان تخم نفاق را بینتون بکارن
اونایی که سرور 7 راند 2 یادشونه
رجوع کنن به زمانی که واندر سینا بعنوان واندر اول بازی تو شمال غرب داشت به سطح 90 میرسید
عین همین صحبتها تو فروم زده شد
موفق باشید
T.s7 R1 : a.lionلطفا ثبت نام کنید. T.s7 R2 : 3zar
T.s7 R3 : schizophrenia
L1:WhiteBird.P.M
-
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
3zar
سلام عزیز
بعنوان کسی که که تو این سرور بازی نمیکنه ولی
با روحیات خیلی از لیدرهای هر چهارتا ساید آشنایی داره خدمتت عرض میکنم:
اصلا به این حرفها توجه نکن
بیشتر بخاطر اینه که از همین اول کار ذهنیت شما رو خراب کنن
شما حتی اگر هیچی هم نداشته باشید و قصد ادامه بازی به نفع شمال غرب را داشته باشید هم به ضرر رقیب اوناست
پس طبیعیه که بخوان تخم نفاق را بینتون بکارن
اونایی که سرور 7 راند 2 یادشونه
رجوع کنن به زمانی که واندر سینا بعنوان واندر اول بازی تو شمال غرب داشت به سطح 90 میرسید
عین همین صحبتها تو فروم زده شد
موفق باشید
با سلام خدمتِ شما
من عادت ندارم تو فروم سروری که بازی نمیکنم پستی بذارم بر عکس شما
ولی قابل توجه شما و دیگر عزیزان باید عرض کنم که،این سرور که الان ما داریم پلی میکنیم سرور اصلی دژکوب نیست،پس جذابیتی که این سرور برای ما داره فقط و فقط بودن در کنار دوستان قدیمی هست که ۷-۸سالی میشه که میشناسیمشون حتی اگه این دوستان تو یِ منطقه دیگه باشن
کسی هم نمیتونه صحبتی که ما با هم کردیم رو اینجا یا هرجایی با حرف درست کردن خراب کنه به این خاطر که ما تو بیرون بازی با هم ارتباط داریم این بازی فقط یه بهونه س واسه شب نشینی
امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشی عزیز
شب خوش
پیمان
black war
سلطــــان پاپ ایــــران
اخطار مدیر انجمن
مسئول تنظیم خانواده
http://blackwar.persiangig.com/image/
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
Untitled1.jpg
با سلام خدمت همه دوستان
آقا بحث پرچم و زیر و رو پرچمی شد
این عکس ماله سرور قبل همین سایت هست
اخر سرور همه جمع شدن تو یه اتحاد از هر چهار ساید جوری که تو عکس میتونید ببنید اسم همه کسایی که اندگیم نوشته شد ماله یه اتحاد هست
حالا سوال من از شما!؟
اون دسته از عزیزانی که داخل سه ساید شمال شرق و جنوب شرق و شمال غرب بودن و اومدن تو اتحاد جنوب غرب یعنی اومدن زیر پرچم ما؟یعنی فقط واسه 600 گلد اومدن؟
نه عزیز من اینا واس رفاقت اومدن که یه همچین عکسی یادگاری بمونه
(نمیخوام بیاین فلسفه ببافین که اون فقط ماله نیم سعت اخر بازی بوده و این ماله وسط بازیه فرقی نمیکنه تویی که نوشتی غرور داشته باش غرور چه واس یه سال چه وا یه دقیقه یه معنی رو میده)
ابوذر از تو بعیده این حرفا ک خودت همیشه میشینی میگی من هیچی از دژکوب برام مهم نیست غیر از رفاقتش
تویی که میگی حاجی منبع خواستی دف خواستی همر خواستی پسوورد خواستی کتیبه خواستی یا هرچیز دیگه ای ساید های متفاوتمون مهم نیست و بهم بگو بهت میدم این چه حرفیه میزنی!؟
آقا اصلا هر شخصی هر برداشتی از این عملکرد داره داشته باشه!حال کردیم انجام دادیم تموم شد و رفت
توی همین فروم برین صفحه اول فقط مطالعه کنین.از همون اولش هم یعنی ساعتای اول بازی حرف متای غرب بوده.این یه هفته ای هم که همدیگه رو زدیم چون دیدیم خیلی از شما جلو افتادیم و برامون داشت بی مزه میشد سرور گفتیم یه حرکتی بزنیم که لااقل نزدیک بشین بهمون
پ.ن:همونقدری که رفیق تو ان دبلیو دارم تو شرق هم دارم و بازم میگم ساید ها برام مهم نیست رفیق و رفاقت مهمه
پ.ن:پیمان شاتگان تو یه بار دیگه اینجا عکس از اک بزار ببین میام بالا سرت یا نه خخخخخخخخخخخ
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
S.Y
Untitled1.jpg
با سلام خدمت همه دوستان
آقا بحث پرچم و زیر و رو پرچمی شد
این عکس ماله سرور قبل همین سایت هست
اخر سرور همه جمع شدن تو یه اتحاد از هر چهار ساید جوری که تو عکس میتونید ببنید اسم همه کسایی که اندگیم نوشته شد ماله یه اتحاد هست
حالا سوال من از شما!؟
اون دسته از عزیزانی که داخل سه ساید شمال شرق و جنوب شرق و شمال غرب بودن و اومدن تو اتحاد جنوب غرب یعنی اومدن زیر پرچم ما؟یعنی فقط واسه 600 گلد اومدن؟
نه عزیز من اینا واس رفاقت اومدن که یه همچین عکسی یادگاری بمونه
(نمیخوام بیاین فلسفه ببافین که اون فقط ماله نیم سعت اخر بازی بوده و این ماله وسط بازیه فرقی نمیکنه تویی که نوشتی غرور داشته باش غرور چه واس یه سال چه وا یه دقیقه یه معنی رو میده)
ابوذر از تو بعیده این حرفا ک خودت همیشه میشینی میگی من هیچی از دژکوب برام مهم نیست غیر از رفاقتش
تویی که میگی حاجی منبع خواستی دف خواستی همر خواستی پسوورد خواستی کتیبه خواستی یا هرچیز دیگه ای ساید های متفاوتمون مهم نیست و بهم بگو بهت میدم این چه حرفیه میزنی!؟
آقا اصلا هر شخصی هر برداشتی از این عملکرد داره داشته باشه!حال کردیم انجام دادیم تموم شد و رفت
توی همین فروم برین صفحه اول فقط مطالعه کنین.از همون اولش هم یعنی ساعتای اول بازی حرف متای غرب بوده.این یه هفته ای هم که همدیگه رو زدیم چون دیدیم خیلی از شما جلو افتادیم و برامون داشت بی مزه میشد سرور گفتیم یه حرکتی بزنیم که لااقل نزدیک بشین بهمون
پ.ن:همونقدری که رفیق تو ان دبلیو دارم تو شرق هم دارم و بازم میگم ساید ها برام مهم نیست رفیق و رفاقت مهمه
پ.ن:پیمان شاتگان تو یه بار دیگه اینجا عکس از اک بزار ببین میام بالا سرت یا نه خخخخخخخخخخخ
سیامک در رفاقت بکس جنوب غرب هیچ شکی نیس سر همین رفاقت بود ک تنها سایدی ک واندر صد نکرد دژکوب ایران جنوب غرب بود همیشه رفاقته یه طرفه بوده نمیدونم چرا همیشه از طرف شما بوده یه بار نشد یکی بیاد برای جنوب غرب رفاقت رو کنه و جنوب غرب صد کنه
این بارم همینطوره بشینید دفاع بسازید برای شمال غرب کمک کنید دست در دست رفیقان بدهید شمال غرب خویش را کنید اباد مهین کیلوی چند هاااااااااااااا
این رفاقته یه جور ارثه از اون نسل به این نسل انتقال پیدا کرده از این نسل هم به نسل بعدی
این رفاقته موقع لانچ همر های جنوب غرب روی اون اکانته کجا گم شده بود خدا میدونه
حرف اون شب شد یاد اشک های سهیل افتادم ک با چه صدای ناراحتی التماس میکرد دیوار نکنید و همین رفیق های امروزی چ پوز خندی میزدن و پرایوت میدادن ک نیما کی میخوره لینکارو یادت نره ها ریپرت کن
-

نوشته اصلی توسط
1kilu
سیامک در رفاقت بکس جنوب غرب هیچ شکی نیس سر همین رفاقت بود ک تنها سایدی ک واندر صد نکرد دژکوب ایران جنوب غرب بود همیشه رفاقته یه طرفه بوده نمیدونم چرا همیشه از طرف شما بوده یه بار نشد یکی بیاد برای جنوب غرب رفاقت رو کنه و جنوب غرب صد کنه
این بارم همینطوره بشینید دفاع بسازید برای شمال غرب کمک کنید دست در دست رفیقان بدهید شمال غرب خویش را کنید اباد مهین کیلوی چند هاااااااااااااا
این رفاقته یه جور ارثه از اون نسل به این نسل انتقال پیدا کرده از این نسل هم به نسل بعدی
حرف اون شب شد یاد اشک های سهیل افتادم ک با چه صدای ناراحتی التماس میکرد دیوار نکنید و همین رفیق های امروزی چ پوز خندی میزدن و پرایوت میدادن ک نیما کی میخوره لینکارو یادت نره ها ریپرت کن
هفت تا اسپید دژکوب رو من سر رفاقت ها نمیدونم.خودم هر هفتاش بازی کردم تو ج.غ بودم به شخصه مشکل رو از لیدری میدونستم
رفاقت اونجا رثی نبود بلکه لیدر بود که سرور به سرور انتقال یافت.هنوز یادم نمیره سرور اپید سوم رو که اک ویسکی از ناتار جنگ کوچیک زد و انداخت تو ده اینتر میلانش و هر روز تا رو اخر سرور ام ام میزدن ک اگه این ده رو پوش نکنین از مجموعه اتحادهای ج.غ اخراج و فارم و چیف میشین.توقع صد کردن از اونا نداشتیم ما
نه عزیزم دف واس شمال غرب نمیکشیم شما برو دقت کن تو کتیبه ها میبینی که جنگ منحصر بچه های شمال غرب لطف کردن دادن به ما (خدایی بیا بگو واس دفسازی دادن یکم بخندم من این موقع شب)
یا احمق یونیک که با تک هیرو پس دادن
ابوذر اینا رفاقته
موقع لانچ همر من هنوز به طور صد در صدی نفهمیدم لانچر کی بوده که اینچنین نامردی رو کرده.
دفاع کردنشون هم خیلی از بچه های ش.غ موافق نبودن ولی نیما خواست دفاع کرد
ولی اینقدر مردونگی دارن که الان دارن جبران میکنن(یه نمونش همین جنگ یونیک)
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 0 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
S.Y
هفت تا اسپید دژکوب رو من سر رفاقت ها نمیدونم.خودم هر هفتاش بازی کردم تو ج.غ بودم به شخصه مشکل رو از لیدری میدونستم
رفاقت اونجا رثی نبود بلکه لیدر بود که سرور به سرور انتقال یافت.هنوز یادم نمیره سرور اپید سوم رو که اک ویسکی از ناتار جنگ کوچیک زد و انداخت تو ده اینتر میلانش و هر روز تا رو اخر سرور ام ام میزدن ک اگه این ده رو پوش نکنین از مجموعه اتحادهای ج.غ اخراج و فارم و چیف میشین.توقع صد کردن از اونا نداشتیم ما
نه عزیزم دف واس شمال غرب نمیکشیم شما برو دقت کن تو کتیبه ها میبینی که جنگ منحصر بچه های شمال غرب لطف کردن دادن به ما (خدایی بیا بگو واس دفسازی دادن یکم بخندم من این موقع شب)
یا احمق یونیک که با تک هیرو پس دادن
ابوذر اینا رفاقته
موقع لانچ همر من هنوز به طور صد در صدی نفهمیدم لانچر کی بوده که اینچنین نامردی رو کرده.
دفاع کردنشون هم خیلی از بچه های ش.غ موافق نبودن ولی نیما خواست دفاع کرد
ولی اینقدر مردونگی دارن که الان دارن جبران میکنن(یه نمونش همین جنگ یونیک)
ابوذربست بود آیا؟
))))
ابوذربگذارحرمت ها حفظ شود باشه دادا?
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
1kilu
ابوذر داداش ببخشین دخالت میکنم اما همین اخرین سرور 3ایکس ای ار مگه خودتون با اینکه اینهمه همر بود تو ان ای و پتانسیل صد کردن واندر داشت ساید گذاشتید ساید دیگه (واندر اس ای سلام سوسیس) در کمال ناباوری صد بشه
؟ حالا نمیخواییم خاطرات و دقیقا بحث و جدل های قدیمی و همیشگی 3 ایکس بکشیم وسط و بکل بگذریم لطفا. فقط محض یاداوری گفتم
بعضی پلیرها اونقد باهم دوست و رفیق هستن که براشون فرقی نداره واندر کدومشون صد بشه. هر کدوم بشه انگار هر دوشون بردن. من کاری با حرف شما ندارم کلی عرض کردم چون میدونم که اینجور هست و من خودم هم با دوستان نزدیکم تو بازی همینطورم. خود شما هم شاید داشته باشی همچین دوستانی که داری
ویرایش توسط Ðŕ. Şђǒϯğύŋ : 11-22-2014 در ساعت 04:17 AM
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
شهر که شلوغ میشه قورباغه ها هفتیرکش میشن
از اول اشتباهمون ای بود که به خاطر ماهان که رفیق صمیمیم هستش اومدیم sw
اشتباه دوم : به بعضیا الکی اعتماد کردیم
اشتباه سوم : به بعضیا مثل علیرضا ایران الکی تهمت زدیم
---------
در آخرم یه گله ای از دوستان داشتم , مرد و مردونه بیاین حواب بدین
شما هایی که میگین رفاقت مهمه این سرورا , مثل آی آر نیست. واندر هر سایدی 100کنه اگه رفقیمون باشه خوشحال میشیم و زحمتی که رو اکانت کشیده بودیم به ...
اگه یکی مثل من که کتیبه های جنگ کوچیک انبار کوچیک احمق منحصر چکمه بزرگ رو که زده بودم رو 2دستی میدادم ساید Se که همشون رفیقای چند سالمن , همین حرفارو میزدین؟ میگفتین دمت گرم که داری واسه رفاقت تلاش میکنی؟
به خدا نه ما گوشامون درازه نه سرمون شاخ داریم
ویرایش توسط Shaniz : 11-22-2014 در ساعت 04:40 AM
زندگی واسه من یه پنج برعکسه نصف ماله من نصفش در دسته کسیه که منو کشت و گذاشت جلوم یه ره در بسته
-
سلام بر همه اساتید
به به علی چیفر نگفته بودی همه اینجا جمع
اااا این ابوذر خائن هم که همینجاست 1 کیلو تو هنوز زندی ولی خداییش این ابوذر هر جایی باشه گرد خاکش تو چش همه میره
محسن ماتریکس هم هست
امیر الون هم میگن هست که
آغا بگین رسول کیلر بیچاره هم هست یا نه
........ وبقیه که هنوز شرف یاب نشدیم
راستی در مورد اس دبلیو غیرتیم ها غریبه جماعت نظر نده
اسپید آخر هم نگین که بعضی ها با روشن کردن قهوه خونه نزاشتن بعضی همرها به واندر اس ای بخور ان ای هم فکر کرد مثلا توی متا بود برد خخخخخخ
جمله معروف sw >>خبر آمد خبری در راه است <<